Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν χρειαζεται ολα τα open world παιχνιδια να ειναι 100+ωρες γιατι σχεδον παντα βαζουν και αρκετες σαβουρες για να γεμισουν τον χαρτη και να βγουν πολλες οι ωρες. Επισης το Witcher αν και ειναι ισως οτι καλυτερο οσον αφορα την διαρκεια και τον γεματο κοσμο συνολικα,και αυτο ειχε ακυρα side quest που δεν εδεναν με το κεντρικο story το οποιο δεν ηταν αλλο απο το υποτιθεται θρυλικο wild hunt που ερχοταν να τα σαρωσει ολα στο δρομο του.... Οσο για το level στο Horizon δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ενοχλει τοσο πολυ απο την στιγμη που δεν εχει σοβαρη επιρροη στο παιχνιδι,παρα τυπικη. Αν το level επαιζε σοβαρο ρολο στο να κανεις παραπανω dmg πχ και οντως αν ησουν over leveled τα εριχνες ολα 2 hit να το καταλαβω. Αλλα απο την στιγμη που μονο στο talent tree ειναι οι ουσιαστικες διαφορες(το οποιο θα γεμισεις ουτως ή αλλως)και λιγο το παραπανω hp,ε δεν χαθηκε και ο κοσμος σιγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οσο για το level στο Horizon δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ενοχλει τοσο πολυ απο την στιγμη που δεν εχει σοβαρη επιρροη στο παιχνιδι,παρα τυπικη. Αν το level επαιζε σοβαρο ρολο στο να κανεις παραπανω dmg πχ και οντως αν ησουν over leveled τα εριχνες ολα 2 hit να το καταλαβω. Αλλα απο την στιγμη που μονο στο talent tree ειναι οι ουσιαστικες διαφορες(το οποιο θα γεμισεις ουτως ή αλλως)και λιγο το παραπανω hp,ε δεν χαθηκε και ο κοσμος σιγα. ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο, κράτησα μια μικρή επιφύλαξη μιας και είμαι ακόμα level 14 και έλεγα μήπως παρακάτω παίξει κάποιο ρόλο (γίνω op ή όντως δεν μπορώ να κάνω κάποια quests που δεν είναι για το level μου) , αλλά από ότι φαίνεται και καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου δεν παίζει και τόσο ρόλο παρόλα αυτά φαίνεται κάπως άκυρη η όλη διαδικασία, θα μπορούσαν να το είχαν προσέξει λίγο παραπάνω ώστε να νιώθεις ότι έχει νόημα, έτσι όπως είναι απλά σε προβληματίζει χωρίς να υπάρχει και ουσιαστικός λόγος τελοσπάντων λεπτομέρεια, δε μειώνει την αξία του παιχνιδιού επί της ουσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οι ανθρωποι εβγαλαν ενα single player παιχνιδι και εδωσαν την μεγαλυτερη βαση στην ιστορια του παιχνιδιου και στην μαχη με τις μηχανες. Αυτα θελουν να δωσει βαση ο gamer(απο πλευρας εμπειριας ας το πουμε). Απο την αρχη του παιχνιδιου(στους πρωτους merchants)ο παικτης καταλαβαινει οτι το level δεν παιζει καποιο ρολο οσον αφορα stats(που δεν υπαρχουν στο παιχνιδι)ή σε level requirements για πανοπλια ή οπλα(που παλι δεν υπαρχει). Αυτο ειναι πιο ξεκαθαρο απο το γεγονος οτι ουτε οπλα μπορεις να κραφταρεις(εστω σε καποιο blacksmith/weaponsmith),ουτε μπορεις να σηκωσεις οπλα απο κατω. Γιαυτο και γραφτηκε εξ αρχης για τα τοτε αρνητικα reviews οτι κακως γινεται τοσο μεγαλη συγκριση με το Witcher 3 σε καποια πραγματα απο την στιγμη που δεν ηταν αυτος ο σκοπος των δημιουργων. Τωρα αν σε sequel θελησουν να δωσουν παραπανω βαση στο συστημα μαχης,στα οπλα,σε dmg,στις πανοπλιες κλπ αναμενουμε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εμενα μου φαινεται οτι παω γρηγορα και δε ξερω γιατι, ειμαι 20 λβλ, μολις μπηκα Μερι, μηπως ειναι νωρις? δε βρηκα αλλα quest, εκανα το 1ο dungeon, εκανα τα 1α challenges, ολα τα side. Γενικα αν καταλαβεις τι παιζει με τα οπλα μιας κ αργησα ειναι πολυ ez mode και στο very hard, ειδικα το sling ειναι τερμα op εμενα μου αρεσει περισσοτερο η φαση με traps, 99% σε μεγαλες ομαδες τις περικυκλωνω με explosives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Θα το έπαιζα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο, κράτησα μια μικρή επιφύλαξη μιας και είμαι ακόμα level 14 και έλεγα μήπως παρακάτω παίξει κάποιο ρόλο (γίνω op ή όντως δεν μπορώ να κάνω κάποια quests που δεν είναι για το level μου) , αλλά από ότι φαίνεται και καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου δεν παίζει και τόσο ρόλο παρόλα αυτά φαίνεται κάπως άκυρη η όλη διαδικασία, θα μπορούσαν να το είχαν προσέξει λίγο παραπάνω ώστε να νιώθεις ότι έχει νόημα, έτσι όπως είναι απλά σε προβληματίζει χωρίς να υπάρχει και ουσιαστικός λόγος τελοσπάντων λεπτομέρεια, δε μειώνει την αξία του παιχνιδιού επί της ουσίας Οι ανθρωποι εβγαλαν ενα single player παιχνιδι και εδωσαν την μεγαλυτερη βαση στην ιστορια του παιχνιδιου και στην μαχη με τις μηχανες. Αυτα θελουν να δωσει βαση ο gamer(απο πλευρας εμπειριας ας το πουμε). Απο την αρχη του παιχνιδιου(στους πρωτους merchants)ο παικτης καταλαβαινει οτι το level δεν παιζει καποιο ρολο οσον αφορα stats(που δεν υπαρχουν στο παιχνιδι)ή σε level requirements για πανοπλια ή οπλα(που παλι δεν υπαρχει). Αυτο ειναι πιο ξεκαθαρο απο το γεγονος οτι ουτε οπλα μπορεις να κραφταρεις(εστω σε καποιο blacksmith/weaponsmith),ουτε μπορεις να σηκωσεις οπλα απο κατω. Γιαυτο και γραφτηκε εξ αρχης για τα τοτε αρνητικα reviews οτι κακως γινεται τοσο μεγαλη συγκριση με το Witcher 3 σε καποια πραγματα απο την στιγμη που δεν ηταν αυτος ο σκοπος των δημιουργων. Τωρα αν σε sequel θελησουν να δωσουν παραπανω βαση στο συστημα μαχης,στα οπλα,σε dmg,στις πανοπλιες κλπ αναμενουμε να δουμε. Παιδια θα το ξαναπω, σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι κακο. Καθε αλλο μαλιστα το εχω απολαυσει πιο πολυ απο καθε αλλο που εχω παιξει στο PS4. Θα ηθελα παραπανω διαρκεια μονο και μονο για να ασχοληθω και αλλο, αυτο ειναι ολο. Συμφωνω με το οτι ισως δεν ηθελαν να κουρασουν και μπορω να πω οτι ισχυει. Δε σε βαζει να κανεις επαναλαμβανομενα πραγματα και αυτο ειναι πολυ καλο. Κατα τη γνωμη μου ομως ενα open world πρεπει να ειναι μεγαλο, ακριβως γιατι ο ανοιχτος κοσμος δινει πολλες δυνατοτητες. Επισης τα θεωρω πως τα side quests δε χρειαζεται παντα να εχουν σχεση με το main story. Μπορει να ειναι και ασχετα τελειως τοσο μεταξυ τους, οσο και με το main story, μπορει ακομα να δημιουργουν και ενα μικρο side story. Τελος, σας συμβουλευω (οσο ειστε ακομα στην αρχη) να κηνυγησετε τη shield weaver armor. Κανει το υπολοιπο παιχνιδι αρκετα πιο ευκολο καθως ειναι OP (μεχρι και broken θα ελεγα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλα παντως μπορει να μην εδωσαν και τοσο βαση σε αυτα, γιατι ηταν ενας τιτλος που ηξεραν οτι θα αγοραζαν πολλοι!. Οποτε προσπαθησαν να το κανουν προσιτο σε ολους, γιατι τα open world γενικα τρωνε κραξιμο απο τον μεσο gamer που παιζει φιφα/προ/νβα και αυτοκινητα ΜΟΝΟ για 2 μηνες και μετα πουλαει την κονσολα γιατι βαρεθηκε. Τουλαχιστον στην ελλαδα ξερω πολλους τετοιους, εχω 3 περιπτωσεις φιλων μου, που ασχοληθηκαν 1 μηνα με την κονσολα μονο, επειδη απλα παιζουν sports/cars game και δεν θελουν να ασχοληθουν με ενα διαφορετικο ειδος.. Πιστευω μετραει και αυτο, το ποσο προσιτο θελανε να το κανουν, οποτε υπολογισαν πιο πολυ στο story και στα γραφικα,παρα σε ενα μπερδεμενο skill system ή craft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Horizon Zero Dawn 1.10 Patch Notes https://www.reddit.com/r/horizon/comments/60nkcg/horizon_zero_dawn_110_patch_notes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Παιδια θα το ξαναπω, σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι κακο. Καθε αλλο μαλιστα το εχω απολαυσει πιο πολυ απο καθε αλλο που εχω παιξει στο PS4. Θα ηθελα παραπανω διαρκεια μονο και μονο για να ασχοληθω και αλλο, αυτο ειναι ολο. Συμφωνω με το οτι ισως δεν ηθελαν να κουρασουν και μπορω να πω οτι ισχυει. Δε σε βαζει να κανεις επαναλαμβανομενα πραγματα