Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε σαφως παιζει το ταλεντο ρολο, αλλα αν ηταν τοσο ευκολο να βγαλεις κατι καλο σεναριακα δεν θα υπηρχε λογος να προσλαβουν καποιον απο την obsidian. Για να τον παρουν απο εκει θα του εδωσαν περισσοτερα απ'οσα επαιρνε.

Βεβαια δεν ειναι μονο το σεναριο, τα παντα ανεβαζουν το κοστος.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι μόνο, δεν είναι και το γεγονός οτι ξεκλειδώνουν καινούρια ammo types? 

Απο οτι ειδα αυτο ειναι πιο εμφανες αργοτερα που υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο οτι ειδα αυτο ειναι πιο εμφανες αργοτερα που υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια.

νομίζω είμαστε στο ίδιο σημείο, μόλις βγήκα απο daytower ή όπως λέγεται. Το πρώτο hunting lodge που συναντάς έχει ενα wrangling trial που χωρίς το "epic" shadow bow είναι κομμάτι αγγούρι ( στο rare λείπει μια κατηγορια ammo που το κάνει άνετο). Αυτά. 

Δημοσ.

νομίζω είμαστε στο ίδιο σημείο, μόλις βγήκα απο daytower ή όπως λέγεται. Το πρώτο hunting lodge που συναντάς έχει ενα wrangling trial που χωρίς το "epic" shadow bow είναι κομμάτι αγγούρι ( στο rare λείπει μια κατηγορια ammo που το κάνει άνετο). Αυτά. 

Ακριβως. Βασικα ετσι την πατησα στο αρχικο hunting lodge. Λεει να φας κατι τερατα με blast wires κοιταζω και δεν ειχα το πλο που να υποστηριζε αυτες τις ''σφαιρες''.Παλι καλα που φροντισαν να βαλουν vendor διπλα.

Δημοσ.

τι εγινε ηρεμησατε εδω? το ξεκινησα στο very hard  και παιζω καμια ωρα την μερα..μαρεσουν σε πολυ μεγαλο βαθμο οι μαχες..δεν εχω ξαναπαιξει αλλο παιχνιδι που να γουσταρεις τοσο πολυ να τραβηξεις τοξο να βαρησεις και μετα να γινει πανικος.

ανυπομονω την ωρα που θα βρω το πρωτο θηριο μπροστα μου που θα φτυσω αιμα για να το ριξω...και να δω εκει τι θα γινει στο very hard. γιατι για την ωρα τρως και ψοφους απο τα watchers και strider  στην αρχη αν τα υποτιμισεις..

Δημοσ.

τι εγινε ηρεμησατε εδω?

Το ακριβώς αντίθετο, είμαι με συναχι χαλια και το μονο που κάνω είναι binge play το Horizon... Κόλλησα (με το game) όπως είχα κολλήσει τότε που έπαιζα Witcher 3 :D

Γατάκια πάντως οι Thunderjaw, 2 μου την πέσανε και φάγανε ξύλο

33236648901_9a506ba271_o.png
33323698386_7e18e83fae_o.png
  • Like 3
Δημοσ.

στο very hard  δεν παλευεται..σε εκεινο το sawtooth  στην αρχη βαρεθηκα να πεθαινω...post-377689-0-80432600-1489181461_thumb.png

βεβαια δεν εχω μαθει ακομα το συστημα μαχης αλλα το γυρισα στο hard  για να το σκοτωσω.. πορωθηκα πολυ με αυτη την μαχη ομως!αυτο που ειδα το hard με το very hard  ειναι μερα με την νυχτα..ειδικα σε δυσκολους εχθρους..

Δημοσ.

Εγω βγαλει καποια πολυ ωραια screenshot απο το πρωτο μου Tallneck.. Πως σκατα ανεβαζετε τις εικονες εδω? Τις περνάτε σε flashακι και μετα περασμα στο pc? Στο share δε βλεπω καμμια επιλογη να τις στειλω πχ στο maιl μου..

Δημοσ.

Εγω εκανα ενα μικρο διαλλειμα μιας και πηρα και το Nier και λογικα τωρα το 3ημερο θα πεσει λιωσιμο. Δεν βιαζομαι και πολυ να το τερματησω γρηγορα γιατι υπαρχει πραγμα αυτο τον καιρο για να παιξεις(horizon,nier,dlc ds και αν πεσει η τιμη του Nioh),αρα σιγα σιγα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εκανα ενα μικρο διαλλειμα μιας και πηρα και το Nier και λογικα τωρα το 3ημερο θα πεσει λιωσιμο. Δεν βιαζομαι και πολυ να το τερματησω γρηγορα γιατι υπαρχει πραγμα αυτο τον καιρο για να παιξεις(horizon,nier,dlc ds και αν πεσει η τιμη του Nioh),αρα σιγα σιγα.

Αυτό κατάλαβα και εγώ, αν βιάζεσαι να τελειώσεις games γιατί θέλεις να παίξεις κιάλα games όταν έρχεται νεκρή περίοδος δεν έχει μείνει τίποτα. Μέχρι το καλοκαίρι με βλέπω να πηγαίνω με Nier/Nioh/Horizon και το καλοκαίρι να πάρω κανα Switch για Zelda και παίζουμε το Crash στο Ps4. Το 17 γενικά τίγκα στα καλά games, ελπίζω να συνεχίσει έτσι :D

Το soundtrack του Horizon το ακούω στο Spotify και είναι εξαιρετικό btw, 4 ώρες soundtrack...

https://open.spotify.com/album/5ZAaYcFudS0BtKhWJqeMCH

Εγω βγαλει καποια πολυ ωραια screenshot απο το πρωτο μου Tallneck.. Πως σκατα ανεβαζετε τις εικονες εδω? Τις περνάτε σε flashακι και μετα περασμα στο pc? Στο share δε βλεπω καμμια επιλογη να τις στειλω πχ στο maιl μου..

http://www.insomnia.gr/topic/580856-console-screenshots-thread-ps4xbox-onewii-u/

Εξηγώ στο post πως γίνεται

Δημοσ.

Εχω να παιξω απο Δευτερα ,σημερα ομως θα γινει χαμος  ειναι και ο καιρος οπως πρεπει για gaming  ετοιμαζομαι για ολοκαυτωμα .

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο σε οσυς μπορουν και παιζουν πολλα παιχνιδια ταυτοχρονα. Ποτε δεν μπορουσα να το κανω αυτο..

Αν παρατησω ενα παιχνιδι εστω και για μια εβδομαδα μετα δεν θυμαμαι τιποτα και μου φαινεται ανουσιο.

Καθομαι λοιπον στην μεση του λιβαδιου/βουνου/δασους και αναλογιζομαι πανω απο το πτωμα του Gorgomoth lv. 24. "Τωρα γιατι τον σκοτωσα;" "Τι μου εκανε το παλλικαρι;" "Ποιος ειμαι;" "Τι κανω;" "Τι παπουτσια φοραει ο χρονος οταν τρεχει;" "Γιατι τρεχει η μυτη και μυριζουν τα ποδια;" και αλλα πολλα. 

Οποτε συνηθως ξενερωνω και το παραταω. Μονο σερι, η να το ξεκινησω απο την αρχη, εχω τελειωσει games.

Παντως kudos σε αυτους που το μπορουν!

• Like 6
Δημοσ.

Μαζί σου και εγώ. Ξεχνάω εύκολα τί πρέπει κάνω και σε ποιο σημείο σταμάτησα. Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν παίζω και πολλά dlc, δεν θυμάμαι ούτε καν το χειρισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...