Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν υπαρχει ακομη κανενα invite θα ηθελα και εγω να το δω

mikecy22 το username

Φιλε,σου εστειλά friend request και invite.Koιταξε στo mail σου και στο uplay.

Δημοσ.
Μια χαρα μου φαίνεται εμένα,...πολύ καλό το σύστημα μαχης, αλλα δεν εχει κάμια single player αποστολή, που με ενδιαφέρει περισσότερο.... 

και επισης Tο μεγαλύτερο μειονέκτημα που δεν το 

είχα ακουσει απο κανεναν μεχρι τώρα, απο τις προηγούμενες apha.....

NO godddamn key mapping for controlers!!!!...Γιατιιιιιι..έλεος!!!...

να εχει keymapping μονο για το πληκτρολόγιο, και να μην εχει για controller??

Απαράδεκτο...μου ειχαν σπασει τα νεύρα στην αρχή γιατι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα attack κουμπια ευκολα, και με σαπακιάζανε μεχρι να τα συνηθίσω(μαχες μόνο με ΑΙ)....τώρα αναγκαστικά τα συνήθισα, αλλα και πάλι δεν μου αρέσει έτσι.

Τα πιο απλά πράγματα, και ειναι game breaking για μένα.

Δημοσ.

Δυστυχώς παρα πολλά games δεν έχουν για gamepad για αυτό οι πιο πολλοί περνούν xbox gamepad. Για το game τα έχω γράψει σε προηγούμενα posts, δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο imo as always. Έχω ακόμα 5 keys οποιος θέλει pm.

Δημοσ.
Μα, xbox controller έχω, και δεν κάνει re-map τα κουμπιά.

Μεγάλο Μειον για πρώτη ενύπωση,...

τεσπά...οι δυο φίλοι από χθές ακόμα δεν έχουν απαντησει για τα invites...όποτε λεω να περιμένω λίγo ακόμα και να τα δώσω σε κανεναν αλλο μετα...αν θέλει κανενας, στείλτε μήνυμα.

Δημοσ.

Από το κακό στο χειρότερο πάει το game...

raw

Γιατί το λες όμως αυτό;;

Τι δεν σου άρεσε;;;

Δημοσ.

ΤΟ παιχνιδι ειναι γαματο.ΑΠλα σιγουρα δεν αξιζει 60 ευρω .Μ ενα 20ευρω το τσιμπαγα.Ειναι ενα παιχνιδι να περναει η ωρα.Θεωρω οτι θα το λιωσει καποιος 1 εβδομαδα και μετα θα το παρατησει.Δεν εχει πολλες αναβαθμισεις η καμια τρομακτικη στρατιγικη για να γινει competitive.Δεν ξερω τωρα αν θα φτιαχνεις ομαδες και θα κανεις κλαν και θα παιζεις για ρανκς κτλ ,απλα δεν ειναι τοσο εθιστικο σαν μουλτι για να προχωρησει.

socratis100 παιδια ,οποιος θελει ας με κανει φιλο να παιξουμε κανα ματσακι μην παιζω μονος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...