Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 32 lv και μεχρι στιγμή το παιχνίδι ειναι πάρα πολύ ωραίο και δεν εχω βαρεθεί καμια στιγμή , η αλήθεια ειναι οτι οσο αφορά τα hunting grounds δεν με ψήνουν ιδιαίτερα εχω κάνει ορισμένα trials αλλα οχι ολα ίσως οταν τελειώσω με το campaign μπορει να τα κάνω σιγα σιγά και με καλύτερους χρόνους , το ίδιο υσχίει και για το hunters logs που πρέπει να ολοκληρώσω μερικές αποστολές ακομα για να εχω πλήρη access

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αυτο το lock το εψαχνα και εγω.. αλλα ναι δεν ειναι ζορικα τα target.. παιζει αρκετο hack-n-slash οταν εισαι με το spear.. not bad.

Δημοσ.

Οχι απο θεμα ευκολιας, απλα μετα απο souls/bb/witcher νιωθω πολυ noobas χωρις λοκ

Οταν εννοω λοκ οχι αυτοματα να πετυχαινω τοξο, να λοκαρει ενα ταργκετ μονο και να το "κοιταει"

Δημοσ.

Ε το ιδιο πραγμα ειναι σχεδον.. σκεψου να λοκαρει ενα target μονο και να χεις το bow, παλι αυτοματα θα στοχευε..

Δεν ειναι τετοιου επιπεδου δυσκολιας το Horizon και ειναι περιττο να μας διευκολυνουν ετσι..

Οπως και να χει εχουμε αρκετοι τον συνδρομο "Soulsborne" βλεπω..

Δημοσ.

Καλα με το bow ειμαι κομπλε, λιγο το spear κλαδευει κατι χορτα για αρχη. Και κατι αλλο, τα side quests ειναι τυχαια γυρω γυρω ετσι?

Δημοσ.

Καλα με το bow ειμαι κομπλε, λιγο το spear κλαδευει κατι χορτα για αρχη. Και κατι αλλο, τα side quests ειναι τυχαια γυρω γυρω ετσι?

Εγω πηγα σε ενα χωριουδακι χθες μιας τυπισσας που ειχε κερδισει παλια το proving απ'οτι μου 'πε, και ειχε 3-4 side quest εκει μεσα με πρασινο θαυμαστικο πανω απο τα κεφαλια των npc..

Και εχει και αρκετα διασπαρτα στον δρομο γενικοτερα..

Δημοσ.

Ναι δηλαδή και τα ψαχνεις και σου ειναι διασπαρτα οκ. Εκανα ενα που ειχε χαθει ενα βλαμμενο τωρα στην αρχη.

Δημοσ.

Ναι εχει καμποσα τετοια διασπαρτα και αρκετα σε χωριουδακια που βρισκεις στην πορεια.. Ετσι καταλαβα δηλαδη μεχρι τωρα..

Πριν πιασω το game στα χερια μου πιστευα οτι θα θυμιζει πολυ Far Cry... τελικα επεσα εξω.. Το Horizon ειναι πολυ καλυτερο. Εδω δεν ξερεις με τι να πρωτοασχοληθεις.. Με το main story? Με τα side που ολα εχουν λιγο μυστηριο τριγυρω τους? Με free roam? Ομορφο χαος αυτο το Horizon..

Δημοσ.

Ναι ναι, 1 ωριτσα παιζω και ηδη εχω τρελαθει. Μου θυμιζει λιγο witcher/farcry αλλα εχει σκασει τα ρομποτ και εκει ξεχωριζει φουλ, συν τα διαφορετικα βελη, που μπορείς να κανείς συνδυασμούς για να σκοτωσεις ενα Ρομπότ, ειναι "έξυπνο " παιχνιδι απο το λιγο που εχω ασχοληθεί

Δημοσ.

Γενικα θα δεις οτι αναλογα την περισταση θα χρειαστει να αλλαζεις και ειδος bow εκτος απο τα βελη.. Εγω πανω μου κραταω 2 διαφορετικα bow αναλογα την περισταση. Το ιδιο ισχυει και με τα armors.. γενικα ειναι αρκετα εξυπνος ο τροπος αντιμετωπισης των robot, ειτε με stealth ειτε κανονικα..

Δημοσ.

Ναι ακριβως. Πχ αντιμετωπισα τωρα το sawtooth,και εχεις την δυνατοτητα να κανεις εναλλαγες μεσα στην μαχη στα παντα, να σκεφτεις τι θα χρησιμοποιησεις πως που, πραγματικα πολυ ωραιο. Μέχρι στιγμης δεν εχω λογια, θα ηθελα να το δω και σε pspro με ακομα καλυτερη tv απο την δικια μου

Δημοσ.

Το πρωτο Sawtooth που ειναι στο quest με τον Rost βγηκε για πλακα.. τα επομενα που εχω συναντησει στην πορεια συνηθως ειναι 2 μαζι και με πανε εμπλοκη.. με χουν ζορισει ασχημα στο Very Hard.. προς το παρον τα αποφευγω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...