Skr1ll3x Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τι κάνει ρε ο Snapmaw, τσακάλι Αυτα, αυτα, αυταααα τα "WTF?!?" θελουμε απο τα παιχνιδια.. Αυτα τα ξαφνικα ειναι που μας προσφερουν το "wow factor".. Βαρεθηκαμε τα προβλεψιμα gameplays.. οσο πιο πολλα ξαφνιασματα τρωει ο gamer τοσο πιο πολυ τον κερδιζεις. Μπραβο τους! 2
NickTG Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Παιδιά βάλτε και κανένα μεγάλο gif. Δεν είναι ότι μερικοί μπαίνουν με data. 3
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εχω την εντυπωση(και μακαρι βασικα)οτι το expansion θα πωλειται ξεχωριστα οπως στην περιπτωση του infamous.
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γιατί μακάρι; Γιατι ειναι fail να εχεις το παιχνιδι κουτατο και να σου βγαλουν expansion/dlc(οπως και να το ονομασουν)ψηφιακο,ειδικα απο την στιγμη που δεν ειχε βγει και καμια ανακοινωση για season pass κιολας.
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το ξεκινησα και εγω, τα θετικα ( γραφικα, χρωματα, machines, στορυ) τι δεν μου αρεσε ( πολυ μπλα μπλα, τραβα εκει ελα εδω κλασσικα ) overall μεχρι τωρα 12 lvl χαιρομαι που τελικα το αγορασα, δε μπορουσα να το κλεισω ερωτηση, το dmg στα bow δε καταλαβα πως λειτουργει, oi merchants πουλανε αρκετα αλλα δε διακρινω διαφορες περα απο τα slots, υπαρχει base damage ιδιο σε ολα η ειναι διαφορετικο ? xD
Socratis_g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μιλαμε για CGI επιπεδα οχι αστεια. γέλασα λίγο. 2
Spartan117 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πάντως η ιστορία δίνει ρέστα, πολύ παραπάνω απ' όσο περίμενα. Μπράβο στην ομάδα που το έγραψε. Ο διάλογος και οι χαρακτήρες δεν είναι στο επίπεδο Witcher 3(αν και η Aloy είναι αρκετά καλογραμμένη) αλλα μπορώ να τους δω να το φτάνουν εκεί αν έχει συνεχεια (που θα έχει λογικά). Και ένα original concept που δεν το έχω δει πουθενά αλλου εγώ τουλάχιστον, σε βιβλία/ταινίες κτλ. 1
HolyMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 γέλασα λίγο. αμα γελας με τα γραφικα(CGI) του horizon φανταζομαι θα ξεκαρδιζεσαι με τα γραφικα του switch. 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 αμα γελας με τα γραφικα(CGI) του horizon φανταζομαι θα ξεκαρδιζεσαι με τα γραφικα του switch. Βασικά νομίζω ήθελε να πει ότι είναι αστείο το ποσο καλο φαίνεται σε μια κονσόλα όπως το Ps4 και όχι το αντίθετο. Γιατι έβαλε και εικόνα του pc master racer με καπέλο steam 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το ξεκινησα και εγω, τα θετικα ( γραφικα, χρωματα, machines, στορυ) τι δεν μου αρεσε ( πολυ μπλα μπλα, τραβα εκει ελα εδω κλασσικα ) overall μεχρι τωρα 12 lvl χαιρομαι που τελικα το αγορασα, δε μπορουσα να το κλεισω ερωτηση, το dmg στα bow δε καταλαβα πως λειτουργει, oi merchants πουλανε αρκετα αλλα δε διακρινω διαφορες περα απο τα slots, υπαρχει base damage ιδιο σε ολα η ειναι διαφορετικο ? xD Najin, τα cutscenes είναι λίγο αρπακόλα, είναι το μόνο αρνητικό που του προσάπτω, όλο το υπόλοιπο (με το γάντι πάντα) είναι τελικά απλά φοβερό. Άντε να βρήκα 1-2 side με ταχυδρομίο περα δωθε χωρίς να έχει ιδιαίτερο backstory, όλα τα υπόλοιπα είναι επιπεδο του άλλου (του καλού, ξές). Τα stats του gear (και τα slots) είναι διαφορετικa ανάλογα με το rarity. worst to best πράσινο<μπλε<μωβ. Το κόλπο εδώ είναι να προσέχεις τα icons (και τα νούμερα οκ) ανάλογα με τον τύπο ammo του κάθε όπλου. Δηλαδή, δεν είναι όλα DMG και φύγαμε. είναι όλα situational. Πάντως η ιστορία δίνει ρέστα, πολύ παραπάνω απ' όσο περίμενα. Μπράβο στην ομάδα που το έγραψε. Ο διάλογος και οι χαρακτήρες δεν είναι στο επίπεδο Witcher 3(αν και η Aloy είναι αρκετά καλογραμμένη) αλλα μπορώ να τους δω να το φτάνουν εκεί αν έχει συνεχεια (που θα έχει λογικά). Και ένα original concept που δεν το έχω δει πουθενά αλλου εγώ τουλάχιστον, σε βιβλία/ταινίες κτλ. Spartan τερμάτισες?
Spartan117 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Spartan τερμάτισες? Τελευταίο mission πρέπει να είμαι
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 τι δεν μου αρεσε ( πολυ μπλα μπλα, τραβα εκει ελα εδω κλασσικα ) Για το πρωτο οσον αφορα τα αρνητικα δεν μπορω να πω οτι συμφωνω.Αν δεν εχει πολυ μπλα μπλα να σου χτισει την ιστορια γυρω απο την κεντρικη ηρωιδα(σε open world παιχνιδι κιολας)τοτε ποιο το νοημα? Και για το δευτερο δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αρνητικο αφου ετσι λειτουργουν γενικα τα παιχνιδια,ποσο μαλλον τα Open world. Με λιγα λογια νομιζω οτι ειχες συνηθισει σε αλλα παιχνιδια προηγουμενως(ειδικα στα online fps παιχνιδια που επαιζες )και σου κακο φανηκαν καπως ολα αυτα ερωτηση, το dmg στα bow δε καταλαβα πως λειτουργει, oi merchants πουλανε αρκετα αλλα δε διακρινω διαφορες περα απο τα slots, υπαρχει base damage ιδιο σε ολα η ειναι διαφορετικο ? xD Το dmg γενικα στο παιχνιδι λειτουργει κυριως με 2 πραγματα 1)Να βρεις τις αδυναμιες των μηχανων/τερατων 2)Να χρησιμοποιησεις τα αναλογα βελη/ammo τελος παντων 3)Τα modifications που βαζεις στα οπλα.Ολη την διαφορα κυριως απο τα modifications την βλεπεις,και ο λογος που το καλυτερο τοξο ειναι το 3ο ειναι επειδη εχει 3 slot κυριως. Βασικα η εταιρεια προτιμησε να κανει το παιχνιδι πιο πολυ σαν εμπειρια τυπου Σκαναρω τις αδυναμιες των τερατων και μετα εναλλαζω τα οπλα που εχω για να τα φαω παρα να δωσει μεγαλη βαση στο dmg αυτο καθαυτο του τοξου που να εφτανες σε σημειο να χρησιμοποιεις μονο αυτο και αρα κανοντας την υπαρξη των αλλων οπλων αχρηστη. Το τελευταιο mission εχει ονομα luming shadow αν εισαι σε αυτο. Βεβαια σε ειδοποιει το παιχνιδι πριν την τελευταια μαχη αρα δεν υπαρχει προβλημα για οποιον δεν ξερει ποτε ειναι η τελευταια αποστολη σε περιπτωση που θελει να κανει side quests,hunter trials κλπ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα