Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

off topic

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δω τον παραπάνω φίλο(εμπρηστή καρτών) να ανοίγει τοπικ με παράπονα για κατάστημα/εταιρεία που δεν του αλλάζει την καμμένη κάρτα του που χρυσοπλήρωσε ή ότι καθυστερεί η αντικατάστασή της και το πόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά έχουν κτλ.

Μπα ποτε δεν εχω ανοιξει και δεν πρόκειται να ανοιξω κατι τετοιο,αυτο το κάνουν μόνο οι παράλογοι που νομιζουν οτι εχουν παντα δικιο σε ολα και οτι ολοι οι υπόλοιποι εχουν αδικο.  

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος είναι απατεώνας ; Που δίνεις 300 ευρω και δεν ξερεις αν θα παιζει καλα τα παιχνιδια του επομενου ετους; Δεν ξερεις αν τα παιχνιδια θα ειναι optimized ή ported ? Αν oι drivers είναι κομπλε(linuxακιδες); Και καθαρο rebrand να ειναι , ειναι καινουργιο με ότι συνεπαγεται αυτο .Αφηστε το παιδι στην ησυχια του . Ρισκαρει και ότι του κατσει .

Καταλαβαινεις τι λες?

Επειδη τα παιχνιδια που βγαζει η εταιρια Α που θα παρεις του χρονου μπορει να μην ειναι optimized για την καρτα σου απο τη εταιρια Β, θα καψουμε την καρτα.

Νομιζω οτι τωρα το πιασα.

Δημοσ.

συγνωμη γιατι θα τρελαθω...πιστευεις οτι εχει καμια ουσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις η 8gb με την 4gb 290x ωστε να κοστιζει 100ευρω παραπανω?

http://www.tweaktown.com/tweakipedia/68/amd-radeon-r9-290x-4gb-vs-8gb-4k-maxed-settings/index.html

http://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-vapor-x-r9-290x-8gb,3977-3.html

Όχι να μην τρελαθείς. Να δοκιμάσεις να διαβάζεις πιο προσεκτικά.

Δεν είπα οτι η R9 290X 8GB αξίζει τα 100 ευρώ διαφορά από την 4GB. Είπα πως αν κάνεις σύγκριση της 390Χ θα πρέπει να την κάνεις με την αντίστοιχη 290X, δηλαδή αυτή που έχει την ίδια ποσότητα VRAM. Προφανώς αν τη συγκρίνεις με αυτή που έχει τη μισή μνήμη θα φαίνεται πιο ακριβή.

Τώρα αν έχουν διαφορά στις επιδόσεις τα 4GB με τα 8GB, και πόσο μάλλον αν αξίζουν τη διαφορά στην τιμή είναι σχετικό. Για εμένα που παίζω σε 1080p σίγουρα όχι. Για κάποιον που σκέφτεται πχ ενα CF για να παίξει σε 4Κ μάλλον ναι.

Δημοσ.

Επειδη η μερες ειναι παραξενες θα κοιταξω μονο το συμφέρων μου και τιποτα αλλο παραπερα,και ναι επειδη βρηκα τον τροπο το κανω και το λεω,και δεν ειμαι και ο μοναδικος που το κανει και το λεει.

Αμα θελει το κανει και ο καθενας εδω μεσα,και ο καθενας να γλυτωνει λεφτα καθε χρονο.

Το τι ειναι το σωστο και τι οχι το ξερω,αλλα και παλι θα κοιταξω να την βγαλω οσο ποιο φτηνα γινετε,για αυτο τον λογο πλεον πανε και στα επισημα σερβις,αλλα ειδα οτι ακομα και εκει περναει.

Εχω ακούσει και το άλλο. Παω στην ταβερνα με την παρεα μου, τρωω τα παντα... μετά βρίσκω ένα σπασμένο δόντι μέσα... τελος κανω φασαρια και δεν πληρωνω τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι να μην τρελαθείς. Να δοκιμάσεις να διαβάζεις πιο προσεκτικά.

Δεν είπα οτι η R9 290X 8GB αξίζει τα 100 ευρώ διαφορά από την 4GB. Είπα πως αν κάνεις σύγκριση της 390Χ θα πρέπει να την κάνεις με την αντίστοιχη 290X, δηλαδή αυτή που έχει την ίδια ποσότητα VRAM. Προφανώς αν τη συγκρίνεις με αυτή που έχει τη μισή μνήμη θα φαίνεται πιο ακριβή.

