solidsnake222 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες, τώρα που το steam έχει ρίξει τη τιμή στα 20 ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω. Είχα πορωθεί με το παιχνίδι από το trailer αλλά στα 60 ευρώ που το πουλούσαν ήταν απλησίαστο. Επειδή στη παρούσα φάση δεν ενδιαφέρομαι για οnline αλλά για χαλαρό, μη ανταγωνιστικό single player παιχνίδι, το campaign αξίζει? Είναι με AI bots ή online με άλλους παίχτες? Μέτριο το camping και είναι με AI bots 1
seithan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παίζεται και coop και είναι αρκετά δύσκολο από ένα σημείο και έπειτα. Γενικά δύσκολο παιχνίδι, για ανθρώπους με πολύ καλά αντανακλαστικά. Εάν είσαι δυνατός σε fighting games όπως πχ SF και MK πιστεύω οτι θα τα καταφέρεις. Εγώ το πάλεψαν για ενα μήνα και στα καλύτερα μου ήμουν κάτω του μετρίου. 1
Undertaker25 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ίσως το αγοράσω σε αυτή τη τιμή, απλά για να μου φύγει η "κάψα"... (γιατί σπασμένο δε παίζει να κυκλοφορήσει ποτέ) Γενικά δύσκολο παιχνίδι, για ανθρώπους με πολύ καλά αντανακλαστικά.Εάν είσαι δυνατός σε fighting games όπως πχ SF και MK πιστεύω οτι θα τα καταφέρεις. Από τη στιγμή που τερμάτισα το Lords of the Fallen, δεν φοβάμαι τίποτα...
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μάγκες SEASON 5 και μπήκα ξανά!! καμία σχέση το game έχει γίνει πολύ καλύτερο, αρκετό υλικό και ήρωες επίσης, game modes και τώρα με τους dedicated servers ακόμα καλύτερα!! Παίζω σε κονσόλα οπότε όποιος θέλει ας μου πει να παίξουμε παρέα!
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε xaxaxa θεός!! όχι ρε δε μασάμε!! Πάμε γερά!!!
ilos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Daemonos είπε Μάγκες SEASON 5 και μπήκα ξανά!! καμία σχέση το game έχει γίνει πολύ καλύτερο, αρκετό υλικό και ήρωες επίσης, game modes και τώρα με τους dedicated servers ακόμα καλύτερα!! Παίζω σε κονσόλα οπότε όποιος θέλει ας μου πει να παίξουμε παρέα! Χαχα περίμεναν να φτάσει το playerbase στο τριψήφιο για να βάλουν dedicated servers. Πιο τραγικοί και από τον Ευριπίδη. 2
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ilos είπε Χαχα περίμεναν να φτάσει το playerbase στο τριψήφιο για να βάλουν dedicated servers. Πιο τραγικοί και από τον Ευριπίδη. Αυτό ήταν θέμα εταιρίας η οποία φαίνεται να βαδίζει στην σωστή κατεύθυνση πλέων... Παρόλα αυτά το τμήμα του For Honor ήταν πάντα αξιόλογο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, Daemonos είπε Αυτό ήταν θέμα εταιρίας η οποία φαίνεται να βαδίζει στην σωστή κατεύθυνση πλέων... Παρόλα αυτά το τμήμα του For Honor ήταν πάντα αξιόλογο. Games as a service 1
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Σωστό αλλα ισχύει για όλες τις εταιρίες. Ειδικά για αυτές που βγάζουν game κάθε χρόνο, δηλαδή Fifa, NBA assasins creed κτλ. Αλλα για αυτό αναφέρθηκα στην ομάδα του For Honor συγκεκριμένα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πως διαχωρίζεις dev/publisher όταν είναι ο ίδιος, άμα ήταν σωστοί δεν θα έπαιζες μονο εσύ και ούτε το thread θα είχε 24 σελίδες μονο, και αυτό πάλι από τα σχετικά σχόλια όταν είχαν open "alpha/beta". Καλά κανεις που γουστάρεις το game απλά μην προσπαθείς να τους βγάλεις και "αξιόλογους". Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν ξέρω πως διαχωρίζεις dev/publisher όταν είναι ο ίδιος, άμα ήταν σωστοί δεν θα έπαιζες μονο εσύ και ούτε το thread θα είχε 24 σελίδες μονο, και αυτό πάλι από τα σχετικά σχόλια όταν είχαν open "alpha/beta". Καλά κανεις που γουστάρεις το game απλά μην προσπαθείς να τους βγάλεις και "αξιόλογους". Το οτι η Ubi έχει κάνει Μ@λακίες δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, ο διαχωρισμός γίνεται στο οτι το κάθε project team έχει δικό του μάνατζερ. Είναι ωραίο το παιχνίδι ναί, δεν ΗΤΑΝ οταν βγήκε, τώρα είναι όπως έπρεπε να είναι εξαρχής και είναι ενα καλό σημείο να επιστρέψει κάποιος που του άρεσε και τότε. Και η UBI δεν είναι αξιόλογη εταιρία όχι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Buddy...σημασία έχει ποιος δίνει το ok, ο "manager" μπορεί να θέλει να το δώσει free το game αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει, οποτε σε ξανά ρωτάω πως διαχωρίζεις dev με pub? Απλά πάτωσε το game και κάνουν ότι μπορούν κλασσικά για να μπορέσουν να πουλήσουν. Επίσης το game ήταν P2W, σε αυτό τι άλλαξε? Για να καταλάβεις, αυτή τι στιγμή το R6 είναι το πιο πετυχημένο online game της "Crappysoft", το ίδιο έγινε και εκεί, πάτωσε κάποια στιγμή και βγάλαν φτηνότερες εκδόσεις και μεγάλα patches, επίσης άμα είχες δει το game στις αρχές δεν είχε καμια σχέση, ο χρόνος που χρειάστηκε για να σκεφτούν και να σχεδιάσουν τους operators θα κάναν αλλα τόσα maps, αλλα πως αλλιώς θα πουλήσεις skins? Anyways enjoy it όσο προλαβαίνεις. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
a_pascal Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το πήρα κι εγώ μεταχειρισμένο 12 ευρώ και έπαιξα κανένα 6ωρο μέσα στο Σ/Κ. Το έχω πάρει χαλαρά, προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι γιατί ΤΡΩΩ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ <---- #άμπαλος Πολύ ενδιαφέρον πάντως- δηλώνω εντυπωσιασμένος και μετανιώνω που δεν είχα ασχοληθεί νωρίτερα. Από άποψη σύνδεσης,matchmaking κλπ δεν είχα κανένα θέμα... 2
Aias Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 το εχω απο την αρχη που βγηκε καθως πηρα και το add on που βγηκε στην συνεχεια με τους επιπλεον χαρακτηρες ,ολα για pc. Το παιχνιδι εμενα μου αρεσε αν και εχω κανα δυο μηνες να το ακουμπησω και θα προτεινα να παιχτει με χειριστηριο . σχετικα καλος char ο centurion. εμενα με χαλασαν τα cheats και ψιλοσταματησα αλλα θα το πιασω παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα