Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τελικά απ'ότι διάβασα όχι. Θα έχει ένα campain σε 3 chapters.

Και το κάθε ένα θα έχει και από έναν χαρακτήρα από το κάθε faction.

θα ξεκινάς με Knight, μετα στο 2 chapter θα συνεχίζεις με Viking, και στο τελευταίο με Samurai. Μου ακούγεται μια χαρά και έτσι.

Αλλα θέλω να δω πως έχουν δέσει το story με τους 3 χαρακτήρες.

Πάντως λένε ότι θα ειναι αρκετά πλούσιο το single player, και όχι μόνο μια μικρή ιστοριούλα απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν το single player κομμάτι.

Για να δούμε.

• Like 1
Δημοσ.
Τα άλλα παιχνίδια θα πρέπει να πάρουν μαθήματα από αυτούς για τα animations στην κίνηση των χαρακτήρων.

...από το 27:00 και μετά δίνουν κάποιες πληροφορίες για την τεχνική που ανακάλυψαν για να έχει "ροή" το animation.

• Like 1
Δημοσ.

Για chained animation, ας το πούμε έτσι, θεωρώ ότι καλύτερη δουλειά έχουν κάνει με το Hellblade.

Πότε θα μάθουμε κάτι για Alfa access?????? :(((((

Αυτό το έχω απορία και εγώ! Κάπου είχα διαβάσει για Οκτώβρη, αλλά μην το δένεις κιόλας.

Δημοσ.

Εδώ http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/uplayconnect/ υπάρχει δυνατότητα να δηλώσει κάποιος για συμμετοχή στην Alpha. Απ' ότι λένε θα είναι απο τις 15 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου οπότε όποιος προλάβει. Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό, μου θυμίζει το Ni-oh το οποίο είχε εξαιρετικό gameplay στο demo. Μακάρι να δικαιωθούν οι προσδοκίες των gamers! 

Δημοσ.

Εδώ http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/uplayconnect/ υπάρχει δυνατότητα να δηλώσει κάποιος για συμμετοχή στην Alpha. Απ' ότι λένε θα είναι απο τις 15 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου οπότε όποιος προλάβει. Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό, μου θυμίζει το Ni-oh το οποίο είχε εξαιρετικό gameplay στο demo. Μακάρι να δικαιωθούν οι προσδοκίες των gamers! 

Δεν υπαρχει οποιος προλαβει προλαβε , με invites παει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...