Τώρα αν έχουν διαφορά στις επιδόσεις τα 4GB με τα 8GB, και πόσο μάλλον αν αξίζουν τη διαφορά στην τιμή είναι σχετικό. Για εμένα που παίζω σε 1080p σίγουρα όχι. Για κάποιον που σκέφτεται πχ ενα CF για να παίξει σε 4Κ μάλλον ναι.

Δε θελω να ερθω αλλο σε αντιπαραθεση απλα μια συμβουλη...ξεχνα το 4k με τις τωρινες καρτες.. και η titan x  των 1000ευρω αλλα ακομα και η καινουρια fury δε θα ειναι σε θεση να παιξει σε 60fps σε ultra. .. οταν θα βγει η καρτα που θα μπορω να παιξω χωρις να πειραζω τα settings στη 4k τηλεοραση μου(των 500ευρω) τοτε να δωσω τα 600ευρω μου για καρτα γραφικων με εχουν κουρασει και εκνευρισει οι αναβαθμισεις σε ρυθμους χελωνας

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινεις τι λες?

Επειδη τα παιχνιδια που βγαζει η εταιρια Α που θα παρεις του χρονου μπορει να μην ειναι optimized για την καρτα σου απο τη εταιρια Β, θα καψουμε την καρτα.

Νομιζω οτι τωρα το πιασα.

Ναι θα την καψουμε για να παρουμε άλλη που μπορει να παιζει καλυτερα τα κωλοπαιχνιδα . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ η αγορα καινουργιας καρτας όχι επειδη μπορει να μην βγει καλη αλλά να μην υποστηριχθει όπως πρέπει .Δεν ειναι προβλημα μου που ειναι διαφορετικες εταιριες αλλά προβλημα της εταιριας που φτιαχνει τις καρτες να είναι ανταξια των απαιτησεων των παιχνιδιων . Το software καποιες φορες μετραει περισσοτερο .Αν αυτο συνεβαινε στο ps4 ή στο xbox τι θα γινοταν;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εταιρειών! Καλά ρε παιδιά χαζοί είστε; Σας πουλάνε σπασμένη τεχνολογία, τετμημένη ανά χρόνια και τους δικαιολογείτε; Κανονικά θα έπρεπε όταν βγάζουν "νέο" μοντέλο να επιστρέφουμε το παλιό και να μας δίνουν το καινούργιο σε γελοίο κόστος, της τάξης του 80 ευρώ κόστος παραγωγής.
Αλιώς, ας βγάζουν κάρτες που να είναι τουλάχιστον διπλά ισχυρές από τις προηγούμενες! Π.χ. από την 8800 κατευθείαν στην GTX 680...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εταιρειών! Καλά ρε παιδιά χαζοί είστε; Σας πουλάνε σπασμένη τεχνολογία, τετμημένη ανά χρόνια και τους δικαιολογείτε; Κανονικά θα έπρεπε όταν βγάζουν "νέο" μοντέλο να επιστρέφουμε το παλιό και να μας δίνουν το καινούργιο σε γελοίο κόστος, της τάξης του 80 ευρώ κόστος παραγωγής.

Αλιώς, ας βγάζουν κάρτες που να είναι τουλάχιστον διπλά ισχυρές από τις προηγούμενες! Π.χ. από την 8800 κατευθείαν στην GTX 680...

Οχι γιατι να επιστρεφουμε το παλιο? Το κραταμε και αυτο για ενθυμιο. Και αν δεν μας αρεσει η καινουρια που μας δινουν τους κανουμε παραπονα και ζηταμε και τα λεφτα μας πισω.

Μην ξεχναμε οτι εχουν σκλαβους στα βαθη της Ασιας, μην τους χαριζομαστε.

Δεν δικαιολογω κανεναν ουτε υποστηριζω συμφεροντα. Οι δικαιολογιες ειναι που με ενοχλουν.

Πες καιω την καρτα γιατι μπορω και τζογαρω και δεν με νοιαζει που κλεβω την εταιρια. Μεχρι εκει κατανοητο, ασχετα αν συμφωνω η οχι. Κανεις μας δεν ειναι αγγελος.

Μην προσπαθεις να το εκλογικευσεις ομως οτι δηθεν εχεις και δικιο και οτι αυτοι σε κλεβουν πρωτοι. Αυτα ειναι μονο για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου γιατι δεν σου αρεσει η ιδεα οτι εισαι απατεωνας

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...