Προς το περιεχόμενο

For Honor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λιωσαμε στο duels με τον deix 2vs2 και πηραμε και 1vs2 αλλα θελει να ανεβασεις gear.Αν εχει gear και εχει ανεβασει λεβελ που δινει καποια skill ειναι πολυ δυσκολο  να νικησεις χωρις upgrade.Παντως φαγαμε 2 ωρες στο duel με αρκετα καλες μαχες.Το AI κοπαναει πολυ αγρια και δεν χαριζει απο οτι ειδα.Μαζευτειτε να παμε κανα dominion αυριο  :-)

• Like 2
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμη και με το ΑΙ, δεν μπορώ να σταυρώσω kill :D

Ναι το AI σε φάσεις δίνει πόνο :D Βασικά το game θέλει λίγο χρόνο για να πιάσεις το combat και απαιτεί και λίγο σκέψη κάτι που είναι ευχάριστο και κάνει την διαφορα ανάμεσα στα mindless hack n slash τύπου Vikings, Chivalry και M&B, επίσης πολύ βασικό θέλει gamepad. Πάντως το 4vs4 δεν είναι αρκετό όπως και τα modes, το ξανά λέω δυστυχώς το κόβω να γίνετε βαρετό σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα ερχομουν τωρα να κανω edit το post μου που γραφω για το παιχνιδι για τα 1vs2 duel και οτι ακομα και με bot ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ πραγματικα!
Ισως ομως επειδη δεν ξερουμε ακομα το παιχνιδι...σε λιγο απο τη σταση του σωματος θα καταλαβαινεις πως πρεπει ν αμυνθεις.Δοκιμασε κανεις gamepad?Υποστηριζει?Ειναι πιο ευκολο?

Δημοσ.

Με του 360 το χειριστήριο που έβαλα το έβρισκε απο την αρχή που βγάζει να πατησεις play απο το uplay.Εμενα μου φαίνεται πιο εύκολο με το χειριστήριο αλλα μπορει να ειναι και θέμα συνήθειας.Μου θυμησε για κάποιο λογο παλιές καλές εποχές assasins creed multiplayer.Θελει ομως και αλλα modes οπως γράφει και ο φιλος πιο πάνω γιατι αυτα μετα απο λιγο θα τα βαρεθείς.

Δημοσ.

Dude το game φτιάχτηκε για gamepad απορώ πως έπαιξες όσο έπαιξες....τώρα για το 1vs2 δεν λέω ότι είναι αδύνατο αλλα απίστευτα δύσκολο και δεν υπάρχει σχεδόν καμια περίπτωση σε ίδιο skill να πάρεις την μάχη γιατί πολύ απλά δεν γίνετε να κανεις guard/parry δυο διαφορετικά directions, καλά άμα σε παίζουν στην μέση απλά ξέχασε το. Τώρα άμα είσαι απίστευτα τρελαμένος και κανεις delfect το έναν, αλλάζεις lock και κοπανάς τον άλλο μέχρι να σηκωθεί και βαράς και ενδιάμεσα το rage buff που τους ρίχνει κάτω ok ναι ίσος αλλα θα φτύσεις αίμα. Μακάρι τελικά να κάνει την έκπληξη η fuckin ubisoft.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλα Φούλ εμένα μου τρέχει στα 25 φπς lock με gpu use 25-30% wtf ! Και εμένα δεν ξέρω αν με έχει πείσει ... νομίζω θα το βαρεθεί κάποιος γρήγορα ..

Δημοσ.

Κι εγω με m/k το επαιξα , δεν εχω κανενα θεμα και ας εχω "disadvantage "

Αμα καταλαβεις τα core mechanics του παιχνιδιου εχει αρκετο βαθος , αλλα δεν ξερω ποσο κρατησει αν εχει μονο αυτα τα modes και με τοσο μικρους χαρτες

Επισης το απογευμα δεν παιζοταν  αλλα ας πουμε closed alpha

Δημοσ.
Απ'ότι διαβάζω το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό (όπως το περίμενα).. ειδικά για άτομα που προτιμούν το single player, θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί έχει 25% gpu use .. tespa άλφα είναι ... εμείς που μας αρέσει το multi ? Νομίζω θα βαρεθεί κάποιος γρήγορα

Δημοσ.

Έκανα και εγώ ένα μικρό review/πρώτες εντυπώσεις βίντεο. Ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι και πολύπλοκο ειδικά στην αρχή αλλά συνηθίζεται.

• Like 3
Δημοσ.

Επιτελους καιρο ειχα να δω κατι τοσο διασκεδαστικο στο χωρο του gaming εδω και καμποσο καιρο. Ωραια mechanics, upgrades, και πανω απ'ολα εξαρταται κατα πολυ απο το skill και σε δευτερη φαση απο το gear. Πιστευω οτι θα παιζεται καλυτερα με gamepad αλλα εγω με k/m μια χαρα τα καταφερα απο ενα σημειο και μετα. Δεν ξερω τι θα παρεχει το παιχνιδι οταν γινει release αλλα αν παραμεινει στο 1vs1, 2vs2 και 4vs4, ναι θα γινει συντομα βαρετο. Ομως ξαναλεω οτι το βρισκω απο τους ποιο ενδιαφερον τιτλους που εχουν πεσει στα χερια μου τωρα τελευταια. Απεριγραπτη η σκηνη που ειμαστε 2vs2 με τον gildo, και μου σκαει απεναντι το βουνο απο το Game of Thrones....Ητανε και επιθετικος ο μαγκας οποτε στην αρχη τα χρειαστηκα αλλα συντομα μπηκα στο πετσι του ρολου και τον εχωσα καμποσες φορες. Θα πεσει λυωσιμο το Σ/Κ στα σιγουρα :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...