logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 καλησπερα μου εστειλαν εναν κωδικο για το theme,λογο platinum. πως μπορω να το κατεβασω στο ps4. παω στο ps store,αλλα δεν βλεπω να εχει καπου download για να βαλω τον κωδικο που μου δωσανε. πας και κάνεις redeem τον κωδικό σου στο store (googleαρε πώς γίνεται) και μόλις τον πατήσεις θα σου πει περί τίνος πρόκειται και αν θες να το κατεβάσεις και λογικά θα είναι για πάντα στη library σου για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ασχοληθεί με πλάτινουμ αλλά για λοιπά dlc έτσι γίνεται η φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 ποτε το τερμάτισες? εμενα τπτ... νομιζω πριν 10 ημερες.Απλα καθυστερουν μην ανησυχεις θα σου ερθει σιγουρα. Τσεκαρε τα mail σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά, χωρίς να έχω πάρει platinum trophy στο Horizon, μου ήρθε mail με redeem code για το platinum theme! Τι γίνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 κ μενα το ιδιο... χωρις νανεχω το game καν μ ηρθε mail για να κανω redeem το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 οσοι εχουv plus συνδρομη το δινει δωρεαν το psn store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 οσοι εχουv plus συνδρομη το δινει δωρεαν το psn store. Άλλο αυτό που παίρνεις αν έχεις PS Plus, άλλο theme σου δίνουν από το Platinum. Δεν είναι το ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raptor1987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 καλημερα παιδια... Μια ερώτηση βοήθεια παρακαλω..! (?) Στο horizon οταν το βάζετε να παιξετε, σας κάνει κατα το διαβασμα του δισκου η κονσόλα εναν δυνατο αγριο θορυβο? Θέλω να συγκρίνω λειτουργίες γιατι εμενα το δικό μου δισκάκι κανει σα να προσπαθει να διαβαστει αλλα δε γινεται. Ισως εχει προβλημα διότι δε παιζει...εχει κανεις εμπειρία ανάλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εμένα κάνει απλά λίγο θόρυβο στην αρχή όταν το διαβάζει και αυτό όχι συνέχεια. Το κάνει μόνο στο horizon σε εσένα; Δοκίμασες άλλο παιχνίδι να δεις αν το διαβάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 καλημερα παιδια... Μια ερώτηση βοήθεια παρακαλω..! (?) Στο horizon οταν το βάζετε να παιξετε, σας κάνει κατα το διαβασμα του δισκου η κονσόλα εναν δυνατο αγριο θορυβο? Θέλω να συγκρίνω λειτουργίες γιατι εμενα το δικό μου δισκάκι κανει σα να προσπαθει να διαβαστει αλλα δε γινεται. Ισως εχει προβλημα διότι δε παιζει...εχει κανεις εμπειρία ανάλογη? Οπως λεει και ο αποπανω, μονο στο ξεκινημα ακουγεται λιγο. Σε άλλα παιχνίδια δεν στο κάνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σε σχολια πιο πισω για το εξτρα theme,μου ηρθε και εμενα πριν 4 μερες email για το platinum theme του Horizon,βεβαια εγω το εχω κανει platinum απο τον Μαρτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και μενα μου ηρθε σημερα και το πλατιναρα αρχες του μηνα ,οποτε μάλλον random τα στέλνουν οποτε το δει κάποιος υπαλληλος? ποιος ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 τελος και απο μενα, κορυφαιο παιχνιδι... εχω πλας, αλλα δε μου ηρθε κανα πλατινουμ... τι φαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τιτλοι τελους και για μενα με 100+ ωρες (στην μεγιστη δυσκολια), εχοντας αφησει στην ακρη καποια training grounds που θα τα τελειωσω συντομα..Τα 2 thunderjaws που λεγατε ολοι στο τελος εγω δεν τα ειδα.. τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τιτλοι τελους και για μενα με 100+ ωρες (στην μεγιστη δυσκολια), εχοντας αφησει στην ακρη καποια training grounds που θα τα τελειωσω συντομα.. Τα 2 thunderjaws που λεγατε ολοι στο τελος εγω δεν τα ειδα.. τι φαση? Δεν εξερεύνησες όλο το χάρτη? Έχει μία περιοχή με μία μικρή λίμνη και 2 thunderjaws. Κάνε override το ένα και απόλαυσε τη μάχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neferupitõ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Παιδια ειναι τελειο, το δοκιμασα σε εναν φιλο και καταενθουσιαστηκα!!! Ωραιο story, πολυ καλα γραφικα και γενικα το game τα σπαει! Πολυ καλη δουλεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα