ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όλα καλά το BETA που σκατά κολλάει?! Δηλαδή λίγο λογική ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι αγοράζει τελειωμένο game, από ποτε άλλαξαν νόημα τα development stages, πέστο pre-release free weekend και τέλος. Naruto ο λόγος που το κάνουν είναι το τζαμπέ testing, αλλιώς θα κάναν ένα μονο event και τέλος. Fuckin Ubisoft. Τι να λέμε bro η "open beta" στις 9 σαν version θα ναι πιο updated από την gold που θα ναι physical στο disk μια βδομάδα μετά. Αυτό όσο θυμάμαι games δε πρέπει να έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Όσο για αν το game έχει καλύτερο pacing/balance σε 4v4 και δε χρειάζονται ded και περισσότεροι παίχτες, αυτά είναι πράγματα που ήταν έτσι σχεδιασμένα εξαρχής προφανώς για ευνόητους λόγους. Είναι σαν να μου λες εμένα γιατί ακόμα κάθεσαι και ασχολείσαι με invades στο DS3 αφού είναι unbalanced να παίζεις 1v3 με "scaled down" gankers και δε κάνεις ξέρω εγώ duels στον pontiff που είναι τζιτζί. Υποτίθεται παίζω ένα game για να έχω fun και να εξερευνήσω τις όποιες δυνατότητες έχει να μου προσφέρει και όχι να είμαι στο έλεος του κάθε dev για το τι είναι balanced και "σωστό" κατά την άποψή του να παίξω, πεθαίνοντας από την βαρεμάρα. Ακόμα και να είναι κάτι unbalanced και εναντίον μου θα το προτιμήσω από το να παίξω κάτι τετριμμένο και βαρετό. To lock είναι αναγκαίο λόγω πληθώρας κινήσεων που δεν θα ηταν δυνατόν να γίνουν χωρίς lockon target . Παρολαυτα μπορείς να αποκρούσεις επιθεσεις απο πολλαπλούς επιτιθέμενους (υπάρχει και στο tutorial αν θυμαμαι καλα) , αν ερθουν απο μπροστα και απο πίσω ε ναι τότε θα τον πιεις... Αλλά το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ skill based. Όπως ξαναέγραψα design decisions. Φαντάσου αυτό που έγραψες να το λέγαν οι Τούρκοι στο mnb, ή η TB στο chiv ή ακόμα και ο miyazaki στα souls για να πιάσω και τα consoles. 1
newlynx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ρεεεεεεεεεε newlynx... Στα είπα και στο teamspeak με 2-3 παιχνίδια που έπαιξες (σε ένα mode) χωρίς καν να ξερουμε πως κανουμε revive πήγες και μου εβαλες στο παιχνίδι 4/10 (ουτε καν ability επαιξες στον lvl 1 χαρακτήρα σου, ήθελες και βαθμολογία τρομαρα σου ). To 4/10 το έβαλα για να σε υποστηρίξω, διαφορετικά το είχα 3/10. Δεν μπορώ να δώσω πάνω από τη βάση, αφήνω το παιχνίδι μετεξεταστέο. 1
Orgios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 To 4/10 το έβαλα για να σε υποστηρίξω, διαφορετικά το είχα 3/10. Δεν μπορώ να δώσω πάνω από τη βάση, αφήνω το παιχνίδι μετεξεταστέο. Είσαι αδερφός , μάθε όμως πως παίζεται το παιχνίδι πρώτα και τι κουμπια πρέπει να πατάς και μετά βάλε και 1. Στο έχω πει 800 φορές άλλαξε τις default ρυθμίσεις σου!! Τις έχεις αφήσει στο κράζω τα πάντα γιατί έτσι γουστάρω
newlynx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είχα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις αλλά με το ρηχό gameplay 1
tsofras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 έχει ξεκινήσει το pre-load... Ναι μεγάλο αστείο η Ubisoft , είχα ενεργοποιήσει το google authenticator και όταν άλλαξα κινητό ξέχασα να το ενεργοποιήσω. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το support και πέφτω στην ωραία ατέρμονη λούπα : 1) Κάνε login 2) Βάλε authenticator 3) Δεν έχω 4) Ωραία μίλα με το support 5) Σελίδα για login :S Ούτε email δεν έχουν μόνο links για facebook (δεν έχω το κερατό μου τι δουλειά έχει το facebook με την εταιρεία που θέλω να μιλήσω? , και twitter μία απο τα ίδια) Ξεφτίλα το 2017 να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με μία εταιρεία που δεν την λές και μικρή. Αυτά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πάνω που χάρηκα και είπα θα δώ το game περιμένω κάποια απάντηση απο το twiter (γελάνε και οι πέτρες) για το πώς θα βγάλω τον authenticator.
ultraex2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μολις μπηκα στη βετα μετα απο ενα συντομο πατσακι 450 mb!!
solidsnake222 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Νομιζω ειναι down οι servers? δεν με αφηνει να μπω στο uplay..
fox_fox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 δεν με αφηνει ουτε εμενα περασαν 3 μερες, thanks ubi.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα παιξει την closed βετα,Εβρισκε παιχνιδι σε 5 δευτερα ,δεν κολλαγε καθολου,60 fps λοκαρισμενο χωρις λαγκ ,τελειο performance.] Επαιξα σημερα την οπεν μπετα.Ενταξει ,δεν βρικει παιχνιδι ουτε με αιτηση,το performance σκατα[μου freezαρε το παιχνιδι 2 φορες ,λαγκαρε πολυ μεσα στο παιχνιδι κτλ].Αυτοι 3 μερες πριν βγει αντι να το φτιαξουν το κανανε σκατα. 1
solidsnake222 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παντως εμενα το game μου αρεσει, επαιξα με παρεα βεβαια ενα 4 ωρο χωρις να το βαρεθω ! Οποιος θελει για κανενα ματσακι add με KingRagnar_1 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε κανω τωρα Σκ να παιξουμε κανα ματς
Tzimaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μεγάλο αστείο η Ubisoft , είχα ενεργοποιήσει το google authenticator και όταν άλλαξα κινητό ξέχασα να το ενεργοποιήσω. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το support και πέφτω στην ωραία ατέρμονη λούπα : 1) Κάνε login 2) Βάλε authenticator 3) Δεν έχω 4) Ωραία μίλα με το support 5) Σελίδα για login :S Ούτε email δεν έχουν μόνο links για facebook (δεν έχω το κερατό μου τι δουλειά έχει το facebook με την εταιρεία που θέλω να μιλήσω? , και twitter μία απο τα ίδια) Ξεφτίλα το 2017 να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με μία εταιρεία που δεν την λές και μικρή. Αυτά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πάνω που χάρηκα και είπα θα δώ το game περιμένω κάποια απάντηση απο το twiter (γελάνε και οι πέτρες) για το πώς θα βγάλω τον authenticator. Είχα το ίδιο πρόβλημα πρίν καιρό και πήρα τηλέφωνο σε αυτο το Αμερικάνικο νούμερο του support της Ubi 0019194609778, συννενοήθηκα με έναν πολύ ευγενικό τυπά ο οποίος μέσα σε 5 λεπτά αφού με ρώτησε ακόμα και τι "βρακί φοράω" μου έκανε reset το 2 step authentication και μετά συνδέθηκα κανονικά. Μην ξεχνάτε να κάνετε disable το πρόγραμμα αυτό πρίν φορμάρετε το κινητό σας, ή σε άλλη περίπτωση να έχετε φυλάξει τους backup κωδικούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα