Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Χρειάζομαι κάποιον οπωσδήποτε να μου φτιάξει μια HTML σελίδα πολύ απλοϊκή για αυτούς που ξέρουν

Είναι μια εργασία που πρέπει να παραδώσω αυτό το Σάββατο το αργότερο Κυριακή

Δεν έχω και μεγάλη ιδέα από αυτά οπότε χρειάζομαι κάποιον σας παρακαλώ

Στην ανάγκη δίνω και μια paysafe αλλά αν είναι εφικτό να μην δώσω και καθόλου (καθώς δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα) θα το εκτιμούσα

Συγνώμη παιδιά για την "ζητιανιά" αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ για βοήθεια

Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Το θέμα στην εργασία σου είναι να μάθεις. Γιατί απλά δεν μας λες τι ζητάει, τι καταλαβαίνεις και που κολλάς; Αν είναι να στην κάνουμε πρέπει να έχουμε και εμείς ένα κίνητρο, να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία το κάνουμε δωρεάς χρόνια τώρα, να στη φτιάξουμε είναι απλό, αλλά εσύ δεν πιάνεις το νόημα τότε..

Δημοσ.

Κοιτά ποιος ο λόγος να πληρώσεις έστω και δεκάρα για μια HTML σελίδα χωρείς css/js/php/django/ruby ..etc?

Επίσης εγώ προτείνω να μάθεις HTML βήμα βήμα δεν είναι κάτι δύσκολο.

Ακόμα έχεις χρόνο 2-4 μέρες οπότε μπορείς να την μάθεις πανεύκολα άπλα ακόλουθα κάποια tutorials greek/english και πιστεύω θα την φτιάξεις!

εδώ έχει αρκετά που πιστεύω θα σε καλύψουν:

http://www.w3schools.com/html/

η εάν προτιμάς στα ελληνικά μπορείς να δεις και στο youtube υπάρχουν κάποια εξαιρετικά videos.

Δημοσ.

Έλα έτοιμος.

<head>
<style type="text/css">
html {
        background: url(http://i.imgur.com/TFaR8tb.jpg) no-repeat center center fixed;
        -webkit-background-size: cover;
        -moz-background-size: cover;
        -o-background-size: cover;
        background-size: cover;
}
<style>

</head> 
  • Like 5
Δημοσ.

Μη το πάρεις προσωπικά, αλλά κι εγώ όταν ήμουν ακόμα στη σχολή (πριν χρόνια) μόνο HTML αφορούσε το δήθεν web development μάθημα και πολλοί γκρίνιαζαν ότι είναι ΔΥΣΚΟΛΗ. Σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού παίζουν στα δάχτυλα  mysql,php,αντικειμενοστραφή κτλ....μεγάλη διαφορά, κρίμα!!

• Like 3
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να μάθω HTML γιατί ουσιαστικά δεν παω για web developer..Γιαυτό ζητάω την βοήθεια σας ρε παλικάρια :/

Δημοσ.

Είναι ανήθικο αυτό που ζητάς και το ζητιανεύεις και τζαμπέ!

Όλο τον χρόνο τα έξυνες και τώρα που ήρθε η εργασία, ζόρια!
Όχι παλικάρι μου, αφού τα έξυνες και δικαίωμα σου, να πληρώσεις για μια εργασία που θες να αποφύγεις είναι το απόλυτα λογικό.

Δεν τα λέω με κακία προς εσένα, δεν σε ξέρω καν... απλά σκέψου τι ζητάς και πως το ζητάς.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το τέρμα αρνητικό σχόλιο σου φίλε μου αλλά αν παρατήρησες είπα πως ΔΕΝ θα ασχοληθώ με html...είπα οτι καθαρά πάω για άλλο τομέα στον οποίο τα παω απίστευτα...και οχι δεν τον ξύνω ολο τον χειμώνα και γενικά μην λες μπούρδες απο την στιγμή που δεν ξέρεις πως πέρασε ο δικός μου χειμώνας...και είπα εν ανάγκη δίνω και paysafe...που ήταν η ζητιανιά και το τζαμπέ..απλα δεν πιστευω οτι χρειαζεται και το τρελο ποσο για καποιον που ξερει απο HTML να μου κάνει ενα μικρό page...

Τελος πάντων PEACE

Δημοσ.

Στην HTML σου δεν μας είπες τι ζητάς! 

Τι πρέπει να κάνει αυτη η σελίδα;; Δηλαδή όταν κάποιος ανοίξει την HTML πρέπει να δει κατι συγκεκριμένο;

Ο καθηγητής τι σας είπε;

Δημοσ.

Απο τις 17:40 που εκανες το πρώτο post μέχρι τις 00:36 που έκανες το τελευταίο post (περιμένωντας κάποιον να σου κάνει την εργασία) αν έβλεπες κάποιο tutorial τώρα θα χες μαθει html και πολύ πιθανό πως θα χες τελειώσει κ την εργασία..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...