Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορει να βοηθηση καποιος με ενα προβλημα που παρουσιαστηκε ξαφνικα σε laptop 6 μηνων!!!

Ξαφνικα ενω ανοιγει το logo της εταιρειας και αρχιζει η εκκινηση του υπολογιστη δεν εχω desktop απλως μια μαυρη οθονη και μονο το ποντικι εμφανιζεται σε αυτην.Επανεκινησεις εχουν γινει και η μπαταρια εχει βγει.Επανηλθε για τρεις μερες και ξανα το ιδιο προβλημα.Καποια ιδεα????Ακουσα οτι υπηρξαν καποια προβληματα στα windows 8 εγω εχω 8.1 Καποιος να βηθησει???

Δημοσ.

Καταρχάς τα 8 και 8.1 ειναι τα ίδια windows , θα πρότεινα να γίνει ενα repair μηπως επανέλθει και αν παλι σου κάνει τα ίδια να το πας πίσω για έλεγχο αφου ειναι στην εγγύηση γιατι μπορεί να μην ειναι και software το πρόβλημα

Δημοσ.

Μετα απο refresh που εκανα μου παρουσιασε ενα θαυμαστκο στο wi-fi και ενω μπαινω στο internet με internet explorer με maxthon δεν μπαινει καποια ιδεα?????μηπως ειναι καποιος driver???

Δημοσ.

Οχι αθο το εκανε ακριβως μετα το refresh!!!!Το θαυμαστικο δεν το βγαζει στην taskbar κατω αλλα στην πλαινη(Δυκτια προβολη ρυθμισεων συνδεσης).Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει????Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Το πιθανώτερο είναι πρόβλημα στο σκληρό δίσκο.

Όσο είσαι στην εγγύηση πήγαινέ το για επισκευή.

Μην δοκιμάσεις να κάνεις το οτιδήποτε - μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...