ThanasisM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τα μισα τα λεει ο τιτλος...Εχω καρτα γραφικων μια ASUS R9 270 2GB και θελω να παρω εναν απο τους 2.Εχω ακουσει οτι ο Athlon ειναι πανυσχηρος και με το cpuboss τους συκρινα και ειναι διαφορα μονο 0.4 ποντους [8 ο fx και 7.6 ο athlon] παρολο που εχουν τεραστια διαφορα στη τιμη τους.Εγω το θελω για gaming οπως gta v και κυριως Mortal Kombat X.Θα μπορω να παιζω εστω στα Medium γραφικα?Και ποιος αξιζει παραπανω? Υ.Σ:Οθονη εχω χαμηλης αναλυσης
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 με το cpuboss τους συκρινα και ειναι διαφορα μονο 0.4 ποντους [8 ο fx και 7.6 ο athlon] παρολο που εχουν τεραστια διαφορα στη τιμη τους. Από την στιγμή που δεν ξέρεις(και κανείς δεν ξέρει) τη εννοούν με τους πόντους ,δεν μπορείς και να ξέρεις πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Κοίτα σε σελίδες που που κάνουν μετρήσεις στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν αν θες να δεις αν υπάρχει διαφορά.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Προφανως και ειναι αρκετα καλυτερος ο 8350, παρ 'ολα αυτα ειναι μια χαρα ο 860Κ για την καρτα γραφικων σου. Την "σηκωνει" απροβληματιστα και με το παραπανω.
ThanasisM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κοίτα σε σελίδες που που κάνουν μετρήσεις στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν αν θες να δεις αν υπάρχει διαφορά. Οκ αυτο θα κανω! Προφανως και ειναι αρκετα καλυτερος ο 8350, παρ 'ολα αυτα ειναι μια χαρα ο 860Κ για την καρτα γραφικων σου. Την "σηκωνει" απροβληματιστα και με το παραπανω. Ευχαριστω για την απαντηση :3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα