Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο, εκτος και αν παιξω κανα ενδιαμεσο τυπου φιφα για καμια ωριτσα ή κανα indie, ποτε 2 κανονικές ιστοριες μαζι, μπορω αλλα δεν μου αρεαει

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εκανα ενα μικρο διαλλειμα μιας και πηρα και το Nier και λογικα τωρα το 3ημερο θα πεσει λιωσιμο.

Να ξεκαθαρισω μονο κατι γιατι εχω εντυπωση οτι μαλλον μπερδεψα κοσμο. Εκανα διαλλειμα εννοουσα απο το horizon και το Nier δεν το ξεκινησα ακομα μεχρι να τελειωσω πρωτα με το Horizon(οπου τελειωνω=platinum :P).Μετα θα ξεκινησω και το Nier δεν βιαζομαστε.

Αυτό κατάλαβα και εγώ, αν βιάζεσαι να τελειώσεις games γιατί θέλεις να παίξεις κιάλα games όταν έρχεται νεκρή περίοδος δεν έχει μείνει τίποτα. Μέχρι το καλοκαίρι με βλέπω να πηγαίνω με Nier/Nioh/Horizon και το καλοκαίρι να πάρω κανα Switch για Zelda και παίζουμε το Crash στο Ps4. 

Καπως ετσι ναι. Εχει και το dlc του DS3 τελος του μηνα καλα παει.

• Like 3
Δημοσ.

εγω αυτη την βδομαδα , ειχα επ'ωμου την δουλεια , 10 με 9 το βραδυ και επαιζα καμια ωρα μονο horizon , το Nioh επαιξα σημερα το πρωι πριν ερθω παλι στην δουλεια λιγο ενα sub-mission Και ηρθα...Το κακο ειναι οτι μου γυαλισε πολυ το Nier..... αλλα δε παιζουν φραγκα...γμτ...Γι αυτους που ψαχνονται στο παιχνιδι , ενα τιπ ***...μην αφηνετε τα hunting grounds...Τα trials που σε βαζουν σου δινουν την καλυτερη εικονα για τον χειρισμο , το περιββαλον κλπ κλπ....Αν δυσκολευεται καποιος να κατανοησει πως θα ριξει καποια ρομποτ κ.ο.κ , ειναι μια απο τις λυσεις για να μπειτε στο νοημα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν μου κλειναν το ματι τα hunting grounds training κτλ, αλλα θα τα επισκεφτω σημερα.

Δημοσ.

ρε παιδια οι Limited edition ειναι οντως τοσο λιγες? εκανα αμαν να βρω. 

δε το πειρα νωριτερα περιμένοντας να διαβασω σχολια γιατι φοβόμουν μην παθω την ιδια νιλα με το Final fantasy που σκασα 70 ευρώ και το κλεισα στο κεφάλαιο 13

Δημοσ.

Γενικοτερα ειναι πολυ λιγοτερο και το καταναλωτικο κοινο που αγοραζει Limited/ Collectors editions οποτε πολυ λογικο να υπαρχει περιορισμενο stock στα μαγαζια.. ποιος ο λογος αλλωστε. Σ'αυτό το topic εγινε ντόρος με την Limited εξαιτιας του Κωτσοβολου, που την εβαλε σε προσφορα στην τιμη της απλης εκδοσης, οχι τιποτα αλλο.

Δημοσ.

ρε παιδια οι Limited edition ειναι οντως τοσο λιγες? εκανα αμαν να βρω. 

δε το πειρα νωριτερα περιμένοντας να διαβασω σχολια γιατι φοβόμουν μην παθω την ιδια νιλα με το Final fantasy που σκασα 70 ευρώ και το κλεισα στο κεφάλαιο 13

Το κλεισες λιγο πριν το τελος?? Εχασες δηλαδη ολο το epic finale για ποιο λογο επειδη δεν ειναι καλα σχεδιασμενο το chapter 13?

Ακομα sealed το horizon, αν δεν τερματιστει το zelda δεν βλεπω να το ξεκιναω καν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το κλεισες λιγο πριν το τελος?? Εχασες δηλαδη ολο το epic finale για ποιο λογο επειδη δεν ειναι καλα σχεδιασμενο το chapter 13?

Ακομα sealed το horizon, αν δεν τερματιστει το zelda δεν βλεπω να το ξεκιναω καν. :P

Καλο καλοκαιρι!

Δημοσ.

To ψάξιμο πάντως είναι αρκετά περιορισμένο σε σχέση με το Witcher 3, π.χ. στα σπίτια δεν μπορείς να μπεις μέσα να ψάξεις κλπ.

Πως φαίνεται ο κλεπτομανής /s

Δημοσ.

Το ξεκινησα σημερα ουσιαστικα το game  και μ'αρεσει παρα πολυ μεχρι στιγμης.Ωραιο story και graphics,ο χαρτης ειναι ωραιος με ενδιαφερουσες δραστηριοτητες και ακομα δεν εχω δει σχεδον τιποτα υποθετω,ουσιαστικα εχω προχωρησει λιγο μετα την περιοχη του tutorial.

Ειμαι στα 16 level μεχρι στιγμης και μπορω να πω πως το design των ρομποτ ειναι εξαιρετικο,εχω δει 7-8 ειδη που το καθενα ειναι πολυ προσεγμενο απ'ολες τις πλευρες.

Μ'αρεσε επισης που δεν ειχε βιαστικο intro αλα Skyrim και πηρε τον χρονο του για να σεταρει την αρχη και την συνεχεια του παιχνιδιου.

Προς το παρων,τα μονα μειονεκτηματα ειναι το γελοιο A.I των εχθρων που τρωει τρελο abuse ειδικα στο stealth και το crafting το οποιο δεν με τρελανε να πω την αληθεια.

Δημοσ.

Αρκετα συγκινημενος εχω να δηλωσω οτι σημερα ξεκιναει tryhard horizon, επιτέλους ειναι στα χερια μου. Για να δουμε λοιπον τι λεει!!

Δημοσ.

Παμε στο πρωτο θεματακι που συναντησα.. Οσοι εχετε Pro δειτε αν το κανει και σε εσας.. οταν ανοιγεις map και τον εχεις τερμα zoomαρισμενο, το ανεμιστηρακι σταδιακα παιρνει φωτια.. ανεβαζει πολλες στροφες(πρωτη φορα ακουω το fan να τρεχει με τοσες στροφες).. οταν κανεις zoom out επανερχεται στα φυσιολογικα rpm. Οταν παιζεις, ειναι επισης αθορυβο.. Τι διαολο, πιο πολυ ζοριζεται η κονσολα οταν εισαι στο map απ΄οτι στο actual gameplay? Ακυρο εντελως..

Επισης στα hunting grounds ρε παιδια, εβγαλε κανεις το trial με τα stock-piles? Αυτο που πρεπει να ριξεις τους κορμους για να πλακωσουν τα machines που περνανε.. Μου βγαλε την πιστη και δεν το καταφερα.. μεχρι 2/3 συνεχεια..

Για αλλη μια φορα με πιασα να καταπιανομαι να τριγυρναω περα δωθε στο χαρτη και να μαζευω χορταρια ή να κυνηγαω ζωακια για να craftαρω μεγαλυτερα pouches παρα να ασχολουμε με το story.. και το ωραιο ειναι οτι δεν βαρεθηκα καθολου..

Παρα πολυ καλη αισθηση των εναλλαγων μερας-νυχτας οπως επισης και των καιρικων φαινομενων, με εξαιρεση την τροπικη καταιγιδα που δε βλεπω ουτε στο μισο μετρο.. αψογα ολα!

Αρχισα να απολαμβανω την μαχη με το bow περισσοτερο απ'οτι με silent strikes.. Βεβαια το 2ο ειναι πιο αποτελεσματικο αλλα το πρωτο πιο διασκεδαστικο και με μεγαλυτερο challenge.

Φυσικα απολαυστικο ειναι να εχεις ενα strider mount και να ορμας μεσα σε "αγελες" και να κανεις επιθεσεις με το mount.. Πολυ στιβαρη οι αισθηση των χτυπηματων (αν και τρωνε μερικα glitchαρισματα ωρες ωρες αλλα αδιαφορο αυτο)

Το Very Hard μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιητικο επιπεδο δυσκολιας (15lvl).. ουτε too much ουτε μετρια, κατι ενδιαμεσο θα ελεγα.. Μετα το bloodborne ολα φαινονται πιο βατά.

Δημοσ.

Τα hunts είναι λίγο δύσκολα στην αρχή. Εγώ τα έκανα προς level 30 που είχα ήδη ανοίξει αρκετά skill και συνήθισα το παιχνίδι και τις μάχες.

Ειδικά τα τελευταία hunts ήταν απόλαυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...