najinblue3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καταλαβα ! thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το παιχνίδι τα σπάει έπαιξα μερικές ώρες και σήμερα, να πω την αλήθεια δεν περίμενα να δω πολλή ιστορία αλλά χαίρομαι που είδα. Βέβαια μόλις άρχισε το πολύ μπλα μπλα και μόλις έκανα μία από τις πρώτες αποστολές που έχει "detective mode" όπου ακολουθείς ίχνη η γυναίκα αρχίζει και λέει "ε μα αυτό είναι witcher" Και τι σε χαλάει της λέω; Κακο ήταν το witcher; Τελικά είναι άμεσα συγκρίσιμα παιχνίδια και έχω ακόμα δρόμο για να αποφασίσω αν θα απολαύσω το συγκεκριμένο περισσότερο, σίγουρα όμως απολαμβάνω περισσότερο τις μάχες του horizon, έχουν υποχρεωτικά περισσότερο βάθος και στρατηγική. Στο witcher η στρατηγική είναι κυρίως στο πώς θα σεταρεις το χαρακτήρα σου για να πάει στη μάχη, εδώ είναι και πώς θα τον παίξεις κατά τη μάχη σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Και ναι hard=normal μη βάλει normal όποιος το αρχίσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγω αυτο που ξερω 4 βραδια τωρα στην Meridian παω και Meridian δεν εχω φτασει ακομα.. ολο κατι side quest ολο κατι collectives που ειναι κοντα στο map.. 12 lvl ειναι για το Meridian κι εγω ειμαι ηδη 22.. Χθες ειχαμε επιχειρηση Stormbird και καμμια ωρα μετα να παιρνω ποζες στο photo mode να απαθανατισω την Aloy πανω στο κουφαρι του ιπταμενου.. Περιττο να πω οτι το photo mode δεν υπαρχει.. ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε λειτουργια για να τραβας screenshots σε game, πραγματικος κραχτης για το Horizon. Οφείλω να πω οτι ηταν πανεξυπνη κινηση να κανουν τοσο καλο το photo mode, διοτι προτρεπει παρα πολλους να κανουν share φωτορεαλιστικες εικονες απο actual gameplay που μπαινουν ανετα σε wallpaper/background.. Θα ανεβασω εικονες συντομα.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 γέλασα λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Συνεχίζει το κάψιμο και τα quest πετάγονται όλη την ώρα Έφτιαξα και τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης μου γιατί κάτι με χαλαγε (δεν την είχα τη συγκεκριμένη για gaming έως τώρα) και το παιχνίδι πλέον δείχνει ακοοοομα πιο όμορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Απλά παιχνιδάρα, έχω λιώσει μια εβδομάδα τώρα και meridian τώρα φτάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Είμαι 41,5 level, θεωρώ ότι έχω κάνει όλα τα side quests/errands(Πλην των trials με το κυνήγι). Δεν πιστεύω να έχει πουθενά στις άκρες του map άλλα side quests(Μου την σπάει που δεν είναι σαν το Witcher 3, που έβγαζε τα θαυμαστικά κατευθείαν στον χάρτη) ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αν θες αριθμο να συγκρίνεις στα stats ειναι 21 main 22side 14 errands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Να πω και ενα παραπονο παντως. Lv. 26 εδω και αρκετα μεσα στο παιχνιδι αλλα λιγα main quests εως τωρα. Για την ακριβεια μολις τελειωσα το secondary quest της meridian και δεν εχω πιασει το πρωτευον ακομα. Τα μεγαλα ρομποτ ψαρωνουν παρα πολυ ευκολα. Εχω τελειωσει secondary quests πολυ πανω απο το level μου απλα γιατι βρηκα σημεια στα οποια οι τεραστιοι αντιπαλοι δεν με ακουμπανε. Πχ τελειωσα σε level 20 quest level 24 χρησιμοποιωντας μονο τα απλα arrows και υπομονη. Ναι το ξερω οτι μπορεις να μην παιξεις ετσι αλλα οπως εγινε και στο bloodborne πολλες φορες το head on ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο και η "πατεντα" ειναι γλυκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Απ' οτι εχω καταλαβει, τα περισσοτερα machines (enemies), εχουν κατι σαν "περιορισμενη εμβελεια".. δηλαδη, σε ακολουθουν μεχρι ενα σημειο και μεχρι εκει.. αν δεν τα πλησιασεις αρκετα βλεπεις οτι δεν πανε παραπανω απο εκεινη την εμβελεια.. τα αφηνεις λιγο μεχρι να αρχισουν να επιστεφουν παλι πισω και τα ξαναχτυπας και παλι σταματανε το κυνηγι στην ιδια εμβελεια.. κρατας παντα σταθερη αποσταση ασφαλειας.. Το 90% των Sawtooth μεχρι τωρα και καποιων αλλων ετσι τους εχω ριξει. Απο την μια βολευει αρκετα απο την αλλη ειναι και λιγο fail, και χανει τον "ρεαλισμο" του το AI, το οποιο θα πρεπε να ειναι πιο KoS (kill on sight), κυνηγι μεχρι να μην σε βλεπει αλλο.. εκτος και αν το μηχανικο ματι των machines ειναι χειροτερο απο το ανθρωπινο της Alloy.. Νταξει δεν ειναι σημειο αναφορας φυσικα ή κατι ωστε να χαλαει την εμπειρια, αλλα ειναι μικρο ψεγαδι μιας και τα αναλυουμε ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Και εγω παρα παρα πολυ ικανοποιημενος απο το παιχνιδι και πραγματικα χαιρομαι που το αγορασα. Υπαρχουν καποια πραγματα που δε μου αρεσαν ομως. Πρωτον, ο περιορισμενος αριθμος gear για να μαζεψεις. Σου κοβει ολη τη χαρα του looting για νεα δυνατοτερα αντικειμενα. Δευτερον, το πολυ ευκολο xp (για τα γουστα μου παντα). Θα το ηθελα λιγο πιο ζορικο, με μεγαλυτερο level cap (ή και καθολου) και λιγοτερο xp απο τα kills. Τελος, δυστυχως ειναι μικρο (ειμαι στις 45 ωρες, 50 lvl, all hunting grounds completed, με το 90% των cauldrons, bandit camps, corrupted zones cleared). Το κοβω ακομα 10-15 ωρες για πληρη καθαρισμο του χαρτη και platinum και μαλιστα πηγαινοντας αρκετα αργα. Εχω φτασει σε σημειο να πηγαινω αργα για να κρατησει παραπανω Μονο τα καλυτερα εχω να πω για αυτο το παιχνιδι. Αν εχετε τιποτα αποριες, ρωτηστε αφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άμα το ΑΙ είναι expoitable, θέλει μεγάλη πειθαρχία από τον gamer για να μήν το κάνει κατάχρηση και συνήθως χαλάει το immersion. Όλοι το έχουμε βιώσει σε κάποιο game. Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρα. Θυμάμαι το Metro 2033 με το broken stealth. Μόλις σε έβλεπε κάποιος κακός, αυτόματα όλοι οι κακοί της πίστας έκαναν lock on επάνω σου με 100% accuracy, και ας ήσουν ένα χιλιομετρο μακριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γενικα οταν το A.I μπορει να σε κλεψει ευκολα η να το κλεψεις ευκολα δεν ειναι καλο. Σε καποια σημεια οι εχθροι του Horizon ειναι αρκετα exploitable,ειδικα απο καποιον gamer με εμπειρια. Και εγω παρα παρα πολυ ικανοποιημενος απο το παιχνιδι και πραγματικα χαιρομαι που το αγορασα. Υπαρχουν καποια πραγματα που δε μου αρεσαν ομως. Πρωτον, ο περιορισμενος αριθμος gear για να μαζεψεις. Σου κοβει ολη τη χαρα του looting για νεα δυνατοτερα αντικειμενα. Δευτερον, το πολυ ευκολο xp (για τα γουστα μου παντα). Θα το ηθελα λιγο πιο ζορικο, με μεγαλυτερο level cap (ή και καθολου) και λιγοτερο xp απο τα kills. Τελος, δυστυχως ειναι μικρο (ειμαι στις 45 ωρες, 50 lvl, all hunting grounds completed, με το 90% των cauldrons, bandit camps, corrupted zones cleared). Το κοβω ακομα 10-15 ωρες για πληρη καθαρισμο του χαρτη και platinum και μαλιστα πηγαινοντας αρκετα αργα. Εχω φτασει σε σημειο να πηγαινω αργα για να κρατησει παραπανω Μονο τα καλυτερα εχω να πω για αυτο το παιχνιδι. Αν εχετε τιποτα αποριες, ρωτηστε αφοβα. Ε ενταξει 45 ωρες δεν το λες και μικρο.OK,δεν ειναι Witcher ρε παιδι μου,αλλα ειπαμε.Παντως μπορει να χει περιορισμενο gear για loot,αλλα εχει ολα τα αλλα οποτε θα γινοταν λιγο χαμος αν ειχε και gear. Παντως συμφωνω οτι γινεσαι overleveled παρα πολυ γρηγορα,ειδικα το combat σου δινει τεραστιο xp.Θα πρεπε να σου δινει λιγο κατα την αποψη μου και το μεγαλυτερο μερος να το παιρνεις απο την ολοκληρωση quests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ε ενταξει 45 ωρες δεν το λες και μικρο.OK,δεν ειναι Witcher ρε παιδι μου,αλλα ειπαμε.