panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το παιχνίδι πανέμορφο πραγματικά. Ανέλαβα μία αποστολή που έπρεπε από την Meridian να πάω πίσω στην άλλη άκρη του χάρτη βοριοανατολικά στα χιόνια (κάπου 2500 βήματα), και έβγαλα όλη την απόσταση με τα πόδια, απλά για να απολαύσω τη διαδρομή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ισχυει , ειναι χαρμα οφθαλμων ,εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια σε αυτο τον τομεα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 οντος πολυ περπατημα,ο αριστερος μοχλος δεν βλεπω να την βγαζει καθαρη. βεβαια το περπατημα εχει και πολλες μαχες με machine,αν εχεις overide ειναι απολαυστικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αναλογα του πως θελει ο καθενας να παιξει. Υπαρχει το fast travel,υπαρχουν και αντιστοιχα αλογα ή απλα μπορεις να παιξεις κατευθειαν τα story missions αναλογα του πως παιζει ο καθενας το παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το fast travel ειναι επαρκεστατο παντως .Γενικα το παιχνιδι εχει φροντισει να ικανοποιησει ολες τις προτιμησεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το loading πάντως σπάει μπάλες ειδικά στη πρωτεύουσα που έκανα και παρά πολλές φορές, αλλά δυστυχώς θα χαθεί το value for money της κονσόλας αν μπει ssd σε σχετικά μεγάλο μέγεθος κιόλας για να έχεις και απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Το loading καθυστερει ακομα και στο pro αλλα δεν ειναι στα χαλια του ΒΒ π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 από τη στιγμή που μιλάμε για μηχανικό σκληρό (και μάλιστα όχι κάτι το ιδιαίτερο στις 5400 rpm) και στις 2 περιπτώσεις το ότι το απλό ή το slim είναι sata 2 και το pro sata 3 δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτοί οι σκληροί διαβάζουν γύρω στα 120MB/s στη καλύτερή τους, και σε sata 3000 να τους έβαζες, και το seek time τους είναι μεγάλο λόγω του ότι είναι μηχανικοί ένας ssd ακόμα και στο απλό με σχεδόν μηδενικό seek time και γύρω στα 240ΜΒ/s ταχύτητα ανάγνωσης θα έκανε αισθητή διαφορά και στο pro θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη αφού εκεί θα έπιανε τόπο το sata 3 και πιστεύω ότι θα μιλούσαμε σίγουρα για 450+ αλλά αν είναι να πάρεις έναν σχετικά μεγάλο ssd μπορεί να πλησιάσεις σχεδόν το κόστος της κονσόλας ή αν πας για 1TB να είσαι στα ίδια θα το ξεπεράσεις κιόλας. και το να πάρεις έναν σχετικά μικρό ας πούμε 240GB είναι αρκετά μικρό μέγεθος. δεν είναι ότι δε μπορεί να το κάνει κάποιος βέβαια, ίσα ίσα στο ps4 είναι πανεύκολο και σε προτρέπει η ίδια η sony με την τόση ευκολία να αλλάξεις σκληρό (σε αντίθεση με το xbox που μιλάμε για σχεδόν εγχείριση και χάσιμο εγγύησης), απλά από οικονομικής άποψης είναι κάπως παράλογο.. στον υπολογιστή που μπορεί να έχεις δώσει 1.5-2 χιλιάρικα όλα μαζί πες δίνεις και 300ευρώ για ssd , αλλά στο ps4 που κάνει ολόκληρο τόσο ακούγεται περίεργο.. και δυστυχώς αντί να πέφτουν οι τιμές των ssd όπως θα ήταν λογικό ανεβαίνουν τους τελευταίους μήνες ΥΓ τα ίδια πάνω κάτω θα ισχύουν και μέσω usb 3.0 να δουλεύεις με εξωτερικό, οι μηχανικοί μέχρι τα 120 θα φτάνουν, αν και στο απλό/slim ίσως και να πηγαίνει πιο γρήγορα ένας εξωτερικός ssd λόγω usb 3.0 σε σχέση με το sata 2. δεν το ξέρω στη πράξη, αλλά η λογική λέει ότι το usb 3.0 είναι πιο γρήγορο από το sata 2 και μάλιστα με διαφορά. από την άλλη ο εξωτερικός ssd είναι κουλή λύση γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 από τη στιγμή που μιλάμε για μηχανικό σκληρό (και μάλιστα όχι κάτι το ιδιαίτερο στις 5400 rpm) και στις 2 περιπτώσεις το ότι το απλό ή το slim είναι sata 2 και το pro sata 3 δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτοί οι σκληροί διαβάζουν γύρω στα 120MB/s στη καλύτερή τους και σε sata 125 να τους έβαζες και το seek time τους είναι μεγάλο λόγω του ότι είναι μηχανικοί ένας ssd ακόμα και στο απλό με σχεδόν μηδενικό seek time και γύρω στα 240ΜΒ/s ταχύτητα ανάγνωσης θα έκανε αισθητή διαφορά και στο pro θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη αφού εκεί θα έπιανε τόπο το sata 3 και πιστεύω ότι θα μιλούσαμε σίγουρα για 450+ αλλά αν είναι να πάρεις έναν σχετικά μεγάλο ssd μπορεί να πλησιάσεις σχεδόν το κόστος της κονσόλας ή αν πας για 1TB θα το ξεπεράσεις κιόλας. και το να πάρεις έναν σχετικά μικρό ας πούμε 240GB είναι αρκετά μικρό μέγεθος Καλα ναι ειναι αυτονοητα αυτα δεν διαφωνουμε . Αλλα εγω δεν μπαινω καν στην διαδικασια να βαλω ssd ,γενικα δεν κανω ποτε αλλαγες στην κονσολα,απλα την αλλαζω day one μολις κυκλοφορησει νεο μοντελο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εμένα με τρώει ο κώλος μου, απλά μετά θα νιώθω ότι έκανα κάτι παράλογο αλλά το σκέφτομαι και είναι πιθανό κάποια στιγμή να το κάνω αν βρω κάναν κοντά στο μισό TB σε κάπως καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Το παιχνίδι πανέμορφο πραγματικά. Ανέλαβα μία αποστολή που έπρεπε από την Meridian να πάω πίσω στην άλλη άκρη του χάρτη βοριοανατολικά στα χιόνια (κάπου 2500 βήματα), και έβγαλα όλη την απόσταση με τα πόδια, απλά για να απολαύσω τη διαδρομή. και εγω μια απτα ιδια,αλλα οταν εκανα backtracking χτυπουσα το fast travel.Ισχυει πως ειναι πανεμορφο παντως Με ειχαν αρεσει και τρομερα τα weather effects του,οπως η βροχη και η ομιχλη. Και η νυχτα ηταν πανεμορφη,απλα ηταν αρκετα φωτεινη για gameplay λογους προφανως https://www.youtube.com/watch?v=JhZcp98GTpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Είναι πανέμορφο το άτιμο, αυτή η μηχανή γραφικών είναι εξαιρετική. Ελπίζω να δούμε story expansion στην E3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 καλησπέρα εφτασα στο σημειο που μου λεει στο αυτι μου,οτι δεν μπορω να ξαναγυρισω πισω. Αλλα ακομα δεν εχω παρει την στολη.Θα μου την δωσει πιο μετα? Επισης θα μπορεσω να ξανακανω τα side quest που εχω αφησει +erands? Παντως εδω που ειμαι και εξηγει τι ειναι το zero dawm,το παιχνιδι αποκταει πολυ ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 καλησπέρα εφτασα στο σημειο που μου λεει στο αυτι μου,οτι δεν μπορω να ξαναγυρισω πισω. Αλλα ακομα δεν εχω παρει την στολη.Θα μου την δωσει πιο μετα? Επισης θα μπορεσω να ξανακανω τα side quest που εχω αφησει +erands? Παντως εδω που ειμαι και εξηγει τι ειναι το zero dawm,το παιχνιδι αποκταει πολυ ενδιαφερον. Παρε την στολη, εστω και με walkthrough, ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα πιο κατω και δεν μπορεις να την παρεις αν περασεις αυτο το σημειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 καλησπέρα εφτασα στο σημειο που μου λεει στο αυτι μου,οτι δεν μπορω να ξαναγυρισω πισω. Αλλα ακομα δεν εχω παρει την στολη.Θα μου την δωσει πιο μετα? Επισης θα μπορεσω να ξανακανω τα side quest που εχω αφησει +erands? Παντως εδω που ειμαι και εξηγει τι ειναι το zero dawm,το παιχνιδι αποκταει πολυ ενδιαφερον. Μολις τερματησεις το παιχνιδι σε πεταει ακριβως πριν την τελευταια αποστολη για να κανεις ολα οσα εχεις αφησει αρα σε αυτο μην φοβασαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα