SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Είμαι 32 lv και μεχρι στιγμή το παιχνίδι ειναι πάρα πολύ ωραίο και δεν εχω βαρεθεί καμια στιγμή , η αλήθεια ειναι οτι οσο αφορά τα hunting grounds δεν με ψήνουν ιδιαίτερα εχω κάνει ορισμένα trials αλλα οχι ολα ίσως οταν τελειώσω με το campaign μπορει να τα κάνω σιγα σιγά και με καλύτερους χρόνους , το ίδιο υσχίει και για το hunters logs που πρέπει να ολοκληρώσω μερικές αποστολές ακομα για να εχω πλήρη access
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παιδια δεν λοκαρει σε ταργκετ ε? Ή ανοίγει πιο μετα αυτο?
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μην τα θέλουμε όλα πολύ εύκολά. Είναι πιο ωραίο να τα στοχεύεις μόνος σου.
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλά αυτο το lock το εψαχνα και εγω.. αλλα ναι δεν ειναι ζορικα τα target.. παιζει αρκετο hack-n-slash οταν εισαι με το spear.. not bad.
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Οχι απο θεμα ευκολιας, απλα μετα απο souls/bb/witcher νιωθω πολυ noobas χωρις λοκ Οταν εννοω λοκ οχι αυτοματα να πετυχαινω τοξο, να λοκαρει ενα ταργκετ μονο και να το "κοιταει"
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ε το ιδιο πραγμα ειναι σχεδον.. σκεψου να λοκαρει ενα target μονο και να χεις το bow, παλι αυτοματα θα στοχευε.. Δεν ειναι τετοιου επιπεδου δυσκολιας το Horizon και ειναι περιττο να μας διευκολυνουν ετσι.. Οπως και να χει εχουμε αρκετοι τον συνδρομο "Soulsborne" βλεπω..
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλα με το bow ειμαι κομπλε, λιγο το spear κλαδευει κατι χορτα για αρχη. Και κατι αλλο, τα side quests ειναι τυχαια γυρω γυρω ετσι?
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλα με το bow ειμαι κομπλε, λιγο το spear κλαδευει κατι χορτα για αρχη. Και κατι αλλο, τα side quests ειναι τυχαια γυρω γυρω ετσι? Εγω πηγα σε ενα χωριουδακι χθες μιας τυπισσας που ειχε κερδισει παλια το proving απ'οτι μου 'πε, και ειχε 3-4 side quest εκει μεσα με πρασινο θαυμαστικο πανω απο τα κεφαλια των npc.. Και εχει και αρκετα διασπαρτα στον δρομο γενικοτερα..
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι δηλαδή και τα ψαχνεις και σου ειναι διασπαρτα οκ. Εκανα ενα που ειχε χαθει ενα βλαμμενο τωρα στην αρχη.
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι εχει καμποσα τετοια διασπαρτα και αρκετα σε χωριουδακια που βρισκεις στην πορεια.. Ετσι καταλαβα δηλαδη μεχρι τωρα.. Πριν πιασω το game στα χερια μου πιστευα οτι θα θυμιζει πολυ Far Cry... τελικα επεσα εξω.. Το Horizon ειναι πολυ καλυτερο. Εδω δεν ξερεις με τι να πρωτοασχοληθεις.. Με το main story? Με τα side που ολα εχουν λιγο μυστηριο τριγυρω τους? Με free roam? Ομορφο χαος αυτο το Horizon..
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι ναι, 1 ωριτσα παιζω και ηδη εχω τρελαθει. Μου θυμιζει λιγο witcher/farcry αλλα εχει σκασει τα ρομποτ και εκει ξεχωριζει φουλ, συν τα διαφορετικα βελη, που μπορείς να κανείς συνδυασμούς για να σκοτωσεις ενα Ρομπότ, ειναι "έξυπνο " παιχνιδι απο το λιγο που εχω ασχοληθεί
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γενικα θα δεις οτι αναλογα την περισταση θα χρειαστει να αλλαζεις και ειδος bow εκτος απο τα βελη.. Εγω πανω μου κραταω 2 διαφορετικα bow αναλογα την περισταση. Το ιδιο ισχυει και με τα armors.. γενικα ειναι αρκετα εξυπνος ο τροπος αντιμετωπισης των robot, ειτε με stealth ειτε κανονικα..
panossar95 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι ακριβως. Πχ αντιμετωπισα τωρα το sawtooth,και εχεις την δυνατοτητα να κανεις εναλλαγες μεσα στην μαχη στα παντα, να σκεφτεις τι θα χρησιμοποιησεις πως που, πραγματικα πολυ ωραιο. Μέχρι στιγμης δεν εχω λογια, θα ηθελα να το δω και σε pspro με ακομα καλυτερη tv απο την δικια μου
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Το πρωτο Sawtooth που ειναι στο quest με τον Rost βγηκε για πλακα.. τα επομενα που εχω συναντησει στην πορεια συνηθως ειναι 2 μαζι και με πανε εμπλοκη.. με χουν ζορισει ασχημα στο Very Hard.. προς το παρον τα αποφευγω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ψάχνω τα 5 power cells να πάρω την αρχαία στολή των Old Ones. Βρήκα guide στο YT προφανώς, την έχει πάρει κανείς ; Είναι δυνατό πράγμα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα