Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν άντεξα παραπάνω από μερικά matches, θα δοκιμάσω ακόμα μια φορα στην επομενη open "BETA" αλλα αμφιβάλλω να αλλάξει κάτι. Βασικά ήταν η τελευταία ευκαιρία από την μεριά μου προς Ubisoft, από ότι φαίνεται μάλλον ήρθε ο καιρός να μην ξανά ασχοληθώ καθόλου.

Δημοσ.

Δεν άντεξα παραπάνω από μερικά matches, θα δοκιμάσω ακόμα μια φορα στην επομενη open "BETA" αλλα αμφιβάλλω να αλλάξει κάτι. Βασικά ήταν η τελευταία ευκαιρία από την μεριά μου προς Ubisoft, από ότι φαίνεται μάλλον ήρθε ο καιρός να μην ξανά ασχοληθώ καθόλου.

Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη αγοραστική συμπεριφορά. Αφού υπάρχει κιόλας η δυνατότητα της beta, βλέπεις αν σ αρέσει και πας παρακάτω 

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί τέτοια αντιπάθεια; Νομίζω ότι το game είχε ενδιαφέρον χωρίς να είναι ένα κλασσικό copy & paste Ubisoft game.  

Δημοσ.

Είναι δυνατόν στο 2017 να μην βγάζουνε dedicated servers εταιρίες σαν τη Ubisoft? Πιστεύω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού.

Όσοι είχαν ασχοληθεί με pvp σε games σαν το Dark souls ξέρουν πολύ καλά πως είναι τα p2p connections...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τέτοια αντιπάθεια; Νομίζω ότι το game είχε ενδιαφέρον χωρίς να είναι ένα κλασσικό copy & paste Ubisoft game.  

Γιατί έπαιξα στην closed Alpha, technical BETA και τώρα στην closed BETA και είδα το progress πως κατέληξε. Σε προηγούμενα post εκφράζω πια τα προβλήματα όπως ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη dedi όπως είπε παραπάνω ο φίλος. Τώρα για το SP είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είναι κάνα πεντάωρο στην καλύτερη ένα τελείως generic campaign με αδιάφορο story/characters, το MP πάλι με 2 modes και 4 χάρτες με max 4vs4 δεν πας μακριά, κάτι μου λέει ότι σε 1 μηνα μετά το release δεν θα θυμάται κανεις το game.

p.s. Επίσης το game συνεχίζει να είναι πολύ unbalanced και για αυτό φαντάζομαι κλείδωσαν κάποια classes, επίσης τρία διαφορετικά events δεν ήταν τυχαίο, και εννοείτε σε δυο βδομάδες βγαίνει θα είναι πανέτοιμο...not!

Δημοσ.

Ειπαμε ενα παιχνδι να περνας την ωρα σου,με παρεα κτλ εχει πλακα .Τωρα να ζητανε 60 ευρω ειναι τραγικο.

Αν βρω ποτε κανα κλειδακι 25 ευρω θα το παρω .Γιατι τοσα αξιζει

Δημοσ.

Ειπαμε ενα παιχνδι να περνας την ωρα σου,με παρεα κτλ εχει πλακα .Τωρα να ζητανε 60 ευρω ειναι τραγικο.

Αν βρω ποτε κανα κλειδακι 25 ευρω θα το παρω .Γιατι τοσα αξιζει

Καλά εννοείτε με παρέα όλα fun είναι. Επίσης νομίζω αφαιρέσανε και το honor system :(

Δημοσ.

Καλά εννοείτε με παρέα όλα fun είναι. Επίσης νομίζω αφαιρέσανε και το honor system :(

Εγω μονο την closed επαιξα,μπετα ειναι βαρεθηκα αλλα σε μηχανικη κτλ και γραφικα ειναι ενα καλο παιχνιδι.Θεωρω οτι με ρανκς κλανς περισσοτερους χαρτες οπλα κτλ[που λογικα θα εχει το παιχνιδι οταν βγει] θα σε κρατησει για καποιο καιρο.40 ποτε δεν θα εδινα .25αρι και ευχαριστουμε

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που έχω να πω (και να συμφωνήσω με τον άλλον old timer skull) είναι ότι αν το chivalry αξίζει 2 και 3 ευρώ που τόσο έχει στα κλειδάδικα και στα sales και διαθέτει :

Dedicated Servers 16/24/32 ακόμα και 64/128p (laggy οι τελευταίοι βέβαια).

Free Movement non locked on μάχη που δίνει την δυνατότητα αν κάποιος είναι πραγματικά καλός να βγάλει 1v3s, 1v4s για πλάκα με πιο άπειρους αντιπάλους και όχι να πάει άκλαυτος από 2 spammers μπρος/πίσω.

Ranged classes (archers)

Το σημαντικότερο πράγμα που είναι σοβαρά game modes που στέκονται σε competitive (lts, duelyards) αλλά και άλλα που έχουν και τρομερό χαβαλέ/fun factor (team objectives/tdm/ffa) και όχι μόνο duels και musou ctps.

Πλήθος από mods/custom maps.

To for honor πόσο δηλαδή πρέπει να στοιχίζει που απλώς μου προσφέρει καλύτερα γραφικά/animations και παίζεται από το καναπέ με gamepad? Γιατί εγώ για να κάτσω να ασχοληθώ πάνω από ένα μήνα με duels μόνο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα προσωπικά. Ευτυχώς η δυστυχώς ξεπέρασα αυτή τη φάση της ζωής μου να αφιερώνομαι αποκλειστικά σε ένα game just to git gewd χωρίς να αντλώ προσωπική ευχαρίστηση από το game mode/gameplay του. Ούτε έχω καμία όρεξη στα γεράματα να "διαβάζω" cancel animations και guard breaks στα 100+ ms. Been there done that.

• Like 6
Δημοσ.

chivarly ειναι πρωτο σε ωρες στο steam μου αναμεσα σε 330 παιχνιδια με 400 ωρες συνολικα . Μακραν η καλυτερη multiplayer εμπειρια που ειχα μαζι με το mount and blade warband . Καμια σχεση με αυτο που παει να βγαλει η ubisoft . Φυσικα θα πουλησει 10 φορες παραπανω γιατι οι καταναλωτες εχουμε γινει ολιγον προβατα .Αυτην την στιγμη βρισκεται δευτερο στα sales στο steam χωρις να εχει βγει καν . Αυτα βλεπουν οι εταιριες στιλ ea /ubisoft και μετα απορουμε οτι δεν υπαρχει καθολου effort πλεον απο αυτες 

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα την beta, 2 πράγματα σκέφτηκα :

α.γιατί να μην έχει αυτά τα γραφικά το Chivalry και β. πότε θα μπει να σχολιάσει ο @ilos που έχει την περισσότερη εμπειρία σε αυτού του είδους τα παιχνίδια :)

Ενώ κατά βάση φαίνεται ένα καλοστημένο παιχνίδι, δεν βλέπω καμιά αντοχή σε θέμα χρόνου. Τα ίδια είχα πει για Evolve (και λίγο και για Titanfall) και πέσανε να με φάνε. Οι πίστες είναι μικρές, το 4vs4 μικρότερο και από αγώνα βόλεϋ, τα minions μου φάνηκαν ανόητα σαν ιδέα (moba ???) και για το gameplay με κάλυψε ο @ilos. Δεν είναι κακό παιχνίδι και μάλιστα θα πουλήσει, όπως φαίνεται, πολύ, αλλά δεν έχει το κάτι στο multiplayer για να το χαρακτηρίσει κάτι περισσότερο από casual.
4/10 από μένα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...