newlynx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Προτείνω στον @ilos να ανοίξει σχολή εκπαίδευσης.... Θα σας κάνει όλους τους καλύτερους πολεμιστές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μην του το πεις αυτό, γιατί θα χρεώνει χειρότερα από γιατρός. 1
panakos_thess Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kku6r_ZiJXg Ενα Gameplay απο εμενα παιδια
Cosmonaut21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά χρειάζονται αρκετά παιχνίδια εναντίον κανονικών παικτών για να το μάθεις αλλά μετά το ευχαριστιέσαι πραγματικά. Πλέον κερδίζω 80% από τα ματς ενάντια σε άλλους παίκτες αλλά μου τη δίνει ο Berseker που σε σπρώχνει και σε πετάει στο γκρεμό κατευθείαν πολλές φορές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 O Raider (με το battleaxe) είναι που σε παίρνει μαζί του.
DeiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η βλακεια με τον berseker ειναι οτι σε γραπωνει και σε πεταει οπου θελει. Ανεξαρτητα με το που εισαι στραμμενος οταν παιζεις εναντια σε berseker το "mind the gap" δεν ισχυει γιατι αν ξερει να παιζει θα πεσεις απο κατω θες δεν θες
DeiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη επαιξα αρκετα στο λεω. Με κανεναν raider δεν ειχα τετοιο προβλημα. Αντιθετα με berserker το 1ο πραγμα που κανεις ειναι να καθεσαι οσο ποιο μακρια γινεται απο τα σημεια που μπορει να σε τραβηξει και να σε πεταξει. Και καθε φορα που ειχα εγω berserker οι περισσοτεροι την αραζαν κολλημενοι σε κανα τοιχο μακρια και αγαπημενοι. Να σκεφτεις οτι επαιξα καμια 10ρια duels με ενα τυπακι που μου ειπε εξ αρχης οτι θα κανει μονο αμυνα και grabs. Εληξε 10-0...υπερ του και ολα απο ελευθερες πτωσεις.... Ειναι τοσο γρηγορος (+ το γεγονος οτι σε γυριζει οπου θελει) που δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις σε αντιθεση με τον raider που μεχρι να κινηθει εχεις παει απο πισω του και τον σπρωχνεις εσυ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αφαιρώ το προηγούμενο ποστ μου λοιπόν.
DeiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αφαιρώ το προηγούμενο ποστ μου λοιπόν. Μα γιατι??? Ηταν ωραιες οι ss
nickts1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, μια ερώτηση, το παιχνίδι παίζεται co-op από το ίδιο pc?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει co-op το game ούτε split-screen. Τώρα άμα έχει campaign co-op δεν ξέρω αλλα από το ίδιο pc απίθανο.
Atallos1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εχει technical test απο 14 μεχρι 19 Δεκεμβρη που ειναι υπο NDA Πηρα invite προσωπικα , τσεκαρετε mails οσοι ενδιαφερεστε
gildo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μου έστειλαν και εμενα.Θα εχει πάλι invite και για φίλους?Deix ετοιμάσου για μάχη.
Tzimaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 και μένα μου ρθε, ξεκίνησα και το preload!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα