{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αρχίζει και γίνετε πιο γρήγορα και πιο hack and slash button mashing ή μου φαίνεται? Το θυμάμαι πιο αργό και λίγο πιο tactical στα duels. Επίσης γυναίκες samurai?! Oi samurai έχουν back/side step evade και οι knights roll evade?! WTF?!? Το λέω από τώρα το game δεν θα παίζεται με m/k. Δεν μου άρεσε ιδιαιτερα ότι είδα tbh, τουλάχιστον το movement παραμένει locked στα duels.
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Απ'ότι διάβασα θα έχει 4 χαρακτήρες σε κάθε faction. 2 που μπορεις να κάνεις male ή female. 1 που είναι μόνο male, και 1 που είναι μόνο female. Aν εχει single player/campain story θα το δοκιμάσω σίγουρα, παρόλο που εχει κάποια πραγματάκια που δεν μου αρέσουν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Aν εχει single player/campain story θα το δοκιμάσω σίγουρα, παρόλο που εχει κάποια πραγματάκια που δεν μου αρέσουν. Εχουμε ακουσει/μαθει κατι για αυτο?γτ δεν ιθυμαμαι καθολου απο τις E3! Κρατηστε το βιντεο να το συγκρινουμε με οταν θα βγει το παιχνιδι
galanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Πόσο ωραίο gameplay!!! Ποτέ θα έρθει η Alfa?? το Game ειναξ μόνο 4vs 4? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2016 από galanos
newlynx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μπορώ να έχω αυτά τα γραφικά αλλά με gameplay από Chivalry;Ζητώ πολλά; 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όχι γιατί εγώ θέλω και τα animations 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχουν δείξει τόσο πολύ CGI σ' αυτό το παιχνίδι που όταν βλέπεις το actual gameplay ξενερώνεις..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Dude no offence αλλα γιατί lazy repetitive ερωτήσεις σε αρκετά threads?! https://en.wikipedia.org/wiki/For_Honor
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Dude no offence αλλα γιατί lazy repetitive ερωτήσεις σε αρκετά threads?! https://en.wikipedia.org/wiki/For_Honor προφανώς και το είδα εκεί... Αλλά με χαλάει γιαυτό... Ήλπιζα ότι θα ξέρεις καπιος κάτι... Ότι θα μπει αργότερα άλλο Mode? Ότι κάτι.....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το να αυξηθεί το player count είναι απίθανο, όλο το game φτιάχνεται και ζυγίζεται με αυτόν το αριθμό, συμφωνώ είναι μικρός αλλα προφανώς για να διατηρήσουν τα duels "ρεαλιστικά" και όχι ένα clusterfuck από hacking and slashing, δικαιολογίες φυσικά αλλα ok είναι αδύνατο παραπάνω από 1vs3 duel. Τουλάχιστον το AI γεμίζει λίγο την πιστα.
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το να αυξηθεί το player count είναι απίθανο, όλο το game φτιάχνεται και ζυγίζεται με αυτόν το αριθμό, συμφωνώ είναι μικρός αλλα προφανώς για να διατηρήσουν τα duels "ρεαλιστικά" και όχι ένα clusterfuck από hacking and slashing, δικαιολογίες φυσικά αλλα ok είναι αδύνατο παραπάνω από 1vs3 duel. Τουλάχιστον το AI γεμίζει λίγο την πιστα. στην αρχή είπα μαλακια ξενέρωσα... Αλλά λογικά ναι για κάποιο λόγο το έχουν κάνει προφανώς.. Σκέψου να ήταν 10vs10 και να σκαγαν 5 άτομα σε 2... Εννοω τώρα έχω δει πολλά βίντεο 2v1 και παλεύουν καλά... Από την άλλη θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο Map?.. Τεσπα όπως και να έχει μαρεσει απίστευτα το Game και περιμένω Alfa η beta...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και μένα μου αρέσει γιατί είναι το πρώτο AAA game με ρεαλιστικά στοιχεια, βασικά αυτό που κάνει την διαφορα είναι ότι σε κάνει "lock" στα duels with proper animations και όχι απλά να τρέχεις αριστερά δεξιά slashing σαν ακέφαλο κοτόπουλο, αλλα επειδή είναι Ubisoft tbh δεν περιμένω πολλά, πιο πολύ εμπιστοσύνη έχω στην Warhorse που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα