Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος ... αποπειράθηκα να κάνω update στο ios 9 το οποίο δεν μου άρεσε κι επέστρεψα στο 8.3... από τότε δεν μου κρατάει καθόλου στο μητρώο των κλήσεων καμία κλήση, ούτε στην οθόνη των κλήσεως εμφανίζεται ειδοποίηση κλήσης μηνύματος κλπ (τα μηνύματα ΄έρχονται κανονικά). Το messenger επίσης, μου λέει μλόνιμα αναμονή επανασύνδεσης, αλλά δεν φορτώνει καινούρια .. τι να φτιάξω ;;;;

ευχαριστώωωωωωωωωω η συσκευή ειναι 4ς

Δημοσ.

Καταρχην βγηκε το iOS 9? Ναι η apple ειπε θα το βγαλει ως Beta τον ιουλιο. Τον σεμπτεβρη και μετα θα ερθει το κανονικο. Πως το εκανες? 2. Λογικο ειναι. Καταρχην τα iPhone ειναι για να αναβαθμιζονται και οχι να ξεαναβαθμιζονται. Πως το εκανες το Downgrade? Αμα το εκανες μεσω site στο internet η κατεβασες προγραμμα μπορει η να σου κολλησε υιο απο την στιγμη που το iPhone μπορει να ηταν ευαλωτο απο ''επιθεσεις'' η να επαθε προβλημα το hardware. Δεν εχω ξανακουσει τετοιο θεμα. Αν και ολα παιζουν. Αμα βρεθει καποιος αλλος να σου πει θα ηταν καλυτερα. Δεν ειμαι και expert. Αν και θα μου λυσεις παρακαλω τις ερωτησεις που εκανα? Σορρι κιολας που δεν βοηθησα αρκετα.

Δημοσ.

<p>iOS 9 ;;;;;;????? <br />

Πως???<br />

Αναβάθμιση λογισμικού μόνο απο την<br />

Apple μέσω της εφαρμογής ενημέρωσης του iPhone<br />

Η επαναφορά ;;; Δεν έκανε τίποτα ;;;</p>

<p>Αν δεν έκανες και θέλεις το βρήκα στην ired.</p><p> </p><p>

FACTORY RESET σε iPhone μέσω του iPhone<br />

Ο δεύτερος τρόπος για να κάνετε factory reset στο iPhone σας είναι με τη χρήση της ίδιας της συσκευής, χωρίς να χρειαστεί να τη συνδέσετε σε υπολογιστή.</p><p> </p><p>

1Προετοιμασία του iPhone για επαναφορά - Όπως και στον προηγούμενο τρόπο, θα πρέπει να συγχρονίσουμε το iPhone μας πρώτα και, σε περίπτωση που δε χρησιμοποιούμε το iCloud για εφεδρικά αντίγραφα, θα πρέπει να το συνδέσουμε σε κάποιο υπολογιστή για να κάνουμε συγχρονισμό μέσω iTunes. Αν χρησιμοποιούμε το iCloud, δε χρειάζεται καθόλου υπολογιστής.<br />

2Επαναφορά του iPhone - Ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις και ακολουθούμε τη διαδρομή Γενικά > Επαναφορά. Θα βρεθούμε στο μενού της επαναφοράς της συσκευής όπου βλέπουμε διάφορες επιλογές. Μας ενδιαφέρει η δεύτερη από πάνω που λέει "Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις". Πατάμε την επιλογή και, αφού συμπληρώσουμε τον κωδικό της συσκευής, μας ρωτά πάλι για επιβεβαίωση Επιβεβαιώνουμε και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να επανεκκινήσει η συσκευή.</p><p> </p><p>

3Επιβεβαίωση της επαναφοράς - Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, επιβεβαιώνουμε ότι η επαναφορά έγινε σωστά όταν, μετά την επανεκκίνηση της συσκευής βρεθούμε στην οθόνη καλωσορίσματος που θα ακολουθήσει ο βοηθός ρύθμισης του iPhone όπως έγινε και την πρώτη φορά που το ανοίξαμε από τη συσκευασία αγοράς.</p><p> </p><p>

Δυο τελευταία λόγια<br />

Μπορούμε μετά από αυτή τη διαδικασία να επαναφέρουμε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μας μέσω του εφεδρικού αντιγράφου που έχουμε κρατήσει είτε τοπικά στον υπολογιστή μας, είτε στο iCloud. Το θέμα εδώ είναι ότι, αν είχαμε προβληματικές εφαρμογές, αυτές πιθανά θα συνεχίσουν να είναι προβληματικές οπότε, καλό θα είναι να εγκαταστήσουμε τα προγράμματά μας από την αρχή (μέσω του iTunes Store) και να ξανακάνουμε τις ρυθμίσεις μας εκ νέου.</p><p> </p><p>

</p><p> </p><p>

</p><p> </p><p>

</p>

Δημοσ.

Καταρχην βγηκε το iOS 9? Ναι η apple ειπε θα το βγαλει ως Beta τον ιουλιο. Τον σεμπτεβρη και μετα θα ερθει το κανονικο. Πως το εκανες? 2. Λογικο ειναι. Καταρχην τα iPhone ειναι για να αναβαθμιζονται και οχι να ξεαναβαθμιζονται. Πως το εκανες το Downgrade? Αμα το εκανες μεσω site στο internet η κατεβασες προγραμμα μπορει η να σου κολλησε υιο απο την στιγμη που το iPhone μπορει να ηταν ευαλωτο απο ''επιθεσεις'' η να επαθε προβλημα το hardware. Δεν εχω ξανακουσει τετοιο θεμα. Αν και ολα παιζουν. Αμα βρεθει καποιος αλλος να σου πει θα ηταν καλυτερα. Δεν ειμαι και expert. Αν και θα μου λυσεις παρακαλω τις ερωτησεις που εκανα? Σορρι κιολας που δεν βοηθησα αρκετα.

Το ios 9 κυκλοφορεί κανονικά από τις 9 ιουνίου και γενικα από την πρώτη ημέρα ολοκλήρωσης του wwdc και μόνο για τους dev's..Τώρα βρισκόμαστε στην ios 9 beta 1 τις οποίες τις περνάμε με udid registration για να καταχωρηθεί η συσκευή σε apple id ενός developer. Οι beta που ανέφερε η apple ότι θα κυκλοφορήσουν Ioύλιο είναι αυτές που κυκλοφορούν για το κοινό και δίνονται αφού δηλώσεις ενδιαφέρον στο site της apple και πάντοτε με σειρά προτεραιότητας.. Downgrade κάνεις κανονικά στο ios, μέχρι να κυκλοφορήσει η official έκδοση του επόμενου ios τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.Μετά από την official δεν μπορείς να κάνεις downgrade,μέχρι την golden master μπορείς κανονικά.

Αυτά για τους ιους που έγραφες στον φίλο πιο πάνω είναι βλακίες μιας και μιλάμε για το ios και για restore μέσω itunes ! Φιλικά

Δημοσ.

Απάντησε λίγο πολύ ο ramarg παραπάνω φίλε ΒΟΟΜ τωρα αν θες περισσότερα, εκτός από το γουγλη υπάρχει ακι μαι σχετική διεύθυνση, αφορά το 8.3 βέβαια, αλλά παρομοίως κάνεις τα βήματα για το 9 ... δεν θα στο συμβούλευα, παίζει να εχει αρκετά θέματα συμβατότητας με απλικεισονς, και φυσικά ούτε να είσαι ντεβέλοπερ "χρειάζεται" για την διαδικασία να θες περισσότερα πμ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...