Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε αρχίζει?

:fear: και δεν έχω ακόμη gpu  :ph34r:

attachicon.gifCaptfor honorure.JPG

lol top post dude...need glasses?! :P Τώρα άμα ρωτάς για ώρες let με google it for u!

September 15 at 6 am PDT / 2 pm BST and end on September 18 at 5 pm PDT / September 19 at 1 am BST.

Ελπίζω να μπορείς να κανεις το conversion από μονος σου :P ;)

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε κανε accept να σου στειλω.

Αν περισσεύει κανένα στείλε μου σε παρακαλώ και εμένα... το περίμενα το key πως και πως αλλά δεν μου ήρθε mail :(

Δημοσ.

Αν περισσεύει κανένα στείλε μου σε παρακαλώ και εμένα... το περίμενα το key πως και πως αλλά δεν μου ήρθε mail :(

Μακαρι να ειχα και αλλα φίλε μου αλλα είχαν στείλει 3 invites και τα έδωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω σε τι ρυθμίσεις τρέχει (no graphic settings?!) αλλα τρέχει καλά και looks nice. Classic Ubisoft servers are fucked, που να ήταν open :P

So...overall το game είναι αρκετά καλο αλλα νομίζω αρκετά σύντομα θα γίνει βαρετό...το level up δεν μου αρέσει που ανεβάζει stats, θα είναι εφιάλτης για new comers και δεν βλέπω κάπου άμα το matchmaking είναι skill based. Τα διαφορα ability buffs επίσης δεν μου αρέσουν στην όλη φάση, τα smoke bombs κτλ είναι μια χαρά. Το combat είναι αρκετά responsive και έχει καλο feeling του hit, έχει δυο fatality το κάθε class αλλα θα προτιμούσα να είχε πιο πολύ gore, έχει wound system btw και μονο decaps καθόλου dismember. Το 1vs1 duel είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει, τελείως skill based, no mashing. Από εκεί και πέρα το 1vs2/3/4 είναι τελείως χασιμο χρόνου πεθαίνεις για πλακα και δεν ξέρω άμα ήταν εσκεμμένο. Τα classes είναι αρκετά διαφορετικά αλλα πολύ σύντομα νιώθω ότι Viking/Samurai θα καταλήξουν να παίζουν όλοι. Επίσης έχει cosmetics, δεν θυμάμαι άμα έχουν stats. Τα graphs είναι ωραία και το game τρέχει απίστευτα καλά για Ubisoft port, όλα high με MSAA, ίχνος stuttering και τελείως stable fps, ελπίζω να μην fuck up το final :D Πάντως ακόμα δεν με έχει πείσει 100%.

p.s. εννοείτε είχα crashes και connection issues.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Μονο θετικα εχω να πω για το παιχνιδι...επαιξα δυο 2vs2 και 2 dominion που ουσιαστικα ειναι 4vs4 με Minions...

Πολυ ομορφο πολυ Optimized τρεχει νερακι βασικα!ουτε shutter ουτε τιποτα!
Το gameplay μιας και εγω προσωπικα το βλεπω πρωτη φορα μου αρεσε παρα πολυ και ειναι και σχετικα ευκολο εγω νμζ απο την Ε3 οτι θα συνηθιζοταν πολυ δυσκολα αλλα τελικα δεν ηταν ετσι.

Το μονο μικρο που ισως διορθωθει αρνητικο ειναι οι ηχοι...Οχι τα σπαθια ας πουμε και αλλοι βασικοι ηχοι αλλα οι δευτερευοντες...Δλδ δεν ακους την φυση καθολου,δεν ακους τον χαμο που κανουν τα minions Που ειναι 50vs50 15 μετρα πιο κατω...θα τα ηθελα αυτα ολα!Και να γινονται και αλλα πραγματακια στο περιβαλλον τωρα ειναι καπως αδειο...

Βεβαια ειναι alpha οποτε αυτο που πρεπει να κρατησει καποιος ειναι οτι ειναι ενα θετικοτατο βημα ειδικα απο αυτην την εταιρια που τελευταια δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια!

Με τους server εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα νερο και το matchmaking 

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά δεν έχουν μπει ακόμα οι ήχοι που λες άμα κρίνω από το voice acting που έχει τέρμα αμερικανικη προφορά. Πήρε κανεις 1vs2 duel?! Το βρίσκω λίγο αδύνατο, βοηθάει φυσικά που υπάρχει multiple one hit αλλα η άμυνα είναι αδύνατη παραμόνο άμα βαράνε ίδιες μεριές.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και με το ΑΙ, δεν μπορώ να σταυρώσω kill :D

Πάντως τρέχει χωρίς πολλά προβλήματα

Το full screen δεν μπορώ να το επιλέξω, τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...