Παντως μπορει να χει περιορισμενο gear για loot,αλλα εχει ολα τα αλλα οποτε θα γινοταν λιγο χαμος αν ειχε και gear. Παντως συμφωνω οτι γινεσαι overleveled παρα πολυ γρηγορα,ειδικα το combat σου δινει τεραστιο xp.Θα πρεπε να σου δινει λιγο κατα την αποψη μου και το μεγαλυτερο μερος να το παιρνεις απο την ολοκληρωση quests. Συμφωνώ στο οτι δεν είναι Witcher, αλλα για open world νομιζω ειναι λιγο. Ειδικα οταν ο κοσμος ειναι τοσο μεγαλος και με τοση ποικιλια. Φυσικα το ξαναλεω, το παιχνιδι ειναι φανταστικο και αυτο το παραπονο ερχεται απο το γεγονος οτι ακριβως επειδη ειναι τοσο καλο θα ηθελα να με κρατησει περισσοτερο. Σε οτι αφορα το gear, θα μπορουσαν ισως να εβαζαν μεγαλυτερη ποικιλια σε οπλα του ιδιου rarity με αισθητικες κυριως διαφορες (Ποσο θα γουσταρα ενα Lodge Sharpshot bow ας πουμε!). Για τα lvl συμφωνω απολυτα. Θα επρεπε να δινει λιγοτερο xp απο το combat και λιγο περισσοτερο απο τα quests. Ή εστω να χρειαζοσουν και περισσοτερο xp για lvl up. Αυτο το "level επι 1.000 -> next level" δεν μου αρεσε και τοσο. Ισως να ηθελαν να μη δωσουν τοσο βαση στο leveling, οσο στα υπολοιπα στοιχεια του παιχνιδιου. Δεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 στο θέμα των levels δεν το έχουν κάνει αρκετά καλά, από την άλλη τους δικαιολογώ εδώ ολόκληρη bethesda με τόσα χρόνια εμπειρίας δεν το κάνει τελείως καλά μόνο στο witcher είχε γίνει όσο πιο σωστά θα μπορούσε για open world όσο για τη διάρκεια, πολλές φορές η ποιότητα μετράει περισσότερο από τη ποσότητα, από τη στιγμή που έφτιαξαν ένα πολύ προσεγμένο παιχνίδι η διάρκεια είναι μια χαρά , μπορεί και να μην ήθελαν να κουράσουν, δεν είναι λίγες οι φορές που το πράγμα γίνεται αγγαρεία οι ίδιοι βέβαια λένε ότι ήξεραν ότι είχαν φτιάξει καλό παιχνίδι, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι δεν περίμεναν τόσο καλή αποδοχή από τον κόσμο για αυτό και δε μίλησαν από την αρχή για dlc, για αυτό και δεν υπάρχει season pass και για αυτό πάνε εκ των υστέρων για το stοry expansion στο sequel πιστεύω ότι με το hype στο διάστημα θα είναι και οι ίδιοι πολύ φιλόδοξοι και θα αρχίσουν να κάνουν και γενναίες δηλώσεις τύπου τόσο % μεγαλύτερο από το προηγούμενο ή % μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό εδώ πήγαιναν ταπεινά χαμομηλάκια και έκαναν την έκπληξη και συνήθως αυτές οι επιτυχίες είναι και αυτές που προσφέρουν και τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. στο sequel οι χρήστες θα έχουν θέσει πολύ ψηλά τα στάνταρ τους και οι ίδιοι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να τα ικανοποιήσουν. στη πρώτη τους προσπάθεια όμως για κάτι τέτοιο καλά έκαναν και το πήγαν ταπεινά και καλά έκαναν και άφησαν τη δουλειά τους να μιλήσει αντί να βασιστούν στο hype και φούμαρα τώρα το μόνο που μένει είναι να πάρουν το feedback του κόσμου και να βελτιωθούν στα σημεία. αν αυτό σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια νομίζω ότι θα το φροντίσουν άλλωστε όποια αντίστοιχη σειρά και να πάρετε καμία δεν ξεκίνησε από τόσο ψηλά όσο το horizon.. δέχομαι βέβαια τους περιορισμούς τη κάθε εποχής, από την άλλη και το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει ένα σωρό πράγματα που ναι μεν έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια και κάποιες φορές και καλύτερα, αλλά όπως και να'χει το εγχείρημά τους ήταν μεγάλο και για πρώτη προσπάθεια σε αυτό το απαιτητικό είδος μπράβο τους. το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί από άτομα που εκτιμούν το gaming και δεν το κάνουν απλά για να ζήσουν, για αυτό και αρέσει στο κόσμο παρά τα μειονεκτήματά του.. αντιλαμβανόμαστε όλοι την αγάπη που έχουν ρίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα