Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, σημερα κατω απο το σπιτι μου και σε ολη την οδο σκαβουν απο το πρωι για να περασουν οπτικες ινες.

Επειδη ειμαι ασχετος, αυτο σημαινει πως θα καλυτερεψει η συνδεση μου η δεν παιζει ρολο?

Εχω wind VDSL 50αρα υποτυθεται που συγχρονιζει το πολυ μεχρι 35.

Για να δω ποσο μακρια απεχω απο το κεντρο βαζοντας την οδο μου στο site της cyta (καθως το εργαλειο της wind δεν μου δουλευει) μου λεει 742 μετρα...

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Το σκάψιμο για οπτική ίνα, που βλέπεις,  μπορεί να είναι για τη σύνδεση του δικτύου κάποιου παρόχου με ΑΚ του ΟΤΕ.

Για να σε ενδιαφέρει μελλοντικά (μετά την ολοκλήρωση του έργου και την ενεργοποίησή του), θα πρέπει να είναι έργα επέκτασης του νέου δικτύου του ΟΤΕ, με ταυτόχρονη αντικατάσταση των παλαιών KV με νέες δίφυλλες και τρίφυλλες γκρι καμπίνες. 

Δημοσ.

αναλογως ποιος κανει την εργασια...αν την κανει η wind λογικα ναι!

Η wind δεν εχει δικα της κv που να αφορούν τον τελικό χρηστη, αρα σκαβει δεν σκαβει το ιδιο ειναι, (αν σκάβει η wind λιγο απίθανο)

Δημοσ.

¨Οχι δεν θα έχεις κάποια αλλαγή. Η Ο.Ι. που περνάνε προφανώς είναι για KV το οποίο εξυπηρετεί πιο απομακρυσμένους χρήστες.

Εσυ επειδή ήδη έχεις VDSL είσαι σε χαμηλή σειρά προτεραιότητας σε σχέση με όλους τους υπολοίπους που δεν έχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...