SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το vdsl της forhnet σκέφτομαι να πάω σε cyta vdsl 50 κυρίως οτι δίνει 10 upload αλλα και στο πάγιο βγαίνει φθηνότερα. Οι ερωτήσεις μου ειναι αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το draytek vigor 2760n που έχω αυτην την στιγμή ή οποιοδήποτε εμπορίου σε σχέση με αυτο που δίνουν και επισης ας πεί καποιος που έχουν cyta πως ειναι η ποιότητα στο τηλέφωνο και γενικά με το internet Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν και πιστεύω ότι το 2760 λειτουργεί σε vdsl, όπως υποστηρίζει ο ειδικός (poulinos), νομίζω ότι η γνώμη του θα απαντήσει τις όποιες απορίες σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 μην ξεχνάμε ότι η Cyta δίνει τηλέφωνο μέσω VoIP μόνο...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 μην ξεχνάμε ότι η Cyta δίνει τηλέφωνο μέσω VoIP μόνο... Ναι το γνωρίζω πρακτικά ομως τι σημαίνει αυτο ? Αν και πιστεύω ότι το 2760 λειτουργεί σε vdsl, όπως υποστηρίζει ο ειδικός (poulinos), νομίζω ότι η γνώμη του θα απαντήσει τις όποιες απορίες σου. Vdsl ειναι ναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ναι το γνωρίζω πρακτικά ομως τι σημαίνει αυτο ? ότι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο πάνω στο router σε VoIP port... το 2760n δεν έχει, μόνο το 2760Vn... υποθέτω ότι θες να χρησιμοποιείς το 2760 και να μην έχεις καθόλου αυτό που δίνει η Cyta...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ότι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο πάνω στο router σε VoIP port... το 2760n δεν έχει, μόνο το 2760Vn... υποθέτω ότι θες να χρησιμοποιείς το 2760 και να μην έχεις καθόλου αυτό που δίνει η Cyta... Ναι , μάλιστα οποτε δεν γίνεται πρέπει αναγκαστικά να υπάρχει router με voip για να έχεις τηλέφωνο .....
loic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ναι το γνωρίζω πρακτικά ομως τι σημαίνει αυτο ? Πρακτικα σημαινει οτι... το παντρευεσαι το modem της Cyta και διχως αυτο δεν κανεις. Οπως εχουν γραψει καποιοι, μπορεις να ζητησεις να το βαλουν σε bridge mode και να βαλεις το router της επιλογης σου για routing κλπ, παντως η λειτουργια modem του Draytek που εχεις, παει χαμενη. Μεινε Forthnet θα ελεγα εγω...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έγινε ευχαριστώ απο την στιγμή που δεν μπορώ να έχω αλλο router εκτος της cyta και πρέπει να έχω και voip για να έχω τηλέφωνο δεν αξίζει 1
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μιάς και ίσως να επιχειρήσω την αλλαγή ξέρουμε πιο router δίνουν τώρα και πως τα πάει γενικα ?
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μάλλον τελικά θα μεταβώ / δοκιμάσω να πάω σε cyta μιας και η forthnet απο την περασμένη τρίτη με εχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο και internet και απλα μου έχει στείλει ενα μήνυμα οτι υπάρχει βραχυκύκλωμα και το έχουμε στείλει στο οτε αλλα ουτε φωνή ουτε ακρόαση μέχρι στιγμής , απλα απαράδεκτα πράγματα
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ήρθαν από τον ΟΤΕ και κοίταξαν κάτω στο κουτί στην πολυκατοικία και δεν υπάρχει πρόβλημα , οπότε μάλλον είναι στην καλωδίωση μέχρι πάνω αλλά το θέμα είναι ότι κανένας δεν πείραξε τίποτα. Θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι αν και μάλλον είναι ευκαιρία για καινούργια καλωδίωση
aGka8l Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αυτό δινει η Cyta στα VDSL http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=16129&osCsid=bn33p4mq8ameemvmo2a2iods03
mitsus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Για αρχή: Αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, έλεγξε τις ελεύθερες τηλ. πρίζες για στραβωμένα( οπότε και βραχυκύκλωμα) πινς.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πήγα κάτω στο κουτί και υπάρχει και εκεί πρόβλημα απλα δεν κάνει τιποτα οπως πάνω τώρα ο οτε τι έλεγχο έκανε πραγματικά δεν ξέρω και δεν ειμουν και σπίτι .... η καλωδίωση ολα ειναι οκ στο σπίτι τα τσέκαρα 3 φορές απο την κεντρική πρίζα. Περιμένω τώρα να έρθει τεχνικός της forthnet να δούμε τι γίνεται , τώρα που μιλάμε εχει συγχρονίζει αλλα τηλέφωνο δεν έχω ... ξαφνικά ομως με πήρα καποιος τηλέφωνο και λειτουργει κανονικά , το κλείνω το σηκώνω παλι δεν λειτουργεί μετα το κλείνω το ξανα σηκώνω και λειτουργεί , και σε ολα αυτα το internet μια συγχρονίζει μια δεν συγχρονίζει ή μπορεί να πάρει ip ή να μην πάρει .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα