Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να συνεχίσετε να είστε μαζόχες με το uplay, το peer 2 peer κλπ ανδραγαθήματα της ubi αλλά τουλάχιστον στηρίξτε τις σοβαρές προσπάθειες μήπως δούμε κάποτε μια άσπρη μέρα. Το mordhau από σήμερα kickstarter.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=873722536

• Like 1
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείτε να συνεχίσετε να είστε μαζόχες με το uplay, το peer 2 peer κλπ ανδραγαθήματα της ubi αλλά τουλάχιστον στηρίξτε τις σοβαρές προσπάθειες μήπως δούμε κάποτε μια άσπρη μέρα. Το mordhau από σήμερα kickstarter.

Χμμμ, Chivalry much???

Καλά, για το For Honor δεν το συζητάω, του είχα ρίξει Χ πολύ πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις εδώ. Αλλά αφού ορισμένοι γουστάρουν νταξ, καλή φάση. Live and let die. Όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε άλλωστε. :Ρ

Δημοσ.

Χμμμ, Chivalry much???

Καλά, για το For Honor δεν το συζητάω, του είχα ρίξει Χ πολύ πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις εδώ. Αλλά αφού ορισμένοι γουστάρουν νταξ, καλή φάση. Live and let die. Όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε άλλωστε. :Ρ

Well ο dev είναι πολύ γνωστός chiv player οπότε ναι έχει αρκετά στοιχεία αλλα και τρομερές διαφορές (πχ clashes, chamber attacks, 2 modes σε κάθε όπλο μπορείς πχ να βαράς με to hilt στα long swords - mordhau style). Αν δε γουστάρετε το chiv πλέον γιατί έγινε balarina contest το mordhau θα σας καλύψει 100%.

• Like 2
Δημοσ.

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, chivalry II? Απλά ελπίζω να μην έχει και αυτό 360 fighting crap. Παντως τα 80κ που ζητάνε δεν είναι λίγα για κάτι τέτοιο, πως θα τους βγει?

Δυστυχώς το for honor δεν μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον στην beta...ξεκίνησε ωραία αλλά στο 10ωρο το είχε βαρεθεί, και μην ξεχνάμε οτι δεν υπήρχε honor σε καμία μάχη (1v4 all the f** time), δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι απο τότε.

Δημοσ.

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, chivalry II? Απλά ελπίζω να μην έχει και αυτό 360 fighting crap.

Δυστυχώς το for honor δεν μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον στην beta...ξεκίνησε ωραία αλλά στο 10ωρο το είχε βαρεθεί, και μην ξεχάσουμε οτι δεν υπήρχε honor σε καμία μάχη , δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι απο τότε.

Δε 8α δεις reverse overheads με maul μην ανησυχείς (το σατιρίζουν εξάλλου στο kickstarter vid). :-(

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λες και αν δεν σου αρεσει, αλλα αντικειμενικα το παιχνιδι εχει παρα πολυ καλο combat και sword-play,

τα προβληματα που αναφερεις υπαρχουνε αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο overall

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΕΪΝΟ matchmaking, κάθε φορά περιμένω 4+ λεπτά για να ξεκινήσει ένα μάτς. Αηδία.

Κάθε φορά που βγαίνω στο μενού, έχω 50% πιθανότητες να "παγώσω" και να περιμένω 100'' να ξεπαγώσει το παιχνίδι. Απίστευτο.

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

ΕΛΕΪΝΟ matchmaking, κάθε φορά περιμένω 4+ λεπτά για να ξεκινήσει ένα μάτς. Αηδία.

Κάθε φορά που βγαίνω στο μενού, έχω 50% πιθανότητες να "παγώσω" και να περιμένω 100'' να ξεπαγώσει το παιχνίδι. Απίστευτο.

εμείς τα λέγαμε..εσείς δεν ακούγατε!

την ίδια τύχη θα χουν όλα τα ubi games..

καλά που υπάρχει το σαπιοsiege και τους κρατάει ακόμα..

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετα το τελευταιο windows 10 fall update,εμφανιζει μαυρη οθονη κατα την εναρξη ενω το παιχνιδι ξεκιναει κανονικα(ακουγονται ηχοι).Απ οτι ειδα υπαρχουν πολλα παραπονα για αυτο,στο ιντερνετ,αλλα ολες οι λυσεις που δοκιμασα δεν το επιδιορθωσαν.Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να φταιει?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες, τώρα που το steam έχει ρίξει τη τιμή στα 20 ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω. Είχα πορωθεί με το παιχνίδι από το trailer αλλά στα 60 ευρώ που το πουλούσαν ήταν απλησίαστο. Επειδή στη παρούσα φάση δεν ενδιαφέρομαι για οnline αλλά για χαλαρό, μη ανταγωνιστικό single player παιχνίδι, το campaign αξίζει? Είναι με AI bots ή online με άλλους παίχτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...