Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ το παιχνίδι, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για να αγοράσω το PS4.

Φαίνεται εξαιρετικό παιχνίδι, είναι πολύ νωρίς για να πώ περισσότερα. Σίγουρα κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Πέφτει όμως θύμα της λεπτομέρειας των γραφικών του, διότι τα facial animations είναι πάρα πολύ σφιχτά. Τα πρόσωπα είναι σαν να έχουν κάνει botox και δεν μπορούν να κάνουν εκφράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ το παιχνίδι, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για να αγοράσω το PS4.

Φαίνεται εξαιρετικό παιχνίδι, είναι πολύ νωρίς για να πώ περισσότερα. Σίγουρα κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Πέφτει όμως θύμα της λεπτομέρειας των γραφικών του, διότι τα facial animations είναι πάρα πολύ σφιχτά. Τα πρόσωπα είναι σαν να έχουν κάνει botox και δεν μπορούν να κάνουν εκφράσεις.

σμφωνω, παρ ολα αυτα το προσπερασα, σαν συνολο ειναι πολυ καλο και θα τα ξεχασεις γρηγορα

Δημοσ.

μετα απο 3 ωρες στο τελευταιο boss τα παρατησα δεν μπορεσα να το βγαλω παροτι στο normal. με κουρασε ισως δεν ειχα τα καταλληλα οπλα γιατι εβελπα καποιους στο youtube το βγαζανε με τερματισμενα οπλα. παμε παρακατω ωραιο παιχνιδι αλλα το boss με νικησε

Δημοσ.

Την καλή πανοπλία δεν την είχες πάρει; Με αυτή το τελευταίο boss βγαίνει πανευκολα στο hard κιόλας (που είναι νορμάλ στην ουσία)

Το μυστικό πάντως σε αυτό το παιχνίδι είναι να επενδύσεις πολύ στη φωτιά, οι περισσότεροι εχθροί είναι ευαίσθητοι σε αυτή ένα δυνατό τόξο από άποψη fire damage απλοποιεί πολύ τα πράγματα

Δημοσ.

δεν ειχα ολοκληρωσει το αντιστοιχο side quest ισως καποια στιγμη στο μελλον γυρισω να το ολοκληρωσω

Δημοσ.

Eγω το εχω παρει day one και δεν βρισκω χρονο να το τερματισω το παω πολυ αργα...

Aκριβώς τα ιδια και εγω.. Και το εχω αφησει στο final battle quest που λογικα τελειωνει και το game, και εχω πιασει να τελειωσω 1-2 side quest που εχω αφησει και τα training grounds πριν παω στο τελικο battle, γιατι δεν ξερω αν μετα το τελευταιο mission μπορεις να τελειωσεις οτι εχεις αφησει απο side..

Δημοσ.

μετα απο 3 ωρες στο τελευταιο boss τα παρατησα δεν μπορεσα να το βγαλω παροτι στο normal. με κουρασε ισως δεν ειχα τα καταλληλα οπλα γιατι εβελπα καποιους στο youtube το βγαζανε με τερματισμενα οπλα. παμε παρακατω ωραιο παιχνιδι αλλα το boss με νικησε

Δεν υπαρχουν τερματισμενα οπλα,για τον πολυ απλο λογο οτι τα οπλα δεν δεχονται upgrade.

γιατι δεν ξερω αν μετα το τελευταιο mission μπορεις να τελειωσεις οτι εχεις αφησει απο side..

Ναι μπορεις,ειχε αναφερθει ηδη στο θεμα αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έκλεισα ένα 15ωρο μάνι μάνι. Εχθές βάρεσα υπερωρίες. To παίζω στο Hard, αλλά ίσως να το βάλω very hard.

Πανέμορφο game, με ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών από άλλα games.

Μακάρι να μπορούσα να απενεργοποιήσω το Motion Blur και θα ήμουν απόλυτα happy.

Δημοσ.

Είμαι κάπου στην μέση. Εκπληκτικό είναι, είχα μια αμφιβολία για την ιστορία , αλλά όσο πάει και βελτιώνεται.

Το κουφό τώρα... Μου φαίνεται δύσκολο. Έβγαλα το μισό στο normal, αλλά σε ένα boss το γύρισα στο easy. Μάλλον της ηλικίας μου είναι, αλλά είναι γρήγορου ρυθμού. Πρέπει να τρέχεις, dodge, σημαδεύεις σε συγκεκριμένο σήμεια... Τέσπα, συνεχίζω δυναμικά

Δημοσ.

Απλά θέλει στρατηγική αυτό είναι το όλο θέμα με αυτό το παιχνίδι και να χρησιμοποιείς πολλά πράγματα

Αλλά δεν το λες άδικο ή παράλογα δύσκολο όπως αλλά ιαπωνικά κατασκευάσματα ονόματα δε λέμε :P

Νομίζω ότι οι μαχες του είναι το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του και ας μην καινοτομεί πουθενά στην ουσία

Πάντως επενδύστε σε όπλα με βάση τη φωτιά και δε θα χάσετε. Ένα τόξο με πολλά bonus για fire damage κάνει τη κατάσταση πολύ εύκολη

Το ίδιο και διάφορες παγίδες ή το όπλο που ακινητοποιεί με σκοινιά τους εχθρούς στο έδαφος για λίγο ή κάποια άλλα που σπάνε πανοπλίες..

Κάποια πράγματα όπως το ρεύμα και ο πάγος είναι λιγότερης σημασίας αλλά είναι χρήσιμα σε κάποιους εχθρούς, γενικά όλα είναι χρήσιμα

Αλλά το να παίρνει φωτιά ο αντίπαλος είναι το καλύτερο τελειώνεις μάχες πολύ γρήγορα

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θέλει στρατηγική αυτό είναι το όλο θέμα με αυτό το παιχνίδι και να χρησιμοποιείς πολλά πράγματα

Αλλά δεν το λες άδικο ή παράλογα δύσκολο όπως αλλά ιαπωνικά κατασκευάσματα ονόματα δε λέμε :P

Νομίζω ότι οι μαχες του είναι το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του και ας μην καινοτομεί πουθενά στην ουσία

Πάντως επενδύστε σε όπλα με βάση τη φωτιά και δε θα χάσετε. Ένα τόξο με πολλά bonus για fire damage κάνει τη κατάσταση πολύ εύκολη

Το ίδιο και διάφορες παγίδες ή το όπλο που ακινητοποιεί με σκοινιά τους εχθρούς στο έδαφος για λίγο ή κάποια άλλα που σπάνε πανοπλίες..

Κάποια πράγματα όπως το ρεύμα και ο πάγος είναι λιγότερης σημασίας αλλά είναι χρήσιμα σε κάποιους εχθρούς, γενικά όλα είναι χρήσιμα

Αλλά το να παίρνει φωτιά ο αντίπαλος είναι το καλύτερο τελειώνεις μάχες πολύ γρήγορα

Συμφωνω σε ολα.. και ειδικα στο κομματι περι fire mods στο Hunter Bow, οπως και η Weaver armor ειναι must..

Για ThunderJaws και Stormbirds, απιστευτη βοηθεια ειναι το Shadow Sling με full tear mods οπου τα ακινητοποιει για καμποση ωρα..

Και φυσικα το αγαπημενο Sharpshot με Tearblast arrows για ολα τα machines, για να τα ξεβρακωνεις γρηγορα..

Ναι μπορεις,ειχε αναφερθει ηδη στο θεμα αυτο.

Ωραίος, μαλλον θα μου διεφυγε.. thanks!

Δημοσ.

καλησπέρα

Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να δω τι εχω κάνει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

δήλαδη σε ποιο level ειμαι,ποσο τα % εχω κανει μέχρι τώρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...