D.Luffy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ περίμενα να είναι διαφορετικά από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού πριν από δέκα χρόνια. Δεν μίλησα για την Xbone έκδοση. Είναι ολόιδια βασικά τα cutscenes με τότε. Δεν τα έχουν πειράξει καθόλου. Τα assets στα βίντεο έχουν ανανεωθεί πλήρως με τα καινουργια in-game γραφικά. Τα πρόσωπα των χαρακτήρων, οι υφές, ο φωτισμός κλπ δεν έχουν καμία σχέση με το original. Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Αυτά που μένουν ίδια με την 360 έκδοση είναι ασφαλώς το animation ο ήχος και οι διάλογοι. Edit: Ακόμα και το animation έχει αλλάξει τελικά σε κάποια σημεία. Μάλλον θυμάστε τα original cutscenes πολύ πιο όμορφα από ότι ήταν στην πραγματικότητα... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από D.Luffy
SoFGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 http://www.extremetech.com/gaming/223858-the-new-gears-of-war-ultimate-edition-is-a-dx12-disaster γελαει ο κοσμος τακη
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δήλωση του director of community της Coalition πέρσι: Hey guys – We do not have any news to share at this time for the PC version. I know some are worried but please don’t fret. We are wanting to make sure polish and performance are prioritized on the PC version so that you all have a great experience. Once we have additional information, I can tell say you will be the first to know. I’m pretty stoked for the PC version myself as I am an avid PC gamer http://wccftech.com/dont-worry-about-the-pc-version-of-gears-of-war-ultimate-edition-says-director-of-community/ 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εν μερη φταινε και οσοι ετρεξαν εν αγνοια τους και το αγορασαν με το καλημερα χωρις καν να περιμενουν εστω 1 μερα να δουνε τι παιζει. Ειδικα οταν προκειται για παιχνιδι με Multiplayer ή παιρνεις το ρισκο να μην περιμενεις τα reviews/γνωμες και οτι γινει ή κανεις λιγη υπομονη εστω λιγες μερες. Δεν γνωριζω D.Luffy σε τι τιμες παιζουν στην Αγγλια για την XboxOne εκδοση του Gears of war αλλα οπως ειπα το θεωρω κυριολεκτικα κοροιδια να σου χρεωνει Pc παιχνιδι η εταιρια ακριβοτερα απο κουτατο παιχνιδι XboxOne(στο οποιο μαλιστα για τους κατοχους κονσολας εδινε μεχρι και δωρο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας).
Alex21121988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγώ διαβάζω παντού ότι στις amd έχει χοντρό πρόβλημα το game, στις nvidia πως τα πάει; Από 780 και άνω πχ.
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 @Fulgore Εδώ πέρα αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι παρεμφερείς για τις δυο εκδοσεις. Συγκεκριμένα η κουτάτη του Xbox είχε 30£ οταν βγήκε. Τώρα έχει πέσει στα επίπεδα της digital του PC που είναι φθηνότερη ως καινούργια κυκλοφορία. Φυσικά όπως λες στο One σου έδινε και δώρο τα υπόλοιπα όποτε αυτό το χάνεις. Όσο αναφορά το τεχνικό του θέματος, πέρα απο την πλάκα, είναι απο τις πρώτες επίσημες κυκλοφορίες dx12 και μάλιστα εντελώς απρόσμενα. Είναι λογικό με το νέο API να έρθουν και οι παιδικές ασθένειες. Εδώ μένει να δουμε πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί η ms αν θέλει το νέο οικοσύστημα που προωθεί να έχει μέλλον. Εγώ προσωπικά είμαι fan της σειράς απο το 360 και ο λόγος που κρατήθηκα και δεν το πήρα σε One είναι ακριβώς επειδή είχε ανακοινωθεί για PC. Και φυσικά για μένα δεν είχε και κανένα νόημα το δώρο των original της έκδοσης του One εφόσον τα έχω ακόμα στα κουτιά τους. Τέλος, με την 980 ti πίστεψα ότι θα ξεπερνούσα τα day one προβλήματα τουλάχιστον με brute force και όντως δεν έπεσα έξω. Το θέμα παρ´ολα αυτά φενεται να είναι καθαρά drivers. Το παιχνίδι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να πουσάρει τις κάρτες γραφικών. Νομίζω ότι τα οποια προβλήματα θα διορθωθούν σύντομα πέρα απο τις κλασικές τραγελαφικές δηλώσεις του στυλ "το αργούμε για να τρέχει άψογα την πρώτη μέρα". Να θυμίσω ότι κάτι τέτοια έλεγε και η CDPR και χρειάστηκαν κάμποσα patches για να στρωθεί downgraded παιχνίδι που πήρε +1 χρόνο καθυστέρηση για την δήθεν day one απόλυτη εμπειρία. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με το online(που πιστευω οτι ενδιαφερει και τους περισσοτερους απο πλευρας διαρκειας)τι λεει???Γιατι διαβασα κλασσικα στα σχολια στο Store οτι δεν βλεπανε κανενα ατομο online και οπως καταλαβες μου εκανε τεραστια εντυπωση.
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Προσωπικά ποτέ δεν παίζω multiplayer. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά γενικότερα επικρατεί ησυχία για το παιχνίδι... Κάτι το αιφνίδιο της υπόθεσης, κάτι οι κάρτες της amd, λογικά οι περισσότεροι περιμένουν να διορθωθεί η κατάσταση πριν πάνε για αγορά...
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εν μερη φταινε και οσοι ετρεξαν εν αγνοια τους και το αγορασαν με το καλημερα χωρις καν να περιμενουν εστω 1 μερα να δουνε τι παιζει. Έχω ξεκαθαρίσει και παλιότερα ότι είμαι υπέρ της μεταφοράς των X360/X1 exclusives στο Windows Store. Ξέρεις κάποιον καλύτερο τρόπο να δείξω έμπρακτα την στήριξή μου στο εγχείρημα πέραν του να αγοράσω τα 2-3 πρώτα games που θα κυκλοφορήσουν στο Store; Επίσης, να αναφέρω για ακόμα μία φορά ότι α) στο πισί της υπογραφής μου το game τρέχει κομπλέ σε 1080p/60* και ότι β) το multi-player κομμάτι δεν με ενδιαφέρει. *η nVidia έβγαλε σήμερα καινούριους drivers που αφορούν το GoW. Η AMD δεν γνωρίζω τι έχει κάνει. Ειδικα οταν προκειται για παιχνιδι με Multiplayer ή παιρνεις το ρισκο να μην περιμενεις τα reviews/γνωμες και οτι γινει ή κανεις λιγη υπομονη εστω λιγες μερες. Δεν γνωριζω D.Luffy σε τι τιμες παιζουν στην Αγγλια για την XboxOne εκδοση του Gears of war αλλα οπως ειπα το θεωρω κυριολεκτικα κοροιδια να σου χρεωνει Pc παιχνιδι η εταιρια ακριβοτερα απο κουτατο παιχνιδι XboxOne(στο οποιο μαλιστα για τους κατοχους κονσολας εδινε μεχρι και δωρο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας). Αυτό από που προκύπτει; Σε Windows Store έχει 27,5 ευρώ, στο skroutz η XBONE έκδοση έχει 30 ευρώ. Πού είδες χαμηλότερη τιμή;
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έχω ξεκαθαρίσει και παλιότερα ότι είμαι υπέρ της μεταφοράς των X360/X1 exclusives στο Windows Store. Ξέρεις κάποιον καλύτερο τρόπο να δείξω έμπρακτα την στήριξή μου στο εγχείρημα πέραν του να αγοράσω τα 2-3 πρώτα games που θα κυκλοφορήσουν στο Store; Επίσης, να αναφέρω για ακόμα μία φορά ότι α) στο πισί της υπογραφής μου το game τρέχει κομπλέ σε 1080p/60* και ότι β) το multi-player κομμάτι δεν με ενδιαφέρει. *η nVidia έβγαλε σήμερα καινούριους drivers που αφορούν το GoW. Η AMD δεν γνωρίζω τι έχει κάνει. Αυτό από που προκύπτει; Σε Windows Store έχει 27,5 ευρώ, στο skroutz η XBONE έκδοση έχει 30 ευρώ. Πού είδες χαμηλότερη τιμή; 30ευρω κουτατο vs 27.5ευρω digital Και σε αλλα παιχνιδια το κουτατο παιχνιδι με κωδικο για steam ειναι φθηνοτερα απο την αγορα απευθειας για steam.
bedazzled Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κουτάτο για Xbone: http://www.hotukdeals.com/deals/gears-war-ultimate-edition-12-49-prime-14-48-non-prime-halo-master-chief-collection-2398501http://www.hotukdeals.com/deals/gears-war-ultimate-edition-xbox-one-12-49-argos-2398417 Digital για PC: http://www.hotukdeals.com/deals/gears-war-ultimate-edition-windows-10-9-27-microsoft-store-ukraine-2405686
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 30ευρω κουτατο vs 27.5ευρω digital Κάτσε περίμενε, γιατί νομίζω ότι δεν συνεννοούμαστε. Εσύ πιστεύεις ότι η digital έκδοση πρέπει να είναι φθηνότερη από την κουτάτη έκδοση, σωστά*; Ή κατάλαβα λάθος; Στην συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, η digital έκδοση είναι φθηνότερη από την κουτάτη. Άρα που διαφωνείς ακριβώς; *For that matter, κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι τα digital πρέπει να είναι πιο φθηνά.
Oroku Saki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μην κανουν καμια... και βγαλουν το Quatnum Break μονο digital στο pc.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μποϊκοτάρετε την κίνηση της M$ να δίνει αυτά τα παιχνίδια μόνο μέσω του δικού της store με τσαμπουκά και μάλιστα με τα προβλήματα που έχουν. Προτιμώ να μην παίξω καθόλου Xbox One παιχνίδια παρά να έχω να αντιμετωπίσω τα χάλια του Winstore. 1
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι προτιμώ να παίξω παιχνίδια του Xbox One στο PC απο το να μην τα παίξω καθόλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα