GianniSM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σκέφτηκες καθόλου την επιλογή για μεταχειρισμένο Note 4 ; 400-420 το βρίσκεις στις αγγελίες Ποιος δεν υπάρχει είπαμε;
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Διαθέτω 350 με 400 το πολυ.καλή επιλογή το G3 αλλά δεν ξερω,έχω διαβάσει χάλια μπαταρία και λίγο με χαλάει. Βέβαια είναι value for money συσκευή,δεν το συζητώ.ίσως κάνω λίγο υπομονή να δω που θα πέσει το G4.βλέπω έχει πάρει την κατήφορο. ☺.από την άλλη δεν βλέπω να πέφτει το note 4 που το γουστάρω τρελά. .Αν σε ανησυχεί η μπαταρία μην ανησυχεις δεν έχει ιδιαίτερα καλή και το note 3, όπως δεν έχει και το 4 Μόνο το note 2 είχε πραγματικά καλή αυτονομία η σειρά note κρατάει αρκετά υψηλά τις τιμές ευτυχώς ή δυστυχώς, το θέμα είναι ότι δεν έχεις πραγματικές εναλλακτικές αν θες όλα όσα προσφέρει ένα τέτοιο κινητό Μόνο η lg πες ότι προσφέρει τη μεγάλη οθόνη, άντε και το dual window, όμως note δεν είναι Από κει και πέρα όλες οι άλλες ναυαρχίδες στις 5-5.2" δίνουν διάφορα χαρακτηριστικά η κάθε μία, αλλά οι οθόνες τους είναι σαφώς πιο μικρές και αυτό το μειονέκτημα δεν αναπληρώνεται ούτε από καλά υλικά, ούτε από στερεό ηχεία, ούτε από αδιαβροχοποίηση Σε κάποιον που κοιτάει note θα πρότεινα πάντα σαν εναλλακτική και το nexus 6 (να πέσει βέβαια κι άλλο ή τιμή), αλλά και πάλι έχω τις αμφιβολίες μου για αυτή τη συσκευή.. Αν και πάντα υποστήριζα τη σειρά nexus (με 3 συσκευές έως τώρα) το συγκεκριμένο δε θα το αγόραζα
Tsarts.st Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Λοιπόν.καταρχας απορρίπτεται η περίπτωση του note 3.απο εκεί κ πέρα πάω σε σε τηλ με οθόνη 5,5 -6 ίντσες γιατί δεν ειχα ποτέ σε αυτή τη κατηγορία κ νομίζω ήρθε η ώρα του.ενα αξιοπρεπές τηλ που είδα στα 400 ειναι το Lenovo vibe z2 pro.βεβαια δεν ξέρω κ πολλά κ το <<σκαλίζω>> λίγο .αλλη επιλογή το G4 με λίγη υπομονή ακομα.επισεις το note 4 μεταχειρισμένο .κυριος αυτα κ ίσως έριχνα κ μια κ στο nexus
GianniSM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Λοιπόν.καταρχας απορρίπτεται η περίπτωση του note 3.απο εκεί κ πέρα πάω σε σε τηλ με οθόνη 5,5 -6 ίντσες γιατί δεν ειχα ποτέ σε αυτή τη κατηγορία κ νομίζω ήρθε η ώρα του.ενα αξιοπρεπές τηλ που είδα στα 400 ειναι το Lenovo vibe z2 pro.βεβαια δεν ξέρω κ πολλά κ το <<σκαλίζω>> λίγο .αλλη επιλογή το G4 με λίγη υπομονή ακομα.επισεις το note 4 μεταχειρισμένο .κυριος αυτα κ ίσως έριχνα κ μια κ στο nexus Το G4 είναι πιο μεγάλο από το 3, και για μένα είναι οριακό αυτό, και έχω μεγάλα χέρια. Λάβε το υπόψη σου, σωστά όμως απορρίπτεις το NOTE 3 τα 400 είναι πολλά.
Giannis316 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ποιος δεν υπάρχει είπαμε; ................Αν δεν βλέπεις την διαφορά σε αυτό που προτείνουμε δεν πειράζει ........... Αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις το Note 3/4 να δεις τις λειτουργίες του S-PEN καλό θα ήταν να το κάνεις πριν το αγοράσεις. Το λέω αυτό επειδή αρκετοί έχουν συσκευές Note και δεν το χρησιμοποιούν ...Οπότε αν δεν σου είναι το χρήσιμο τότε μπορείς να δεις και εναλλακτικές που θα κοστίζουν λιγότερο (Nexus 6, G4 κτλ). Από την άλλη αν το θεωρείς απαραίτητο τότε νομίζω το Note είναι μονόδρομος.
GianniSM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ................Αν δεν βλέπεις την διαφορά σε αυτό που προτείνουμε δεν πειράζει ........... Αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις το Note 3/4 να δεις τις λειτουργίες του S-PEN καλό θα ήταν να το κάνεις πριν το αγοράσεις. Το λέω αυτό επειδή αρκετοί έχουν συσκευές Note και δεν το χρησιμοποιούν ...Οπότε αν δεν σου είναι το χρήσιμο τότε μπορείς να δεις και εναλλακτικές που θα κοστίζουν λιγότερο (Nexus 6, G4 κτλ). Από την άλλη αν το θεωρείς απαραίτητο τότε νομίζω το Note είναι μονόδρομος. Τι είπα αγόρι μου από την αρχή; ''Αν δεν χρειάζεσαι το πενάκι'' και μετά η πρόταση μου. Επειδή το note δεν είναι μόνο γραφίδα, είναι και μεγάλη οθόνη.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ΠΡοσοχή στα μεταχειρισμένα νοτε από εδώ μέσα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα έχουν ρουτάρει, να μην το γράφουν και όταν τύχει κάτι την πατάς χωρίς σάλιο.
Giannis316 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σωστά, γενικά με τα Samsung απαιτείται αυτός ο έλεγχος για μεταχειρισμένα....Νομίζω ο πιο έυκολος τρόπος είναι με αυτό το app : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en 1
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σωστά, γενικά με τα Samsung απαιτείται αυτός ο έλεγχος για μεταχειρισμένα....Νομίζω ο πιο έυκολος τρόπος είναι με αυτό το app : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en Ωραίο προγραμματάκι. Δεν το είχα. 1770 φορές το έχω βάλει για φόρτιση. Το έχω λιώσει!
Giannis316 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το counter γράφει και όταν το συνδέεις με υπολογιστη για παράδειγμα ...Πόσο καιρό έχεις την συσκευή και τερμάτισες το counter !!;;; (στις 2000 μηδενίζει !!!) Το συγκεκριμένο counter είναι και ένας καλός τρόπος για να έχεις και μια ένδειξη της χρήσης για μεταχειρισμένο κινητό....(είχα μιλησει με τον developer του app και μου είχε πει δεν παίζει κάποιος να το μηδενίσει)
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το counter γράφει και όταν το συνδέεις με υπολογιστη για παράδειγμα ...Πόσο καιρό έχεις την συσκευή και τερμάτισες το counter !!;;; (στις 2000 μηδενίζει !!!) Από Δεκέμβριο του 2013.Έχω πάρει και 2η μπαταρία οπότε είναι μοιρασμένες οι φορτίσεις
fouskmech Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 η επόμενη φορητή συσκευή του @vdeseris θα είναι ο νέος, light-weight υποσταθμός της ΔΕΗ. Special offer για Note 4 power users. Θα προσφέρει 300 γεμίσματα ρεσερβουάρ.... εεεεε sorry, μπαταρίας ήθελα να πω, με ένα άγγιγμα.... σε χρόνο dt Έλεος μωρέ συνάδελφε..... 1700 φορτίσεις......... το έχεις γονατίσει το εργαλείο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα