Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ψηθεί άσχημα, "ρεαλιστικές" ψηφομαχιες, το όνειρο γίνεται παιχνίδι! Αλλά τα 60 εφιάλτης! Άσε να περάσει κανα 2μηνο μωρέ (περισσότερο για να το "ακούσω" εγώ το γράφω, παρά για το quote ) Αν ακολουθούν τακτικές R6Siege σαν μοντέλο, καλό είναι αλλά πολύ grind ρε αδερφε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Άμα περιμένει κάνα δίμηνο δεν θα παίζει κανεις 1
screaming_trees Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί 60 ευρω? 39 το βρίσκεις 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Sorry για το SP Psycho αλλα φαινόταν και στο είπα, απορώ τι περίμενες από ubi. Κρίμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από {TDi}Dj2k..infc
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δώστε ρε στον λαο p2p!! ΔΩΣΤΕ ότι καλύτερο από συνδεσιμότητα για να παίζουμε παιχνίδια! ΝΟΤ
dimyok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 free p2p και σε χρεωνουνε κιόλας γιαυτη τη beta μλκια ?? εχει ομως season pass και in game store τρολολολ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάς ότι το Elimination και Dominion είναι τέρμα p2w, οποτε μείναν δυο modes. Εγώ το είχα πει ότι δεν θα αντέξει ούτε δυο βδομάδες και αν κρίνω από τα posts στο thread after release μάλλον είχα δίκαιο. Βασικά ούτε ένας δεν το έχει δηλώσει ότι το αγόρασε yet. Στο console thread κάτι γίνετε. E ποσα χρονια θα πουλάει πρόλογο δηλαδή αυτή η εταιρία, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. p.s. Μου την σπάει απίστευτα που θα τους δώσω λεφτά φέτος για το South Park, μονο αυτό μένει να fuck up πια. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάς ότι το Elimination και Dominion είναι τέρμα p2w, οποτε μείναν δυο modes. Εγώ το είχα πει ότι δεν θα αντέξει ούτε δυο βδομάδες και αν κρίνω από τα posts στο thread after release μάλλον είχα δίκαιο. Βασικά ούτε ένας δεν το έχει δηλώσει ότι το αγόρασε yet. Στο console thread κάτι γίνετε. E ποσα χρονια θα πουλάει πρόλογο δηλαδή αυτή η εταιρία, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. p.s. Μου την σπάει απίστευτα που θα τους δώσω λεφτά φέτος για το South Park, μονο αυτό μένει να fuck up πια. μια λέξη για τέτοιες εταιρίες, Ψ Ο Φ Ο Σ! Δεν μας προσφέρουν τίποτα σα gamers,μόνο τα πορτοφόλια τους γεμίζουν με ηλίθια,χαζά και bugαρισμένα παιχνίδια.. το χει ξεφτυλίσει σε όλα τα είδη η ubi.. μη τα λέω ξανά σε κάθε της θέμα,γίνομαι κουραστικός.. -- ε ψηλέ..μόνο Southpark ε! κ γω το μόνο που θα πάρω είναι 1
solidsnake222 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Να πω την αμαρτία μου? Το αγόρασα. Xd Δεν ξέρω κάτι με τράβηξε , ίσως ότι είναι το κάτι διαφορετικό ? Έχω φτάσει στις 50 ώρες και ακόμα δεν το έχω βαρεθεί. ΥΓ. Το p2p ισχύει ότι είναι μεγάλη μ@λ@κια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί αμαρτία? Αφού μπορείς και το διασκεδάζεις καλο είναι. Το game δεν είναι κακό η εταιρία είναι. https://www.youtube.com/watch?v=TpdAqSmkkZk Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από {TDi}Dj2k..infc 2
seithan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όποιος ψάχνει για στόχο προπόνησης : Seithan_GRD. 1η μέρα στο παιχνίδι
screaming_trees Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μην ξεχνάς ότι το Elimination και Dominion είναι τέρμα p2w, οποτε μείναν δυο modes. Εγώ το είχα πει ότι δεν θα αντέξει ούτε δυο βδομάδες και αν κρίνω από τα posts στο thread after release μάλλον είχα δίκαιο. Βασικά ούτε ένας δεν το έχει δηλώσει ότι το αγόρασε yet. Στο console thread κάτι γίνετε. E ποσα χρονια θα πουλάει πρόλογο δηλαδή αυτή η εταιρία, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. p.s. Μου την σπάει απίστευτα που θα τους δώσω λεφτά φέτος για το South Park, μονο αυτό μένει να fuck up πια. Το έχεις παίξει το παιχνίδι και τα γράφεις όλα αυτά? Ναι σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με το p2p αλλά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι p2w. Εγώ έχω φτάσει prestige Level 3 και τα παω μια χαρά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Είμαι πολύ συγκεκριμένος για να μην έχω παίξει το game, άμα διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις όπως επίσης άμα δεις τα video και συγκεκριμένα για το p2w που ανέφερες είναι στο review του AJ.
screaming_trees Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πραγματικα δε δινω δεκαρα τι λεει ο AJ, εσυ εχεις να πεις επιχειρηματα γιατι είναι p2w?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα