Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ρε συ και εγω στο switch κολαω που εχω κανει προπαραγγελια.τι να πρωτοπαιξουμε μετα μεσα σπιτι αυτες τις 2-3 ωρες που παιζουμε δεν ξερω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε να βγει να ''ξυπνήσει'' και το PS4..

Μια χαρα ξυπνιο θα ειναι το ps4 και το 2017 με τις παιχνιδαρες που θα το συντροφευουν.Αλλοι εχουν πεσει στον υπνο του δικαιου και δεν ανακοινωνουν τιποτα στον οριζοντα μεχρι στιγμης.

κατι τετια ζορικα βλεπω και γουσταρω τρελα,

Καπου διαβασα οτι θα ειναι πραγματικο 4κ στο ps4 pro το horizon.Aν το καταφερουν αυτο το πραγμα οι τυποι απο την guerilla!!!θα τους βγαλω το καπελο πραγματικα.

Ναι ρε συ και εγω στο switch κολαω που εχω κανει προπαραγγελια.τι να πρωτοπαιξουμε μετα μεσα σπιτι αυτες τις 2-3 ωρες που παιζουμε δεν ξερω.

Ειπαμε παιχνιδια πια υπαρχουν !!!λεφτα ομως καθολου  :P οπως και χρονος δυστυχως(ας εχουμε την υγεια μας ολοι μας και κατι θα καταφερουμε να παιξουμε ολοι μας πιστευω) :)

• Like 2

Οντως η κυκλοφορια του πεφτει σε φορτωμενο (λογο switch) μηνα. Απο την αλλη με την Guerilla αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.

Προσωπικα αν και τους παραδεχομαι στον τεχνικο τομεα δεν ενθουσιαστηκα με κανενα Killzone.

Οποτε καλο ειναι το οτι αν αγοραστει θα ειναι με καθυστερηση..

• Like 1

Μια χαρα ξυπνιο θα ειναι το ps4 και το 2017 με τις παιχνιδαρες που θα το συντροφευουν.Αλλοι εχουν πεσει στον υπνο του δικαιου και δεν ανακοινωνουν τιποτα στον οριζοντα μεχρι στιγμης.

Αν υπονοείς για τα σχέδια των άλλων 2 εταιρειών λέγε με Nintendo και MS θα πρέπει να θυμηθούμε ότι η  Nintendo με το Wii U και 3DS έβγαζε και βγάζει μπόλικα αποκλειστικά games που δεν τα βρίσκεις αλλού και η MS ολόκληρο 2014 και 2015 είχε πλασάρει πολλούς τίτλους για το One (είχε και καλύτερο λανσάρισμα από τίτλους αρχές της κονσόλας) όταν στην αντίπερα όχθη φωνάζαμε για το PS 4 has no games και πλάσαρε η Sony ένα κάρο remasters για να καλύψει το κενό από το Last of Us Remastered μέχρι το Bloodborne και από το δεύτερο μέχρι το Uncharted 4 (με ένα Until Dawn ενδιάμεσα). Μην κοιτάς που το Xbox One είναι το underdog σε αυτή τη γενιά και το Wii U κάναμε σαν να μην υπήρχε (τιλχ. το ευρύ κοινό), λες και την διασκέδαση ή ψυχαγωγία την καθορίζουν οι πωλήσεις και η δημοφιλία των συστημάτων. 

• Like 2

Αν υπονοείς για τα σχέδια των άλλων 2 εταιρειών λέγε με Nintendo και MS θα πρέπει να θυμηθούμε ότι η  Nintendo με το Wii U και 3DS έβγαζε και βγάζει μπόλικα αποκλειστικά games που δεν τα βρίσκεις αλλού και η MS ολόκληρο 2014 και 2015 είχε πλασάρει πολλούς τίτλους για το One (είχε και καλύτερο λανσάρισμα από τίτλους αρχές της κονσόλας) όταν στην αντίπερα όχθη φωνάζαμε για το PS 4 has no games και πλάσαρε η Sony ένα κάρο remasters για να καλύψει το κενό από το Last of Us Remastered μέχρι το Bloodborne και από το δεύτερο μέχρι το Uncharted 4 (με ένα Until Dawn ενδιάμεσα). Μην κοιτάς που το Xbox One είναι το underdog σε αυτή τη γενιά και το Wii U κάναμε σαν να μην υπήρχε (τιλχ. το ευρύ κοινό), λες και την διασκέδαση ή ψυχαγωγία την καθορίζουν οι πωλήσεις και η δημοφιλία των συστημάτων.

Εγω αλλιως τα θυμαμαι φιλτατε.

Killzone

Infamous

Driveclub

Knack

Tearaway

Dragon Quest Builders

Resogun

Και ενταξει μεχρι το 2016 υπηρχε μια σχετικη ξηρασια. Πλεον ομως η κατάσταση εχει αλλαξει. Μεταξυ PS4 exclusives και console exclusives που θα βγουν μονο σε PS4 απλα δεν υπάρχει συγκριση.

Και εξαλλου ακομα και να μην υπηρχαν τα exclusives, αν δεν εχει καποιος gaming pc, τα περισσότερα multiplatform παιζαν καλύτερα σε PS4.

Βαλε και την καταστροφικη παρουσιαση του xone και καταλαβαινεις γιατι ειναι τοσο μπροστα σε αυτη τη γενια.

Μακαρι να αντιστρεψει τα πραγματα η MS. Ενας λογος που η προηγούμενη γενια ηταν τοσο καλη ηταν και η σχετικα μικρη διαφορα σε πωλησεις που ειχαν οι κονσολες απο καποια στιγμη και μετα.

Anyway ακομα και να μην ειναι κατι το ιδιαιτερο το Horizons η engine του φαινεται αψογη. Και αυτη η engine θα χρησιμοποιηθει στο Death Stranding. Και αυτο το περιμενω με αγωνια! :)

Ας μην το χαλασουμε και αυτο το θεμα ομως χωρις λογο.Ο τιτλος του λεει Horizon zero dawn,και οχι'' καντε απολογισμο της gaming καταστασης''.

Επισης οποιος εχει απαιτησεις για exclusives τα πρωτα χρονια κυκλοφοριας μιας κονσολας,ας κοιταξει προηγουμενα release να προσγειωθει στην πραγματικοτητα.

• Like 2

μου φερνει λιγο απο witcher 3 kai shadow of mordor.

ξενερωσα ομως μαυτο που ειδα σαυτο το βιντεο..τους ανθρωπινους αντιπαλους τους εχουν κανει εντελως μα εντελως βλακες.ειπαμε αλλα το παρακαναν. ΙQ   απο κουνελι. κοιταξτε τους ανθρωπους απο το 9:00 λεπτο μεχρι το 11:30 με αποκορυφομα στο 11:20..

https://www.youtube.com/watch?v=Ur89A8fSCGA

οσο το βαζω να το ξαναδω τοσο νευριαζω πως στο top  exlusive  game  οπως υποστηριζουν βλεπεις τετια πραγματα..δηλαδη πανω απο καθε developer πρεπει να ειναι και ενας gamer  για να φτιαξουν κατι που να ειναι τελειο απο ολες τις αποψεις. θα προτιμουσα πανεξυπνους σκληροτραχηλους ανθρωπινους αντιπαλους και οχι αυτα τα...?

εκτος και κραταω μια πισινη σαυτο,το game  να εχει επιπεδα δυσκολιας και στο βιντεο να ειναι στο easy η  στο very easy...

Δεν αντιλεγω με τα λεγομενα σου!!εγω απλα μιλαω για το τωρα και σε αυτο το κομματι τα πραγματα ειναι μεχρι στιγμης θολα για την  microsoft(μακαρι τους επομενους μηνες να δειξει παιχνιδαρες και αυτη) :)

Ομοιότητες με το Witcher 3 που τις είδατε βρε παιδιά?!!!Πιο πολυ μου κάνει με Far Cry Primal και Tomb Raider."Sony" και καλά να μας πλασάρουν,τα mainstream sites,το παιχνίδι σαν "κλώνο" Witcher 3!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγω αυτο που διαβασα σε κατι previews ειναι οτι ειναι πιο action αποτι ειναι rpg και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Αν καταφερουν να πετυχουν το combat loop,νομιζω το παιχνιδι θα ειναι τεραστια επιτυχια. Ουτως η αλλως τα υπολοιπα rpg elements μπορουν να ενσωματωθουν ευκολα και να πετυχουν(πλην story)

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι το φτιάχνει αυτή η εταιρεία κρατάω πολύ μικρο καλάθι.

(τα killzone ήταν πολύ βαρετά).

Από την άλλη μ'αρέσει αυτό που βλέπω,θα περιμένω τις πρώτες κρητικές.

• Like 1

Μου άρεσε πολύ το killzone, τόσο σαν γραφικά όσο και gameplay.

Έχω προσδοκίες από αυτό τον τίτλο, αλλά το θέμα δεινόσαυροι-ρομπότ με χαλάει λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...