Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι , είδικά για τους fans του medieval combat όμως για μένα έχει αρκετά "μαύρα σημέια".

• Θυμίζει Dynasty warriors , το gameplay από το campaign φάνικε πολύ ρηχό ,στυλ σφάζεις άχρηστα "trash mobs" μέχρι να φτάσεις στα "elite".
  • To lock target δεν μου αρέσει καθώς καταστά αδύνατο να πολεμίσεις 1v2 , κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο σε αντίστοιχα games (chivalry,mount&blade)
  • Το σύστημα μάχης φαίνεται πολύ απλό, με 3 επιλογές επίθεσης και άμυνας, σαν πέτρα ψαλίδι χαρτί. 
  • Όπως αναφέρανε και οι προηγούμενοι τα target highlights χαλάνε υπερβολικά το immersion.

Τέλος για να έχουν διάρκεια ζωής τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχουν βάθος στο combat/gameplay , κάτι που μέχρι τώρα φαίνεται να μην έχει το For Honor.

Μακάρι να διαψευστώ  :P

• Like 1
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

For Honor – PC Requirements Alpha Test:

Minimum: 

• Resolution – 720p @ ~30FPS 
• Video-Defaullt– low
• VSync – off
• OS – Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-Bit-Versions) 
• CPU – Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent
• GPU – NVIDIA GeForce GTX 560Ti (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 6870 (1GB VRAM) or equivalent
• RAM – 4GB

Recommended: 

• Resolution – 1080p @ ~60FPS 
• Video-Default – Hoch 
• VSync – off
• OS – Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-Bit-Versions) 
• CPU – Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 or equivalent
• GPU – NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon R9 285 or equivalent
• RAM – 8GB

Δημοσ.

Πρεπει να αρχισουn να ανακοινωνουν και για 1440p 60 fps ultra. Εχουμε 2016. Τα 1080 και 720 ειναι αρχαιες αναλυσεις . Πιστευω οτι θα τρεχει στα 60 fps ultra αν οντως θελει gtx 670 για 1080/60 .

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζεται για 1440P οταν ενδιαφερει τοσο μικρη μεριδα κοινου...ασε που θα πεφτε τρελο κραξιμο...Τι καρτες θα δειχναν τοσα χρονια να παιζουν 1440p?ποια θαηταν τα recommended?τα medium settings 40fps?

Με την 1070 και 1080 βλεπουμε οτι ειμαστε ανετη στα 1440P...οποτε ισως αργοτερα και αν αυξηθουν τα ποσοστα χρησης τετοιων οθονων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Promises to deliver a game that feels like a PC game". Και εμείς εδώ ελπίζουμε η Ubisoft Montreal να παραδώσει κάτι "that feels like a REAL game". Δεν υπάρχει καθόλου βάθος στο gameplay από όσο έχω δει μέχρι τώρα αν και η ιδέα με εξιτάρει ιδιαίτερα. Θέλει hands-on όμως αυτό για να έχεις μια καλή άποψη.

Δημοσ.

είστε καταστροφή .. τι μου δείχνετε games που δεν μπορώ να παίξω ρε ?  εκανα registry στην βεετα αλλα δεν εχω κερδίσει ποτε στα χρονικά μου... χαχαχα 2017..... 

Δημοσ.

Blue Byte’s Benedikt Grindel wrote:

“PC has traditionally been the strongest platform in Germany, and after early hits like The Settlers and Battle Isle, it became the studio’s lead platform. The team is absolutely passionate about PC gaming, and most of our developers are die-hard PC gamers.”

Grindel went ahead and claimed that the PC version of For Honor will play and feel like a PC game.

“It needs to have a PC look and feel, but it is also a balancing act. PC is the most powerful and diverse platform to develop for, so it’s about pushing the game to the limits of new hardware, while still keeping it accessible to a broad audience of PC gamers.”

DSOG 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...