Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 12:12 ΜΜ, a_pascal είπε

Το πήρα κι εγώ μεταχειρισμένο 12 ευρώ και έπαιξα κανένα 6ωρο μέσα στο Σ/Κ. Το έχω πάρει χαλαρά, προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι γιατί ΤΡΩΩ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ <---- #άμπαλος

Πολύ ενδιαφέρον πάντως- δηλώνω εντυπωσιασμένος και μετανιώνω που δεν είχα ασχοληθεί νωρίτερα. Από άποψη σύνδεσης,matchmaking κλπ δεν είχα κανένα θέμα...

Θα γίνει σεμινάριο δικέ μου! 

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρυθμησεις radeon για for honor

Καλησπερα παιδια , σημερα κατεβασα το for honor μιας και παρεχεται για μικρο χρονικο διαστημα δωρεαν. Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι αμεσως μετα το cinematic η οθονη φριζαρει. Μοιπως μπορει καποιος να με βοηθησει με τις ρυθμησεις radeon μπας και τρεξει ;;; Εχω την 17.2 , windows 7 64 bit .

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ δωρεάν από την προσφορά. Λίγο που είχα δει το gameplay μου φάνηκε κακό παιχνίδι και δεν το είχα στην to-do λίστα μου.
Αξίζει να το δοκιμάσω; Πως παίζεται τώρα μετά από τόσα patch; Ακόμα τρέχουν με heavy armor σαν τα κατσίκια γύρο-γύρο αντί να έχει For Honor μάχη; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

άμα θες πες μας το σύστημα σου

1 ώρα πριν, aftermath1511 είπε

Καταγραφή.PNG

ελπιζω να απαντησα επαρκως , δεν το χω γενικα με αυτα τα θεματα σορρυυυ

https://support.ubi.com/en-gb/Faqs/000025843/System-requirements-for-For-Honor

τι κάρτα έχεις;

Πωωω καλά το παιχνίδι κατεβάζει 52GB..!

Δημοσ.

Εγώ παίζω ακόμα αλλα στο Ps4. Είδαμε και όμορφα πράγματα στην E3

https://www.youtube.com/watch?v=PALikD0svhU

Δημοσ.

πηρε κατεβαζει αλλα 53 giga ειναι αυτα !!!:Dπαλι προβλεπω με αυτα που ερχοντε θα ψαχνουμε δισκο να παρουμε !!!:cry:

c cvv  v.JPG

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι ειναι εχω καψει καμια 50ρια ωρες. Αρπαξτε το οσο ειναι τζαμπα γιατι στη starter δινει και το single player campaign που αξιζει να το δειτε ;)

Φιλικη ενημερωση: Στις πρωτες 10 ωρες απλα θα ψοφατε. Μετα απλα θα ψοφατε λιγοτερο :P Ειναι παιχνιδι για γερα νευρα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμβουλή, μην αλλάζετε συνέχεια ήρωα, παίζετε με εναν και μαθετε εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή.

Δημοσ.

Παιχνιδάρα, αδικησε τον εαυτο του στο launch οταν δεν είχε servers, πλέον όμως δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το παίξει κανεις... Καθε χτύπημα το νιώθεις ρε φίλε... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...