Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψηθεί άσχημα, "ρεαλιστικές" ψηφομαχιες, το όνειρο γίνεται παιχνίδι! Αλλά τα 60 εφιάλτης!

Άσε να περάσει κανα 2μηνο μωρέ (περισσότερο για να το "ακούσω" εγώ το γράφω, παρά για το quote :P )

Αν ακολουθούν τακτικές R6Siege σαν μοντέλο, καλό είναι αλλά πολύ grind ρε αδερφε. 

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι το Elimination και Dominion είναι τέρμα p2w, οποτε μείναν δυο modes. Εγώ το είχα πει ότι δεν θα αντέξει ούτε δυο βδομάδες και αν κρίνω από τα posts στο thread after release μάλλον είχα δίκαιο. Βασικά ούτε ένας δεν το έχει δηλώσει ότι το αγόρασε yet. Στο console thread κάτι γίνετε. E ποσα χρονια θα πουλάει πρόλογο δηλαδή αυτή η εταιρία, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν.

p.s. Μου την σπάει απίστευτα που θα τους δώσω λεφτά φέτος για το South Park, μονο αυτό μένει να fuck up πια.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι το Elimination και Dominion είναι τέρμα p2w, οποτε μείναν δυο modes. Εγώ το είχα πει ότι δεν θα αντέξει ούτε δυο βδομάδες και αν κρίνω από τα posts στο thread after release μάλλον είχα δίκαιο. Βασικά ούτε ένας δεν το έχει δηλώσει ότι το αγόρασε yet. Στο console thread κάτι γίνετε. E ποσα χρονια θα πουλάει πρόλογο δηλαδή αυτή η εταιρία, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν.

p.s. Μου την σπάει απίστευτα που θα τους δώσω λεφτά φέτος για το South Park, μονο αυτό μένει να fuck up πια.

μια λέξη για τέτοιες εταιρίες, Ψ Ο Φ Ο Σ!

Δεν μας προσφέρουν τίποτα σα gamers,μόνο τα πορτοφόλια τους γεμίζουν με ηλίθια,χαζά και bugαρισμένα παιχνίδια..

το χει ξεφτυλίσει σε όλα τα είδη η ubi..

μη τα λέω ξανά σε κάθε της θέμα,γίνομαι κουραστικός..

--

ε ψηλέ..μόνο Southpark ε!

κ γω το μόνο που θα πάρω είναι

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου?

Το αγόρασα. Xd

Δεν ξέρω κάτι με τράβηξε , ίσως ότι είναι το κάτι διαφορετικό ? Έχω φτάσει στις 50 ώρες και ακόμα δεν το έχω βαρεθεί.

ΥΓ. Το p2p ισχύει ότι είναι μεγάλη μ@λ@κια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχεις παίξει το παιχνίδι και τα γράφεις όλα αυτά? Ναι σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με το p2p αλλά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι p2w. Εγώ έχω φτάσει prestige Level 3 και τα παω μια χαρά.

Δημοσ.

Είμαι πολύ συγκεκριμένος για να μην έχω παίξει το game, άμα διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις όπως επίσης άμα δεις τα video και συγκεκριμένα για το p2w που ανέφερες είναι στο review του AJ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...