Προς το περιεχόμενο

Gears of War Ultimate Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το συγκεκριμένο site, αλλά σου δείχνει ότι ο CPU δεν παίζει ρόλο(Εκτός και αν έχεις τα σαπάκια τους Faildozer) στο συγκεκριμένο και το γεγονός ότι ο i3 είναι πρώτος είναι επειδή στο benchmark του i3 έτυχε να μην πέσει στα 57FPS(Προφανώς είναι κάποιο micro-stuttering στο παιχνίδι που τα ρίχνει τις περισσότερες φορές εκεί ακαριαία). Αυτό το κλείδωμα στα 60 με τέτοιο setup είναι σκέτος εμετός πάντως..

• Like 1
Δημοσ.

Κλεινεις οποιοδηποτε φιλτρο εχει  HBAO+ ambient occlusion στο off. Ριχνεις και μια προσευχη στο βουδα   :P   , πηγαινεις στο 

BaseEngine.ini  και αρχιζεις το σκαλισμα οπως “bDisablePhysXHardwareSupport=True”. Και γαμω τα next gen remaster λεμε  :D

http://wccftech.com/nvidia-gameworks-visual-corruption-gears-war-ultimate-edition

Δημοσ.

Ολίγον τι ράδιο αρβύλα τα παραπάνω με το Ambient Occlusion. Η The Coalition το έφτιαξε στο τελευταίο patch και δουλεύει κανονικά στις AMD κάρτες χωρίς artifacts.

Επίσης, οι Unreal Engine 3/4 έχουν από μαμά το PhysX για τα physics calculations (γι αυτό υπάρχει στο .INI αρχείο). Το γεγονός ότι αρκετά δεν διαφημίζουν το PhysX είναι επειδή δεν έχουν επιπλέον εφέ που να τα χειρίζεται η GPU. Πολλά τρέχουν universal physics calculations με το PhysX μέσω της CPU (χωρίς performance issues τόσο στην πράσινη, όσο και στην κόκκινη).

Δημοσ.

Gears_of_War__proz.jpg

Γελανε και οι πετρες με το παραπανω. Α και πειτε τα τυπακια να διωρθοσουν τα παραπανω,δεν υπαρχει ο I7 3970x.

Επισης respect πως καταφερανε να βαλουν τον i5 2500k stock πανω απο i7 2600k stock μονο αυτοι ξερουν.

Το μονο που δειχνει αν ισχυει και πρεπει να κρατησουνε γιατι κανει μπαμ ειναι ο Fx 6300 επειδη τον εχει και κοσμος στο insomnia αλλα και οχι μονο. 

Δημοσ.

Μια χαρά μου παίζει (αυτό έλειπε), που το έβαλα σήμερα. Έχει κάποια random spikes, οταν φορτώνεται νέο περιβάλλον και έτσι, αλλά δεν ειναι κάτι ενοχλητικό.

Ωραίο remake, γεμάτο περιορισμούς store, τα έχετε/έχουμε γράψει, το game σε όσους δεν ειχαν παίξει το original ας το αγοράσουν, η τιμή του και καλή είναι, έχει και mp, θα τα βγάλει τα λεφτακια του.

Τα requirements είναι αστεία, τα γραφήματα ακόμα πιο αστεία, Οκ, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά but still αυτά τα visulas ειναι βαριά 2009-2010 game. Το ότι το έβγαλαν σε dx12 δεν βλέπω να ωφέλησε σε κάτι ουτε οπτικως ούτε στο perfomance. Πιο πολύ gimmick φάση, και να σπρώξουμε με όποιον τρόπο τα Win10..

Ας κάνει την έκπληξη το Quantum Break, με ένα καλό port πραγματικά το περιμένω σαν τρελός..

Δημοσ.

Όσο καλό port και να 'ναι το QB, πρέπει η M$ να φτιάξει τα θέματα του Winstore, διαφορετικά θα πέσει ξενέρα. Πάντως εννοείται ότι το GoW δεν χρειαζόταν το DX12, απλά προσπαθήσει η M$ να προωθήσει το Winstore.

Δημοσ.

Μια χαρά μου παίζει (αυτό έλειπε), που το έβαλα σήμερα. Έχει κάποια random spikes, οταν φορτώνεται νέο περιβάλλον και έτσι, αλλά δεν ειναι κάτι ενοχλητικό.

Ωραίο remake, γεμάτο περιορισμούς store, τα έχετε/έχουμε γράψει, το game σε όσους δεν ειχαν παίξει το original ας το αγοράσουν, η τιμή του και καλή είναι, έχει και mp, θα τα βγάλει τα λεφτακια του.

Τα requirements είναι αστεία, τα γραφήματα ακόμα πιο αστεία, Οκ, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά but still αυτά τα visulas ειναι βαριά 2009-2010 game. Το ότι το έβγαλαν σε dx12 δεν βλέπω να ωφέλησε σε κάτι ουτε οπτικως ούτε στο perfomance. Πιο πολύ gimmick φάση, και να σπρώξουμε με όποιον τρόπο τα Win10..

Ας κάνει την έκπληξη το Quantum Break, με ένα καλό port πραγματικά το περιμένω σαν τρελός..

Και εγω γιαυτο το περιμενα αλλα ρε γμτ δεν βλεπω να δουμε στο Windows store κανενα price drop πχ για τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Έχω στο 360 όλα όσα έχουν βγει μέχρι τώρα.Άπειρες ώρες καψίματος και σε διπλό.

Θέλω όμως σαν τρελός το remake,αλλά θέλω και να παίζει καλούτσικα.

Μπορεί να μην έχω το τρελό σύστημα,αλλά σιγά τις γραφικάρες που θέλει το υπερτούμπανο για τρέξει ομαλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο άπατο θα πάει αυτό το Windows store αν δεν αλλάξει πολιτική η Microsoft... Και μαζί του τα exclusive παιχνίδια.

Επεξ/σία από naruto14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...