teodoulke Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αγόρασα το α5 πριν μια εβδομάδα σχεδόν και από την μέρα που το πήρα μου φαίνεται πως κιτρινίζει λίγο η οθόνη αλλά μόνο στο άσπρο χρώμα. Κοίταξαν και άλλοι να το δουν μήπως και ήταν ιδέα μου αλλά μου λένε πως φαίνεται μια χαρά κανονικά. Αλλά πάλι μου κόλλησε στο μυαλό ότι κιτρινίζει και επιμένω. Αν το δεις από άλλη οπτική γωνία φαίνεται καλύτερα το άσπρο χρώμα. Έτσι είναι το κινητό? Είναι η ιδέα μου? Η όντως λέτε να έχει κάποιο θέμα? Να το στείλω με την εγγύηση η δεν έχει τίποτα? Έχω ρύθμιση την οθόνη σε "προσαρμοσμενη οθονη" .
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αν θελεις ανεβασε ενα screehshot απο το κινητο σου με ασπρο φοντο για να δουμε κι εμεις αν ειναι φυσιολογικο ή οχι. https://www.youtube.com/watch?v=UHXICTs4A3E τυπικα σου το παραθετω,απλα επειδη εχει συγκριση χρωματος και οθονων 3 κινητων για να δεις τις διαφορες στις χρωματικες αποδοσεις.Το ασπρο-ψιλοπρασινο,το μπλε-θαλασσι,το κοκκινο-ψιλοπορτοκαλι,το μπλε-σκουρο μπλε κ.ο.κ. Αυτο με τα χρωματα μην περιμενεις παντως να βρεις απολυτη πιστοτητα απο καμια οθονη. Δηλαδη τοσο εντονο κιτρινο ειναι;βαλε ασπρη φωτο-φοντο στο κινητο σου και συγκρινε το με κατι αλλο ασπρο.Εκει θα καταλαβεις την διαφορα.Ακομη και απο την οθονη που σου γραφω π.χ το ασπρο μου φαινεται ολιγον γκρι.Αυτο δεν σημαινει οτι εχει κατι η οθονη. Εγω πιστευω παντως οτι δεν εχει κατι η οθονη εφοσον αυτο που λες το βλεπεις μονο στο ασπρο. Το λευκο ειναι "δυσκολο" χρωμα αναλογως και στο ματι του καθενος.
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όχι screenshot... Φωτογραφία πρέπει να τραβήξεις, χωρίς φλας 1
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Oχι φιλε μου.Μια χαρα εισαι και μην τρεχεις τσαμπα στα service. Υπαρχουν και οθονες που το ασπρο ειναι γκρι,και το ασπρο ροζ. Εισαι μια χαρα σου το λεω με καθε ειλικρινεια.Κανε μια βολτα απο αλλες συσκευες και οθονες desktops και θα καταλαβεις τι σου λεω. Σε λιγο καιρο τα ματια σου θα συνηθισουν τις αποχρωσεις του κινητου σου και θα σου φαινονται μια χαρα. Γι'αυτο και αλλα ατομα σου ειπανε οτι φαινονται φυσιολογικα. Όχι screenshot... Φωτογραφία πρέπει να τραβήξεις, χωρίς φλας Φιλε μου και φωτογραφια να τραβηξει κατα πασα πιθανοτητα η φωτογραφικη θα εχει χειροτερη αποδοση χρωματικη στον φακο απο την οθονη του κινητου. Προσωπικα διαφωνω.
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ... Φιλε μου και φωτογραφια να τραβηξει κατα πασα πιθανοτητα η φωτογραφικη θα εχει χειροτερη αποδοση χρωματικη στον φακο απο την οθονη του κινητου. Προσωπικα διαφωνω. Με το screenshot τι ακριβώς θα δούμε?? Αν το δω σε κίτρινη οθόνη θα είναι κίτρινο αν το δω σε πράσινη οθόνη θα είναι πράσινο. Βασικά πρέπει να τα συγκρίνει με άλλα a5 για να δει αν όντως το δικό του κιτρινίζει
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με το screenshot τι ακριβώς θα δούμε?? Αν το δω σε κίτρινη οθόνη θα είναι κίτρινο αν το δω σε πράσινη οθόνη θα είναι πράσινο. Βασικά πρέπει να τα συγκρίνει με άλλα a5 για να δει αν όντως το δικό του κιτρινίζει Αυτο που του παραγει η οθονη. Συμφωνω σε αυτο που λες και με τις δικες μας οθονες οτι το αποτελεσμα δεν θα ειναι αυτο που βλεπει,αλλα και με την φωτογραφικη θα ειναι χειροτερο.Εχεις δει πιστοτητα λευκου απο φωτογραφικες που ειναι αλλα ντι αλλων; Προσωπικα ειδα το screenshot σε 2 οθονες που εχω και στο κινητο. Ο φιλος ειναι μια χαρα. Ας κανει και μια συγκριση αν θελει και με αλλο a5 για να σιγουρευτει. Αλλα οπως ειπε και σε αλλα ατομα που το εδειξε τους ηταν φυσιολογικο ΑΡΑ οχι αυτο που εννοει ή νομιζει αυτος.
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Η κιτρινίλα ή η "μπλεδίλα" στο άσπρο δεν φαίνεται με ένα screenshot. Το screenshot βγαίνει και με καμμένη-σπασμένη οθόνη. Δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση των χρωμάτων της οθόνης. Δες εδώ πχ. Φαίνεται η διαφορά στη φωτογραφία πολύ έντονα. Αν έβγαζες screenshot και από τα δύο τηλέφωνα και τα έβλεπες στην ίδια οθόνη θα ήταν ίδια 1
teodoulke Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 το σκρινσοτ ειναι ακριβως οπως φαινεται στο κινητο και ακριβως αυτο εννοω γιατι και με την οθονη του υπολογιστη εχει διαφορα, Η οθονη του πισι φαινεται πιο ασπρη απο το σκρινσοτ. Το συγγρινα. Ενταξει ειμαι και πρωταρης σε καινουργια σμαρτφον οποτε εχωκαι τις αποριες μου. Με α5 δν μπορεσα να το συγγρινω γτ δεν βρηκα καποιον που να εχει αλλα με το Note 3 που κοιταξα ειναι το ιδιο πραμα. Μαλλον εχει δικιο ο βολντεμορ. Μαλλον ο φιλος λεει να βγαλω φωτο μηπως παιζει κατι με την φωτηνοτητα ?
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ας βαλει την οθονη του διπλα σε ενα αλλο-αλλα κινητα τοτε. Απλο ειναι.
teodoulke Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Οχι δεν εχει καμια σχεση με αυτη την κιτρινιλα!!! Ουτε καν!!!
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με α5 δν μπορεσα να το συγγρινω γτ δεν βρηκα καποιον που να εχει αλλα με το Note 3 που κοιταξα ειναι το ιδιο πραμα. Συνεχιζω να επιμενω οτι εισαι μια χαρα.Βγαλτο απο το μυαλο σου και τα ματια σου θα συνηθισουν. Εαν ειχε προβλημα η οθονη θα ειχε συνολικα πιστευω. Βαλτο και σε κανα 2 αλλα κινητα διπλα διπλα και θα δεις οτι εισαι ενταξει.
teodoulke Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 http://androidphonehub.com/samsung/testing-the-samsung-galaxy-a5-metal/Εκει που γραφει The Super AMOLED commands μηπως ειναι αυτο που λεω?
dali13gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Φαίνεται να κιτρινίζει γιατί πραγματικά κιτρινίζει. Δεν έχει πρόβλημα η οθόνη, αλλά η Samsung. Έτσι είναι σε όλα τα Α5. Παρεμπιπτόντως, σε screenshot δεν φαίνεται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί σου δείχνει τι βγάζει η GPU και όχι αν έχει κάποιο πρόβλημα το panel της οθόνης. Για πιθανά προβλήματα στην οθόνη, μόνο φωτογραφία με φωτογραφική μηχανή. Π.χ. αν έχεις 10 καμμένα pixel και τραβήξεις screenshot, δεν θα φαίνεται κανένα πρόβλημα.
teodoulke Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 κατι ακομα ρε παιδια εκανε αναβαθμιση σε Lolipop 5 και χαθηκε η λειτουργια της μπροστινης καμερας που βγαζει σελφι με την παλαμη. Γνωριζει κανεις πως γινετε να το επαναφερω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα