Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά το 4vs4 ξεκινάει τέλεια με siege και θα μπορούσαν τα objectives να είναι σχετικά με το siege η πολύ απλά να γινόταν φάση rush που ξεκινάς απέξω με καταπέλτες σκάλες και ντού μέχρι το main κτίριο, tbh ήδη βαρέθηκα its the same fuckin thing. Eκανα μερικά τελείως "cinematic" duels με κάνα λεπτό non-stop parry/deflect :D ειδικά ο samurai ο ελαφρύς είναι τελείως ninja. Πάντως έχω να ζήσω τέτοια duels από εποχές Sword of the Samurai.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Psycho u know με η hate ubisoft και υπάρχουν πράγματα που είπα παραπάνω που δεν μου αρέσουν αλλα κάτι κακό για το game δεν έχω να πω. Απλά πρέπει να σε αρέσει το είδος και δεν είναι καθόλου arcade το combat, θα το έλεγα βαθύ σαν το DS.

p.s. lead dev rox! :D

hqdefault.jpg

Δημοσ.

στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου το combat system αλλα νομιζω οταν το μαθεις ... σου αρεσει ! φαντασου τωρα την 2ρι μερα εμαθα της special moves :P

Δημοσ.

Το chiv μπορεί να είναι καρκίνος αλλά τουλάχιστον στην αρχή της ζωής του δίδαξε πως σετάρεις ένα team oriented medieval game εκτός από το θέμα του tk :-)

Καλά περάσαμε με chivalry!!! Ειδικά εσύ ήσουν κορυφή στο παιχνίδι, αν καμιά φορά σε νίκησα θα ήταν από τύχη, από πίσω ή θα είχες μείνει με 10% ζωή.

Στο For Honor δεν έχει tk? 

Απλά με χαλά απίστευτα το 4vs4 και για αυτό δεν θα ασχοληθώ. Το βρίσκω πολύ περιοριστικό μαζί και με τα άλλα αρνητικά που λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθες ειδαμε και τα πρωτα exploits δυστυχως (αν και αυτα στο προγραμμα της closed aplha ειναι...). Ενας warden χτυπαγε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινες να κανεις τιποτα, το stamina ητανε παντα γεματο και οταν του την ειπαμε αρχισε τις σαχλαμαρες. Μας ετρωγε και τους 2 μεσα σε 1-2 λεπτα max και δεν καταλαβαινε τιποτα...Επισης παρατηρησα (σε συγκριση με τη 1η μερα) οτι το block δεν επιανε παντα οπως πρεπει. Καποιος μου σφυριξε οτι αν την ωρα που πας να χτυπησεις, και ενω φαινεται οτι πας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση αλλαξεις τελευταια στιγμη, το animation και ο δεικτης παραμενουν ως εχουν ενω το χτυπημα σκαει στη πλευρα που το εστρεψες. Το δοκιμασα και εγω μερικες φορες και επιασε. Ελπιζω να το διορθωσουν και αυτο.

Επικη η στιγμη που την πεσανε 2 στον gildo και τους εσφαξε ηρωικα κανοντας και αμυνα :/ Η κωλοφαρδια του ειναι απεριγραπτου μεγεθους :P

Γενικα το 4vs4 δεν μου πολυαρεσει αλλα το duel και brawl mode ειναι ολα τα λεφτα. Προς το παρον εχω ασχοληθει με warden και orochi αλλα σημερα λεω να περασω στα βαρεων βαρων και να παρω conqueror και raider.

Και μια ερωτηση : Εχει καταλαβει κανεις πως δουλευει το execution??? Ποιο ειναι το κριτηριο για να σου δωσει την επιλογη να εκτελεσεις τον αντιπαλο???

Εξαιρετικο post τα λεει ολα : http://forums.ubi.com/showthread.php/1490094-Combat-Manual-Discussion-Thread?s=3dbed0bc2a73bb6459d1c9d36136325a

Επεξ/σία από DeiX
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μπαίνω και παίζω κανονικά αλλά μετά τα πρώτα 2 λεπτά αρχίζει και lagαρει ώσπου βγάζει μήνυμα ''an error occured'' και με πετάει στο μενού.

Δημοσ.

Καλά περάσαμε με chivalry!!! Ειδικά εσύ ήσουν κορυφή στο παιχνίδι, αν καμιά φορά σε νίκησα θα ήταν από τύχη, από πίσω ή θα είχες μείνει με 10% ζωή.

Στο For Honor δεν έχει tk? 

Απλά με χαλά απίστευτα το 4vs4 και για αυτό δεν θα ασχοληθώ. Το βρίσκω πολύ περιοριστικό μαζί και με τα άλλα αρνητικά που λες.

Αχαχαχα που είσαι βρε συνάδελφε διακομιστοκράτορα, ευτυχώς που δεν παίζεις τώρα πια chiv btw :-D. Έχει tk αλλά επειδή είναι locked on και οι καταστάσεις άντε να είναι 2v1 ή 3v1 με 3v2 δεν τρως το spam που έτρωγες στο chiv xD Θα πρέπει να κοιτάξουν και το θέμα με τις σκάλες btw είναι πιο πολύ trolling και από τα souls

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιξα κάμποσα brawls αλλά το βλέπω ότι είμαι πολύ noob γι' αυτό το είδος και μάλλον δεν.

Μία από τα ίδια, με το ΑΙ κάτι κάνω, με άλλους απλώς τους δίνω kills. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...