και αυτο ειναι πολυ καλο. Κατα τη γνωμη μου ομως ενα open world πρεπει να ειναι μεγαλο, ακριβως γιατι ο ανοιχτος κοσμος δινει πολλες δυνατοτητες. Επισης τα θεωρω πως τα side quests δε χρειαζεται παντα να εχουν σχεση με το main story. Μπορει να ειναι και ασχετα τελειως τοσο μεταξυ τους, οσο και με το main story, μπορει ακομα να δημιουργουν και ενα μικρο side story. Τελος, σας συμβουλευω (οσο ειστε ακομα στην αρχη) να κηνυγησετε τη shield weaver armor. Κανει το υπολοιπο παιχνιδι αρκετα πιο ευκολο καθως ειναι OP (μεχρι και broken θα ελεγα). υπάρχουν 2-3 σημεία στον χάρτη που θα μπορούσαν να ρίξουν λίγο ακόμα sidequest/activities καθως είναι ουσιαστικά άδεια. Συμφωνώ με τον φίλο. Κατα τα άλλα, δυνατό παιχνίδι. Κάτι ακόμα, όσο και να ασχοληθείς με shield weaver, ουστιαστικά το τελευταίο power cell το παίρνεις κάπως αργά, στην περιπτωσή μου, είχα κάνει όλα τα side/grounds/collectibles/etc και είχε μείνει μόνο ενα κομμάτι απο το main. Επομένως μόνο στην τελευταια αποστολή μου φάνηκε "χρήσιμο" (δεν κουνιέμαι δεν με νοιάζει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Κάτι ακόμα, όσο και να ασχοληθείς με shield weaver, ουστιαστικά το τελευταίο power cell το παίρνεις κάπως αργά, στην περιπτωσή μου, είχα κάνει όλα τα side/grounds/collectibles/etc και είχε μείνει μόνο ενα κομμάτι απο το main. Επομένως μόνο στην τελευταια αποστολή μου φάνηκε "χρήσιμο" (δεν κουνιέμαι δεν με νοιάζει ) Προφανως.Το Shield weaver ειναι late game armor κυριως για την τελευταια αποστολη και για τα υπολοιπα side quests ή διαφορα trophies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Επίσης, το platinum theme λέει το internet (via reddit) είναι μόνο για U.S accounts, ισχύει αυτό; Κρίμα αν ισχύει, απο την άλλη δεν μετανιώνω που έτρεχα να ρίξω τα dummies, και πάλι ευχαριστημένος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 και το platinum theme του Bloodborne που ηταν για την Ευρωπη αρκετος κοσμος δεν το παρελαβε ποτε αρα κλειν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Επισης τα θεωρω πως τα side quests δε χρειαζεται παντα να εχουν σχεση με το main story. Μπορει να ειναι και ασχετα τελειως τοσο μεταξυ τους, οσο και με το main story, μπορει ακομα να δημιουργουν και ενα μικρο side story. Σε αυτο συμφωνω και εγω πληρως.Για την ακριβεια αν προσπαθουν με το ζορι να τα συνδεσουν φαινετε βεβιασμενο.Μπορουν να υπαρχουν και ωραιες αυτοτελης ιστοριες και ιστοριες που μπορει να συνδεονται με τον εναν η τον αλλον τροπο με την κεντρικη ιστορια ADDITIONS Added the ability to press and hold [X] to buy multiple items from merchants. Added an option to invert the X-axis from the controls tab on the settings menu. ADJUSTMENTS Made several minor adjustments to the item economy (drop rate, distribution, cost etc.). Made several adjustments to humanoid and machine AI. Made minor adjustments to 2.1 stereo mix on menu sounds. Καλα,ειδικα αυτο που δεν μπορουσες να αγορασεις πολλα μαζεμενα πραματα εξ'αρχης μου χε κανει μεγαλη εντυπωση που δεν υπηρχε. Οσο για τα adjustments χαιρομαι που βελτιωνουν το A.I και το economy γιατι ηθελε περισσοτερο balance σε καποια σημεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Περιέχει spoilers. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zlj03FjL3_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 τι δεν μου αρεσε ( πολυ μπλα μπλα,) O λογος που το εβαλα ραφι και ξεκινησα το nioh,παντως το ιδιο σπασιμο ειχα και στο witcher και στο skyrim παλιοτερα,μαλλον δεν μου πανε τα rpg. Και αμα χασεις και μερικες λεξεις απο αυτα που λενε τρεχα γυρευε γιατι δεν εχουμε βγαλει ολοι πτυχιο αγγλικων. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα.Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα