mike^^ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 αν υπαρχει ακομη κανενα invite θα ηθελα και εγω να το δω mikecy22 το username
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μόλις μου ήρθε και εμένα και το κατεβάζω , οποιος θέλει το id μου ειναι spankoner
gildo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 αν υπαρχει ακομη κανενα invite θα ηθελα και εγω να το δω mikecy22 το username Φιλε,σου εστειλά friend request και invite.Koιταξε στo mail σου και στο uplay.
mitsospap Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 αν παιζει κανα invite παιδια να το δοκιμασω και εγω ktmskylos ειναι το username
cpttony Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έχω κλειδία για 3 άτομα.. Οποίος θέλει ας στείλει ΠΜ. Προς το βράδυ θα σταλούν...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Από το κακό στο χειρότερο πάει το game...
InfinitySurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα μου φαίνεται εμένα,...πολύ καλό το σύστημα μαχης, αλλα δεν εχει κάμια single player αποστολή, που με ενδιαφέρει περισσότερο.... και επισης Tο μεγαλύτερο μειονέκτημα που δεν το είχα ακουσει απο κανεναν μεχρι τώρα, απο τις προηγούμενες apha..... NO godddamn key mapping for controlers!!!!...Γιατιιιιιι..έλεος!!!... να εχει keymapping μονο για το πληκτρολόγιο, και να μην εχει για controller?? Απαράδεκτο...μου ειχαν σπασει τα νεύρα στην αρχή γιατι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα attack κουμπια ευκολα, και με σαπακιάζανε μεχρι να τα συνηθίσω(μαχες μόνο με ΑΙ)....τώρα αναγκαστικά τα συνήθισα, αλλα και πάλι δεν μου αρέσει έτσι. Τα πιο απλά πράγματα, και ειναι game breaking για μένα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς παρα πολλά games δεν έχουν για gamepad για αυτό οι πιο πολλοί περνούν xbox gamepad. Για το game τα έχω γράψει σε προηγούμενα posts, δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο imo as always. Έχω ακόμα 5 keys οποιος θέλει pm.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ωραιο ειναι,ελαφρυ παιχνιδι δεν εχει λαγκ,και θελει πολυ σκιλλ.
InfinitySurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μα, xbox controller έχω, και δεν κάνει re-map τα κουμπιά. Μεγάλο Μειον για πρώτη ενύπωση,... τεσπά...οι δυο φίλοι από χθές ακόμα δεν έχουν απαντησει για τα invites...όποτε λεω να περιμένω λίγo ακόμα και να τα δώσω σε κανεναν αλλο μετα...αν θέλει κανενας, στείλτε μήνυμα.
MSSB Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Από το κακό στο χειρότερο πάει το game... Γιατί το λες όμως αυτό;; Τι δεν σου άρεσε;;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Όπως είπα στο παραπάνω post τα έχω αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες αναλυτικά, δεν άλλαξε κάτι για να προσθέσω, επίσης αυτήν την φορα αφαιρέσανε content...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΤΟ παιχνιδι ειναι γαματο.ΑΠλα σιγουρα δεν αξιζει 60 ευρω .Μ ενα 20ευρω το τσιμπαγα.Ειναι ενα παιχνιδι να περναει η ωρα.Θεωρω οτι θα το λιωσει καποιος 1 εβδομαδα και μετα θα το παρατησει.Δεν εχει πολλες αναβαθμισεις η καμια τρομακτικη στρατιγικη για να γινει competitive.Δεν ξερω τωρα αν θα φτιαχνεις ομαδες και θα κανεις κλαν και θα παιζεις για ρανκς κτλ ,απλα δεν ειναι τοσο εθιστικο σαν μουλτι για να προχωρησει. socratis100 παιδια ,οποιος θελει ας με κανει φιλο να παιξουμε κανα ματσακι μην παιζω μονος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα