Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε ολους.σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο το note 3 τώρα ιδίως που η τιμή του έχει πέσει αισθητά κ μέρα με την μέρα πέφτει παραπανω.ένας προβληματισμος μου είναι κατά πόσο θα συνεχίσει την υποστήριξη η Samsung και τις αναβαθμίσεις. Επίσης η μεταπωλητικη αξία θα πέσει αρκετά αν και δεν με απασχολεί τόσο αυτό.η γνώμη σας;αξίζει η αγορά του ή προτείνετε κάποια καινούρια συσκευή;
Giannis316 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε ολους.σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο το note 3 τώρα ιδίως που η τιμή του έχει πέσει αισθητά κ μέρα με την μέρα πέφτει παραπανω.ένας προβληματισμος μου είναι κατά πόσο θα συνεχίσει την υποστήριξη η Samsung και τις αναβαθμίσεις. Επίσης η μεταπωλητικη αξία θα πέσει αρκετά αν και δεν με απασχολεί τόσο αυτό.η γνώμη σας;αξίζει η αγορά του ή προτείνετε κάποια καινούρια συσκευή; Νομίζω lollipop θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει το Note 3, η πολιτική των εταιρείων είναι 18 μήνες support.... Τι ποσό διαθέτεις ; Αν δεν χρειάζεσαι το πενάκι πάρε το G3 Πραγματικά εν υπάρχεις ρε Γιάννη 1
Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Διαθέτω 350 με 400 το πολυ.καλή επιλογή το G3 αλλά δεν ξερω,έχω διαβάσει χάλια μπαταρία και λίγο με χαλάει. Βέβαια είναι value for money συσκευή,δεν το συζητώ.ίσως κάνω λίγο υπομονή να δω που θα πέσει το G4.βλέπω έχει πάρει την κατήφορο. ☺.από την άλλη δεν βλέπω να πέφτει το note 4 που το γουστάρω τρελά. .
Giannis316 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σκέφτηκες καθόλου την επιλογή για μεταχειρισμένο Note 4 ; 400-420 το βρίσκεις στις αγγελίες
GianniSM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Διαθέτω 350 με 400 το πολυ.καλή επιλογή το G3 αλλά δεν ξερω,έχω διαβάσει χάλια μπαταρία και λίγο με χαλάει. Βέβαια είναι value for money συσκευή,δεν το συζητώ.ίσως κάνω λίγο υπομονή να δω που θα πέσει το G4.βλέπω έχει πάρει την κατήφορο. ☺.από την άλλη δεν βλέπω να πέφτει το note 4 που το γουστάρω τρελά. . Δεν είναι τόσο χάλια, δεν είναι χειρότερη πχ του S5 ή του Μ8. Απλά δεν είναι στα επίπεδα του Ζ2. Νομίζω πως δεν αξίζει να πας στο ΝΟΤΕ 3 αν μπορείς να περιμένεις ακόμα κάνα 3μηνο να φτηνίσουν τα φετινά
Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εννοείτε και το σκέφτηκα κ είναι μια επιλογή. Βέβαια σαν το unboxing δεν έχει..Χεχε.όπως κ να χει μάλλον θα κάνω λίγη υπομονή.ίσως το μετανιώσω αν πάρω καινούριο το 3αρι.κυρίως για την υποστήριξη της samsung μιλαω. Δεν είναι τόσο χάλια, δεν είναι χειρότερη πχ του S5 ή του Μ8. Απλά δεν είναι στα επίπεδα του Ζ2. Νομίζω πως δεν αξίζει να πας στο ΝΟΤΕ 3 αν μπορείς να περιμένεις ακόμα κάνα 3μηνο να φτηνίσουν τα φετινά
GianniSM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εννοείτε και το σκέφτηκα κ είναι μια επιλογή. Βέβαια σαν το unboxing δεν έχει..Χεχε.όπως κ να χει μάλλον θα κάνω λίγη υπομονή.ίσως το μετανιώσω αν πάρω καινούριο το 3αρι.κυρίως για την υποστήριξη της samsung μιλαω. Είναι καλό τηλ αδερφέ και το σκεφτόμουν πολύ πριν πάρω το G3, αλλά αυτό που με έψηνε ήταν το πενάκι. Τελικα προτίμησα τα μικρά μπέζελ και την νεώτερη συσκευή που έχει και καλύτερη κάμερα. Έπαιξε ρόλο βέβαια και η τιμή. Το G4 πάντως φαίνεται φοβερή συσκευή και η LG το έπαιξε έξυπνα αποφεύγοντας τον 810, οπότε δεν ψήνεις μπριζόλες πάνω του
Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτό ακριβώς. Υπομονή λίγο ακόμη. Αν και δε έχω καθόλου Αν βάλω κάτι στο μυαλό μου.
Giannis316 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επειδή είχα και Note 3 και τώρα έχω το 4 προσωπική μου γνώμη είναι ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 130 ευρώ που εχουν διαφορά στην τιμή ...Επειδή όμως ευτυχώς έχουμε και το Insomnia σκέψου και την πιθανότητα να το πάρεις μεταχειρισμένο έχει πολλές καλές συσκευές στις αγγελίες σε καλές τιμες ....
Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κοιτάω ρε συ κ μεταχειρισμενα αν κ ψιλό κολλάω λίγο. Το ότι έχει Καλές συσκευές δεν διαφωνώ. Φοβάμαι μη πέσω στην μια που δεν θα είναι καλή..Ίσως όμως γίνει έτσι η δουλειά.η αλλιώς υπομονή λίγο ακόμη.
voldemort Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Θα συμφωνησω με την λογικη του Γιαννη.Εαν δεν χρειαζεσαι το πενακι,με τοσα χρηματα πας σε κατι καινουριο. Λογικα η υποστηριξη οπως ειπαν τα παιδια θα ειναι μεχρι lolipop. Οποτε καλυτερα θα ηταν να πας σε κατι καινουριο και με οριζοντα 2ετιας αναβαθμισεων,ή αν θελεις κατι συγκεκριμενο περισσοτερο να περιμενεις την πτωση στην τιμη σε κατι που επιθυμεις. Tα lumia τα βλεπεις ως επιλογη;
Tsarts.st Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το πενάκι καλή περίπτωση και ίσως να ήταν κ χρήσιμο στην δουλειά αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι.για τα lumia έχω την καλύτερη γνώμη γιατι είχα ένα Nokia 820 κ το τηλέφωνο πετούσε πραγματικά. Επειδή όμως μετά είχα κ android k ios συσκευές,κατάλαβα πόσο πίσω ηταν σε update εφαρμογών και όχι σε ποικιλία που άλλοι έχουν πρόβλημα.δεν με πείραζε καθόλου.μάλλον σε Android ναυαρχίδα με βλεπω χωρίς να με χαλάει και το 930 Nokia βέβαια.επιλογές υπάρχουν.υπομονή λιγο κ ψάξιμο ακομα.
kostas8080 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Φίλε λίγη υπομονή ακόμα, οι τιμές των s6,g4 πέφτουν πολύ τελευταία.... Το Note 4 δεν θα πέσει άλλο μέχρι να βγει το note 5,γενικά η σειρά NOTE κρατα την τιμή σε υψηλα επίπεδα ακόμα και αν το κινητο είναι προηγουμενων χρόνων.... το Note 3 ειναι κινηταρα ακόμη αλλα για 400 ευρώ δεν αξίζει με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις ότι θες(σκέψου το) απο την άλλη αν δεν μπορείς να βρεις αυτά τα 100 ευρώ παραπάνω περιμενε λίγο, ώσπου να πέσει η τιμή των s6,g4 (του note 4 δεν νομίζω να πέσει σημαντικα)
voldemort Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Για να καταληξεις θα πρεπει να βαλεις χρονικο οριο αγορας,(αν το βιαζεσαι ή οχι).Το θελεις τωρα ή παει και μετα το καλοκαιρι; Η καμερα που θα εχει τι απαιτησεις εχεις;υπαρχουν ατομα που θελουν top(γιατι δεν αγοραζουν ξεχωριστα φωτογραφικες). Θα παιζεις games;καθολου,μετρια,πολυ. Sd card. Αποσπωμενη μπαταρια. Ποιοτητα υλικων.(πλαστικο μπρος πισω,δερμα,αλουμινιο κλπ).Εσυ ξερεις. Μαρκες που συμβιβαζεσαι,προτιμας κατα προτεραιοτητα. Εαν τα απαντησεις αυτα νομιζω καταληγεις. Εαν δεν βαλεις απαιτησεις ναυαρχιδα και android ειναι σχετικο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα