Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παλι χθες αφου τελειωσα το quest με την Sona και την εκδικηση των Nora, πηγαινα προς ενα campfire και βλεπω σε μια αποσταση καποια corrupted striders και watchers και λεω δε βαριεσαι παω να τα ριξω.. Πριν καν τα πλησιασω τα βλεπω να κοκκινιζουν (απο μπλε) και να κατευθυνονται προς αντιθετη κατευθυνση... λεω τι διαολο σε ποιον κανουν επιθεση.. Πλησιαζω κοντα και ηταν ενα τσουρμο νταηδες bandits που πηγαν να επιτεθουν σε ενα κομβόι απο corrupted.. πετυχα ενα ψοφιο behemoth εκει με αρκετο loot τριγυρω.. εν τελη τα corrupted τσακισαν τους bandits, οσο εγω εκανα το loot μου, και μετα καθαρισα οτι ειχε απομεινει απο τα λιγα corrupted..
Μ'αρεσει να βλεπω single player οπου δεν εισαι ο μονος συνηθης υποπτος σε ολο τον χαρτη, και υπαρχουν και αλλοι που μαχονται ενω εσυ περπατας αμεριμνος.. Εχω βαρεθει να βλεπω το σκηνικο οπου ειναι ο πλανητης κατεστραμμενος, και ολο το map περιμενει εσενα να περασεις για να γινει ενα attack.. γενικοτερα ειναι ωραιο να βλεπεις οτι δεν εισαι ο one and only target ολου του game..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το παιχνιδι  εχει ενα survival feel που μ'αρεσει,θυμιζει οντως post apocalyptic και το να πας απο ενα σημειο σε καμια φορα ειναι επικiνδυνο και πρεπει να σε προσεκτικος. Εΐδικα αν σε πετυχει κανα stormbird στο δρομο την μαμησες.

Παντως ενα αρνητικο που εχει το game μεχρι στιγμης ειναι οτι ειμαι τρομερα overleveled.Το παιχνιδι δινει τρελο xp για combat kills και αρκετα λιγοτερο απο quests(ακριβως το αντιθετο απτο Witcher). Δεν μπορω να πω οτι ενθαρυνει το grind,ωστοσο οποιος πολεμαει που και που στον δρομο για τα quests θα ειναι πολλα level παραπανω απτα recommended. Συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη ειμαι στο σημειο του παιχνιδιου που τα main quest και side quest ειναι 20-25 level σε recommendation και ειμαι 38 level lol. Το παιζω και στο hard

Το Horizon: Zero Dawn το πλατίναρα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το βαρέθηκα καθόλου. Μακάρι να βγάλουν και δεύτερο παιχνίδι. Η Aloy πάρα πολύ καλή ως προς σενάριο και χαρακτήρας.

Εγώ είχα ολοκληρώσει όλα τα side quests/errands και είχα κάνει ήδη explore πριν ολοκληρώσω τα main quests οπότε ήμουν 50 level.

Σίγουρα στην αρχή τα machines ειδικά τα μεγάλα είναι δύσκολα ακόμα και στο easy αλλά με τα very rare όπλα τα νικάς.

Το Shield Weaver θα πω ότι λιγάκι έπρεπε να ήταν στην αρχή ή στην μέση. Για να μην γίνει κάποιος overpowered από νωρίς ας έβαζαν ας πούμε δυνατά τέρατα για να πάρεις το power cell.

Anyway, μου πήρε κοντά στις 41 ώρες και έχω να ρωτήσω κάτι. Όποιος το πλατίναρε, πήρε κανένας free theme;

Γιατί είδα και άκουσα από έναν ότι σαν reward πήρε δωρεάν θέμα όπως έγινε και στο bloodborne. Πήρε στο bloodborne αλλά όχι στο Horizon.

Γιατί είδα και άκουσα από έναν ότι σαν reward πήρε δωρεάν θέμα όπως έγινε και στο bloodborne. Πήρε στο bloodborne αλλά όχι στο Horizon.

Ουτε στο bloodborne πηρα εγω theme ουτε τωρα στο horizon. Και μαλιστα και στο bloodborne τα ιδια θυμαμαι παλι ορισμενοι ειχαν παρει το theme αλλοι παλι καθολου.

Οχι οτι με πολυ νοιαζουν τα themes(γιατι ουτως ή αλλως ποτε δεν καθομαι για πολη ωρα στην κεντρικη σελιδα του play)αλλα απλα το αναφερω.

Join our AMA with the developers of Horizon Zero Dawn on March 16th, 4PM CET

Hi everyone! It’s been two weeks since launch and we have been overwhelmed with your lovely messages, comments, fan art, video’s and screenshots (seriously, you guys are pro’s with the photomode!). We’re very thankful for the interest in Horizon Zero Dawn and would love to answer any questions you might have in an AMA tomorrow!

The devs joining us on Thursday are:
• Ben McCaw – Lead Writer
• David Ford – Lead Quest Designer
• Roderick van der Steen – Lead Lighting Artist
• Dan Calvert – Character Art Director
• Dennis Zopfi – Principal Designer Machines
• Pinar Temiz – Sound Designer
• Ana Barbuta – QA Manager
• Jessica Wyeth – QA Tester

You can submit your questions here starting today! On Thursday March 16th from 4:00 PM CET to 6:00 PM CET we will get together and try to answer as many of them as possible.

Thanks and see you tomorrow! :)

Εγω το τερματισα σημερα και το κοντερ εγραψε 50 ωρες στο hard. Εκανα σχεδον τα παντα,εκτος απο 2-3 collectibles(vantage points,metal flowers),μερικα hunting grounds και μερικα corrupted zones.Επισης τελειωσα 48 level και ηθελα αλλα 3 για να μαξαρω ολα τα skill tree(lol)

Βαριεμαι να γραψω ποστ σεντονι,αλλα το παιχνιδι σε γενικες γραμμες ειναι εξαιρετικο,ειδικα για πρωτο entry στο franchise.Πολυ προσεγμενη δουλεια και φανηκε οτι αυτοι που το φτιαχναν το γουσταραν κιολας.

Γενικα στα θετικα βαζω

-Εξαιρετικο robot design

-Εξαιρετικο combat με ενδιαφεροντα οπλα και ammo types

-Φοβερα φτιαγμενος open world κοσμος,αρκετα memorable.Οι τοποθεσιες ειναι χαρμα οφθαλμων.

-Γαματο setting με μιξη post apocalyptic sci fi με tribal στοιχεια και ωραια κεντρικη ιδεα πισω απτο ολο story

-Επι το πλειστον ενδιαφεροντα side activities(τα cauldrons τα αγαπημενα μου)

Στα αρνητικα

-Μετριο enemy A.I.Γινεται abuse ευκολα αν θελησεις,ειδικα με το stealth

-Θα ηθελα πιο streamlined weapon/modification system.Ελπιζω να τα βελτιωσουν στο sequel

-To meele combat πολυ μετριο,ευτυχως πληρως προαιρετικο.

-Μετριο combat εναντια σε human enemies

-Η κεντρικη ιστορια πιστευω θα μπορουσε να αναπτυχθει με πιο ομαλο τροπο,ειδικα προς το τελος.Φανηκε καπως βεβιασμενη θα ελεγα

Αν θα βαθμολογουσα το παιχνιδι θα του δινα ενα γεματο 9αρι,με τα αρνητικα που αναφερω να εχουν μικρη επιδραση στην συνολικη εικονα του παιχνιδιου

Το τέλειωσα και εγώ σήμερα στο Hard πολύ ωραίο παιχνίδι και με ωραια post apocalyptic ιστορία , πιστεύω πάντως πως θα την ξαναδούμε την Aloy ... :)

Τα παει πολυ καλα και σε πωλησεις το παιχνιδι( οπως ανακοινωσε η σονυ το horizon zero dawn εχει πουλησει μεχρι στιγμης 2.6 εκατομμυρια αντιτυπα παγκοσμιος)Μακαρι να ανεβει και αλλο το συνολικο ποσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...