Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήθελα και 'γω invite αν υπάρχει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μου άρεσε. Έγινε σίγουρα πιο γρήγορο/arcadish. Με όλα τα classes διαθέσιμα το game είναι αρκετά unbalanced, το bleeding είναι τελείως cheat για παράδειγμα. Η διαφορα heavy/light σε tdm και ctf είναι απίστευτη. Το stamina consumption επίσης είναι ότι νάνε, για παράδειγμα ο viking με ασπίδα δόρυ μπορεί να σπαμαρει power attack non-stop. Τα visuals στα buffs απαράδεκτα λες και παίζεις FF, τα extra skills, power ups, buffs που σε κάνουν να τρέχεις πιο γρήγορα, τόξα κτλ απαράδεκτο. Ενώ ξεκίνησαν να κάνουν ένα ωραίο, σοβαρό και όσο δυνατόν ρεαλιστικό game το πάνε τώρα στην άλλη μεριά του hack and slash και τα tactics από το παράθυρο. Στην Alpha απόλαυσα κάποια duels, σε αυτό τώρα μέχρι στιγμής κανένα. Επίσης δεν υπάρχουν dedicated, οποτε με το που την κάνει ο host άντε γεια. Άμα είσαι party 2 άτομα δεν μπορείς να παίξεις 1vs1...σίγουρα λάθος είναι αυτό γιατί αλλιώς makes no fuckin sense. Κάνουμε που κάνουμε το τζαμπέ beta testing για αυτούς τουλάχιστον αυτήν την φορα νομίζω μου γλίτωσαν 40 euro, βάλε και το always online drm και έδεσε, imho ας always. 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κρίμα αν ισχύει αυτό. Γενικά το πρόβλημα που βλέπω πάντα με την Ubisoft: Έχει ωραίες ιδέες και πολλές φορές πρωτότυπα (ή γενικά όχι overused) concepts, αλλά όταν πάει στο Multiplayer / online κομμάτι, το ***. Εξαιρέσεις το Division και το Siege που δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αλλιώς.
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με ενθουσιασε καθολου αλλιως το περιμενα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς τελικά να κανεις 1vs1 αλλα μονο custom mode χωρίς xp. Το UI το βρήκα λίγο υπερβολικό και σε αλλα σημεία λιγοστό όπως για παράδειγμα θες κυάλια για να δεις τα ονόματα των players. Επίσης εκεί που το revenge βοηθούσε να αντέξεις μερικά δευτερα ακόμα σε 1vs2/3/4 τώρα είναι god mode. Ο viking με ασπίδα δόρυ είναι πιο OP και από τον Machete on steroids in space. Μην κάποιος πει ότι είναι tech beta γιατί σε λιγότερο από δυο μήνες βγαίνει.. Είναι προφανές ότι θέλουν να προσελκύσουν πιο action players και ξεχνάν ότι αυτοί οι players σε 2 βδομάδες θα έχουν βαρεθεί ήδη. Oh...well. 1
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Η ubisoft πλεον βγαζει μονο μετριοτητες απορω ποτε θα ξαναβγαλει κατι πραγματικα καλο
>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ερχόμενος φρέσκος στην closed beta (χωρίς να έχω παίξει την alpha), έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Τα duels 1v1 τα βρήκα πλήρως απολαυστικά ενώ αντίθετα το Dominion ήταν πολύ χαοτικό για να το ευχαριστηθώ, όλες οι μάχες τουλάχιστον 1v2, το team συνήθως πήγαινε όπου νάνε... Δυστυχώς δεν έπαιξα την προηγούμενη έκδοση για να ξέρω αν βελτιώθηκε ή χειροτέρεψε αλλά στην παρούσα φάση θέλει βελτίωση και balance στα διάφορα Modes.
InfinitySurfer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απ'ότι είδα στα καινούργια βίντεο, οι αλλαγές που κάνουν ειναι απλά για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο(το ΑΙ στους χαρακτήρες μου φάνηκε λίγο nerfed..ή απλά στο βίντεο που είδα το έπαιζε στο easy mode, δεν ξέρω) Tα εφε, και UI...εξακολουθούν να είναι τα ίδια και χειρότερα...με τα highlights/outlines γύρω απο χαρακτήρες, διαφορα νούμερα γράμματα και εφέ να κατακλύουν την οθόνη...κλπ ...κρίμα γιατί το παιχνίδι έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, desigh σε χαρακτήρες και περιβάλλον, και animations.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παρόλα αυτά τα graphs και performance είναι πολύ καλά, όπως και το wound system. Τα finishers όμως είναι λάθος έτσι όπως το έχουν κάνει, αντί να έχεις δυο και να διαλέγεις οποιος θες από το customize θα έπρεπε να είναι linked με το final hit ώστε να μην χαλάει το flow του animation, αλλα το κόβω ότι θα πουλάνε τα extra finishers για φράγκα οποτε δεν παίζει να αλλάξει.
Cosmonaut21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αν περισσεύει κανένα invite στείλτε μου please
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλό δείχνει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να παίξω MP, όλο error βγάζει. Πάντως αν έχει καλό story το campaign με ψήνει.
Pitsifrikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά σας δείχνει στην οθόνη μόνιμα το gamertag σας;Μου το δείχνει σε 5 σημεία εν ώρα παιχνιδιού.
Atallos1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σε ολους , watermarks ειναι καθως ακομα ειναι υπο NDA Απαγορευονται φωτο/streams κτλ
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 For Honor – All future DLCs will be free, closed beta phase begins next month Μπαίνουν στο νόημα του free DLC βλέπω σιγά σιγά οι εταιρείες..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 @@ μπαίνουν...έχει micro transactions οποτε...απλά νιώθουν ότι το game σε ένα 1 μηνα θα έχει ξεχαστεί και ελπίζουν με τα free updates να φέρουν πίσω τους players. Πιο χλωμό και από τρομαγμένο φάντασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα