giannaros_mes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μετά από αλλαγές σε μητρική και επεξεργαστή αποφάσισα να αλλάξω και κουτί στο σύστημά μου. Έδωσα λοιπόν σε φίλο εδώ στο forum το air540 που είχα και τώρα προσανατολίζομαι στο 760t black της Corsair. Με το air540 το τροφοδοτικό ήταν κρυμμένο και έτσι δεν με απασχολούσε το οπτικό θέμα, τώρα όμως που θα ξαναβγεί στο προσκήνιο είναι αλήθεια ότι το κίτρινο-λευκό δεν μου πολυαρέσει και δεν ταιριάζει με το όλο θέμα του κουτιού. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα τρόπο να αλλάξω τα αυτοκόλλητα του τροφοδοτικού. Έχω δεί ότι η corsair διαθέτει διαφορετικά αυτοκόλλητα για άλλα τροφοδοτικά της αλλά όχι για την συγκεκριμένη σειρά. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σου στελνω κατι παραδειγματα μπορεις να πας σε ενα μαγαζι με επιγραφες αφου παρεις τις σωστες διαστασεις δωστα να στο εκτυπωση και στο καπακι πες να στο βαλουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έλεγα να παω σε copy shop αλλά δεν ξερω αν θα έχουν αυτοκόλλητο χαρτί... Έχει σημασία τι χαρτί θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Mια κ καλή σε μαγαζι με επιγραφες πηγαινε δεν θα σ πάρει παραπάνω απο 5 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ok ευχαριστώ πολύ (για άλλη μια φορά) θα πάω το πρωί να μου το φτιάξουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σου αρεσε κάποιο από τα αυτοκόλλητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Για το πρώτο θα πάω, κλασικά πράγματα! Και το δεύτερο βέβαια δε θα με χαλούσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σκέψου και τηννπιθανοτητα να φτιάξεις μια καλύπτρα η οποια θα κρύψει και τροφοδοτικό και καλώδια... Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις κάποιο άλλο κουτί με μαμά καλύπτρα! Πχ. Enthoo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Η καλύπτρα δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά αυτη τη στιγμή θέλω κατι γρήγορο και οικονομικό! Σχετικά με το κουτί όσο καλά λόγια και αν έχω διαβάσει για το Enthoo αισθητικά δε με ξετρελαίνει... Το άτιμο το 760 κάτι μου έκανε από την αρχή... αφού πήρα ακόμα την απόφαση να ξαναγυρίσω σε full tower... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα