Προς το περιεχόμενο

windows 7 system image

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα παλιο δισκο που εχω πανω τα windows 7 pro

αγορασα ενα καινουριο 1Τ θέλω να  κάνω ενα partition 300GB και να βάλω εκει τα windows , σαν πιο καινουριος δισκος και πιο γρηγορος

αλλα επείδη δεν θελω να τα στησω όλα απο την αρχη μπορώ να παρω ενα image τον παλιο δισκο και μετα να το σηκωσω στον καινουριο χωρις να γραψω καποιο dvd, απλα φορτωνοντας το copy?

ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ

επειδη δεν το εχω ξανα τρεξει το acronis θα το μελετησω και θα σας πω

μια ερωτση μπορω να κατεβασω το trial να κανω την δουλεια μου ή χρειαζεται να κατεβάσω καποια αλλη εκδοση

Δημοσ.

Από ότι βλέπω δεν θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με την δοκιμαστική έκδοση του acronis είχα την εντύπωση πως υπάρχει δωρεάν έκδοση. Για να κάνεις την δουλειά σου θα πρέπει να κατεβάσεις ένα iso του του hirens boot cd 15.2 και να το κάψεις σε ένα δίσκο η να το βάλεις σε ένα φλασάκι (με το rufus), στο οποίο θα βρεις πολλά εργαλεία σχετικά με αυτό που θες να κάνεις θα βρεις και αρκετούς οδηγούς, αν δε καταλάβεις κάτι πες το... Και φυσικά ότι κανείς με προσοχή!

Δημοσ.

ενατξει το εχω βαλει να κατεβαινει το acronis...

απο τα τελευταια που εγραψες τα μισα τα εχασα :-)

πρεπει νακαθησω να τα ψαξω

να ρωτησω κατι αλλο?

με  το systeme image των windows δεν παιζει να κανω αυτο που θελω?

να παρω ενα image του λειτουργικου και αν ειναι δυνατον και των προγραμματων που εχω εγακταστησει , να το σωσω σε εναν αλλο δισκο και απο εκει  ενα αλλο δισκο?

Δημοσ.

καλησπερα,

τελικα το εκανα με το acronis true image 15 μια χαρα επαιξε χωρις κανενα προβλημα

πολυ καλες και οι οδηγιες του φιλου για το πως δουλευει το προγραμμα

αλλα γενικως το interface του προγραμματος ηταν σχετικα απλο

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...