Skr1ll3x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ωραiος ο Fulgore και ευχαριστουμε για το review. Grats για την πλατινα. Εγω επαιξα ενα 5ωρο το βραδι, και εμεινα λιγο βλακας οταν μπηκα μεσα στο πρωτο Cauldron.. Μου θυμισε ταινια ολο το σκηνικο και μια νοσταλγια απο Matrix.. για να μην παραλειψω οτι μου δημιουργησε ενα τεραστιο μυστηριο γυρω απο το lore.. μ'αρεσει οταν το game δεν ειναι προβλεψιμο και σου δημιουργει μυστηρια γυρω απο την ιστορια.. Επισης συναντησα το πρωτο machιne μεχρι τωρα που μου βγαλε την πιστη και με βιασε 3-4 φορες.. και μιλαω για το Stalker.. ισως φταιει που το παιζω στο very hard δεν ξερω, παντως με ζορισε ασχημα και επρεπε να παιξω πολυ με τα shock bombs για να το καταφερω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ωραiος ο Fulgore και ευχαριστουμε για το review. Grats για την πλατινα. Εγω επαιξα ενα 5ωρο το βραδι, και εμεινα λιγο βλακας οταν μπηκα μεσα στο πρωτο Cauldron.. Μου θυμισε ταινια ολο το σκηνικο και μια νοσταλγια απο Matrix.. για να μην παραλειψω οτι μου δημιουργησε ενα τεραστιο μυστηριο γυρω απο το lore.. μ'αρεσει οταν το game δεν ειναι προβλεψιμο και σου δημιουργει μυστηρια γυρω απο την ιστορια.. Επισης συναντησα το πρωτο machιne μεχρι τωρα που μου βγαλε την πιστη και με βιασε 3-4 φορες.. και μιλαω για το Stalker.. ισως φταιει που το παιζω στο very hard δεν ξερω, παντως με ζορισε ασχημα και επρεπε να παιξω πολυ με τα shock bombs για να το καταφερω.. Στο very hard παντως αν πας και εσυ για platinum το λεω απο τωρα οτι θα σου παρει τουλαχιστον 60ωρες. Προσωπικα δεν το επαιξα σε very hard γιατι εχω αλλα παιχνιδια για αυτο το λογο(nioh,bloodborne,dark souls ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ακομα καλυτερα δεν βιαζομαι.. μου κανει και το game ακομα πιο vfm..Ολα τα games τα βαζω ετσι για να δω ποσα rage μπορουν να μου προκαλεσουν.. ακομα δεν περασε βεβαια καποιο το bloodborne σε αυτον τον τομεα. Παντως ειναι απολαυστικοτατο ακομα και ετσι.. δεν ειναι να πεις οτι stackαρεις σε καποιο σημειο για ολοκληρη μερα λογω δυσκολιας.. αντε να σε ζορισει κανα τεταρτο παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ακομα καλυτερα δεν βιαζομαι.. μου κανει και το game ακομα πιο vfm.. Ολα τα games τα βαζω ετσι για να δω ποσα rage μπορουν να μου προκαλεσουν.. ακομα δεν περασε βεβαια καποιο το bloodborne σε αυτον τον τομεα. Παντως ειναι απολαυστικοτατο ακομα και ετσι.. δεν ειναι να πεις οτι stackαρεις σε καποιο σημειο για ολοκληρη μερα λογω δυσκολιας.. αντε να σε ζορισει κανα τεταρτο παραπανω.. Δεν μαρεσε προσωπικα να το εβαζα με το καλημερα σε very hard λογω του οτι δεν ηξερα καταρχας αν θα μαρεσε το παιχνιδι τοσο και αν θα βολευομουν το ολο στυλακι. Βεβαια ετσι οπως μαζευεις απο ενα σημειο και μετα τα resources για πλακα και οι τσαντες ειναι συνεχεια γεματες,ναι καλυτερα θα ηταν να το επαιζα εστω σε Hard αλλα δεν πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ε γιατι δεν το αλλαξες στην πορεια.. αφου σου δινει την επιλογη στα settιngs. Οπως και να χει το απολαυσες απ'οτι φανηκε οποτε δεν εχει σημασια καν το επιπεδο που το επαιξες.. σου προσφερε αυτο για το οποιο το αγορασες.. that's the poιnt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ε γιατι δεν το αλλαξες στην πορεια.. αφου σου δινει την επιλογη στα settιngs. Οπως και να χει το απολαυσες απ'οτι φανηκε οποτε δεν εχει σημασια καν το επιπεδο που το επαιξες.. σου προσφερε αυτο για το οποιο το αγορασες.. that's the poιnt. Γιατι δυστηχως δεν μαρεσει σε ολα τα παιχνιδια να τα ξεκιναω απο το δυσκολοτερο επιπεδο , αλλα καλυτερα ειτε να μην εχει καθολου επιπεδο δυσκολιας(οπως τα παραπανω παιχνιδια),ειτε να το ξαναπαιξω το παιχνιδι αν ειναι σε παραπανω δυσκολια σε 2ρο run αν χρειαστει. Ναι το παιχνιδι το απολαυσα πολυ περισσοτερο απο οσο περιμενα αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Επομενο παιχνιδι( να δουμε τι ρολο βαρανε οι αναλογες βαθμολογιες και υποδοχη)το Nier Automata (και μετα το Nioh). Παντως πως φαινεται οτι τα mainstream exclusive παιχνιδια μαζευουν κοσμο ετσι. Horizon zero dawn 53 σελιδες(και εχει και συνεχεια)μεχρι τωρα,Nier automata 5 σελιδες περιπου και ουτε ενα σχολιο κατοχου για εντυπωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Και εγω skrillex εκει ειμαι τωρα . Τι lvl εισαι να δω πανω κατω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αρκετά απολαυστικό το παιχνίδι, είμαι 27 level και κάνω όλα τα side quests/errands(Εκτός από τα βαρετά trials) και προχωράω ελάχιστα τα main quests για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αρκετά απολαυστικό το παιχνίδι, είμαι 27 level και κάνω όλα τα side quests/errands(Εκτός από τα βαρετά trials) και προχωράω ελάχιστα τα main quests για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Και εγώ μια από τα ίδια, level 49 είμαι και το story υπολογίζω να είμαι κάπου στην μέση Τελειωσα με τον Sun King και Errend (το quest με την αδερφή του). Και τώρα ψάχνω με τον Sylens να βρω τι φάση παίζει με το Zero Dawn και πρέπει να κάνω infiltrate ένα shadow Carja fort. Το ωραίο είναι ότι πρακτικά δεν μπορείς να είσαι overleveled, μιας και οι μάχες απαιτούν να ξέρεις τα patterns. Έχει το ίδιο πράμα με τα souls που ακόμα και το πιο απλή μηχανή μπορεί να σε σκοτώσει αν δεν το παίξεις σωστά και χαλαρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μόνο εγώ παίζει να είμαι ακόμα στην αρχή. Έφαγα το πρώτο Sawtooth που βρίσκεις στο main story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Και εγω ετσι παω, αν και δεν ειμαο φαν των side quests, καθολου θα ελεγα, ειναι η πρωτη φορα που κανω πολλα και ειναι αρκετα ωραια! Παιζω απο τις 9 και τωρα παω για main story, θα τραβηξει πολυ: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εχθες εφαγα και τον 1ο τυρανοσαυρο 19 lv αμουστακο παιδακι. Μιση ωρα τον πιλατευα! Αδειασα οτι ειχα απο οπλα πανω του και εγινα πολυ καλος φιλος με ενα ντουβαρι οπου και κρυβομουν οταν βαραγε τα lazer. Με το που τον ξαπλωσα τσουρνεψα και ενα απο τα οπλα του και ξεκινησα να κουρευω τις ρομποτικες μπεκατσες. Νταξ επικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Και εγω skrillex εκει ειμαι τωρα . Τι lvl εισαι να δω πανω κατω τι παιζει 17lvl ειμαι και τωρα εχω φτασει σε ενα χωριο και καθαριζω 3 camps με το crew της Nora.. main quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 με οσα γραφεται κ εγω ψηνομαι να ξεκινησω, ηρθε χθες απο αμαζονιο αλλα μαλλον θα το αφησω για αργοτερα, for honor + titanfall 2 == no time available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Έγω μαλλον ειμαι κοντά στον τερματιτσμό τώρα παντα στο hard και εχω κάνει περίπου το 50 % του παιχνιδιού , πιστεύω οτι μολις το τελειώσω θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα side quests κτλπ καθώς ειναι η πρώτο φορά που ψήνομαι να κάνω platinum σε παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα