Aerneth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 το οποιο witcher 3 (δεν το αναφερω ευκολα αυτο που θα γραψω γιατι θα πεσουν να με φανε) , το εκθειαζουν για το σεναριο , που ειναι ηδη ετοιμο ζεστο και σε περιμενει σε βιβλια.... Προσοχη εννοειται δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη δουλεια του τιτλου , αλλα πρεπει να λεγονται και αυτα....Τελος , ναι απο user το ακουσα και διαβασα και δεν το δεχτηκα ως αρνητικο η αξιο αναφορας , ωστε να μπει σαν αρνητικο στον τιτλο , καθως η μαζα τετοιων παιχνιδιων εχουν ragdoll-κατασταση στα NPC's...Στο δια ταυτα το ξεκινησατε εσεις η οχι ακομα? Διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο αλλά δεν έχουν το ίδιο σενάριο. Η ιστορία των βιβλίων είναι πριν το πρώτο Witcher. 1
Grim Ripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μόνο το tutorial έπαιξα αλλά έχω να πω ότι τράβαγα screenshots συνέχεια. XD
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 το οποιο witcher 3 (δεν το αναφερω ευκολα αυτο που θα γραψω γιατι θα πεσουν να με φανε) , το εκθειαζουν για το σεναριο , που ειναι ηδη ετοιμο ζεστο και σε περιμενει σε βιβλια.... Προσοχη εννοειται δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη δουλεια του τιτλου , αλλα πρεπει να λεγονται και αυτα.... Κάνεις σοβαρό λάθος και θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Η ιστορία των παιχνιδιών Witcher ξεκινάει μετά από το τέλος της ιστορίας των βιβλίων, όπου ο Geralt σκοτώνεται (δεν το θεωρώ spoiler, διότι το πρώτο παιχνίδι αρχίζει με την επιστροφή του χαρακτήρα και να έχει αμνησία). Όλη η τριλογία των παιχνιδιών έχει να κάνει με την αναζήτηση του Geralt να μάθει το τί συνέβηκε πραγματικά. Συνεπώς τα παιχνίδια πήραν μία ιστορία που είχε ολοκληρωθεί στα βιβλία, και την εξέλιξαν παραπέρα με αριστοτεχνικό τρόπο, θέτοντας νέα standards. Το μόνο παιχνίδι αυτού του genre που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσει σε ποιότητα storytelling/quests/sub-quests το Witcher 3, είναι το επόμενο παιχνίδι της CD Projekt. 4
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 δεν ξερω ρε παιδια τι λετε..ισως ειναι γουστα..το witcher to εβγαλα μετα το 4ωρο περιπου και δεν το ξαναεβαλα ποτε..καθολου δεν το γουσταρα..ενω το horizon Λιγο που επαιξα δεν μου το θυμισε καθολου και κολλησα ασχημα και πιστευω τετιες επικες μαχες τις βρισκεις σε λιγα παιχνιδια..δεν ξερω πως το συγκρινεται μιας και δεν ειδα καμια ομοιοτητα σε αυτο το λιγο που επαιξα..
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 To Witcher 3 αποτελεί το 3ο μέρος μίας εννιαίας, πολύπλοκης ιστορίας με πολλούς χαρακτήρες και πολλά γεγονότα πολιτικού και άλλου χαρακτήρα. Ομοίως το gameplay του έχει έναν βαθμό πολυπλοκότητας και χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο για να μάθεις τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Δεν είναι plug n play, του στύλ ξεκινάω το παιχνίδι και σε 1-2 ώρες ξέρω τί παίζει. Μιλάμε για παιχνίδι, του οποίου το expansion βγήκε καλύτερο RPG του 2016. Tι να λέμε τώρα... Ενώ το παιχνίδι με τις κάρτες (Gwent) που παίζει ο χαρακτήρας σου, θα μπορούσε κάλλιστα να πωλείται ώς stand alone game από άλλες εταιρίες. Εν πάση περιπτώση, αυτό είναι το τόπικ του Ηοrizon και όχι του Witcher 3, απλά επειδή αναφέρονται ανακρίβειες, καλό είναι να τις διορθώνουμε. 1
Spartan117 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πάντως για να λέμε και μια αλήθεια το Witcher 3 είχε και το καλο ότι είχε 2 παιχνίδια πριν από αυτό που κάνανε character building. Ήμουν τέρμα hyped πριν καν βγει για το τι θα γίνει και τελικά και η Ciri ήταν *** τους καλογραμμένους χαρακτήρες. Το Horizon είναι το πρώτο game σε ένα καινούργιο IP και γι' αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι εξαιρετικό imo. Ελπίζω να δούμε και συνεχεια (που πια νομίζω είναι σίγουρο με τα reviews και τις πωλήσεις που έκανε) που θα προσθέσει κάποια πράματα και στην ιστορία αλλα και στο gameplay/rpg στοιχειο. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα origins story, που σημαίνει ότι δεν σε ρίχνει κατευθείαν στα βαθιά όπως το Witcher 3. 1
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το Horizon είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα έχει συνέχεια. Και με μεγαλύτερο budget, αναμένονται ακόμα μεγαλύτερα θαύματα. Έχουν βάλει τα γυαλιά στους πάντες όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. 1
cpttony Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Οι καλύτερες που έβγαλα τόσες μέρες: https://www.dropbox.com/s/iemcxfzgd8hcasb/Horizon%20Zero%20Dawn%E2%84%A2_20170303200155.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/qe6vgl04pv2wugj/Horizon%20Zero%20Dawn%E2%84%A2_20170306200217.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/87irqu1tj3b89y4/Horizon%20Zero%20Dawn%E2%84%A2_20170306213245.png?dl=0 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έχει αρκετά στοιχεία και από το FC: Primal πάντως, όπως πολύ σωστά είδα να γράφουν και σε ένα review.
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι βρε παιδες ..εγω τοντονισα δεν αμφισβητω το witcher σαν game...ειναι ο ορισμος του rpg.... τελος..ακομα και τα side quest επηρεαζουν το main quest.Απλα πρεπει να κατανοησουμε οτι ο κοσμος του ειναι ετοιμος....θα δωσω ενα ακυρο πραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω...Το shadow of mordor...αν δεν ειχε το lore του lotr θα πηγαινε ακλαφτο...να χαρω εγω το nemesis system....οποιος καταλαβε , καταλαβε...μν ξεφευγουμε περισσοτερο και αναβω και τσαμπα φωτιες 1
Anuminas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Που ποσο μαλλον μεγαλοι reviewer θα πρεπε να το γνωριζουν αυτο οτι η CDRP ειχε ηδη εναν ετοιμο ηρωα με μια προιστορια και πανω σε αυτο πατησε και εξελιξε τον τιτλο της.. και πολυ καλα εκανε φυσικα.. Αλλα η συγκριση περι σεναριων ειναι τουλαχιστον κακη και ειδικα τονιζω απο μεγαλους reviewer.. Ατοπη συγκριση εντελως.. κοιταξε ομως αυτο ηταν δικοπο μαχαιρι για την CDRP, ουδεμια αυτο εγγυοταν πως θα έβγαζε τοσο ωραια τριλογια εάν ως ομάδα δεν ειχε την ικανότητα να το κάνει. 1
keropi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για πόσο θα συνεχιστεί η άκυρη συζήτηση για τρίτους που συγκρίνουν σενάρια μεταξύ horizon/w3; Για να καταλάβω δηλαδή, το horizon το παίρνει κάποιος σαν το επόμενο fallout/masseffect/elder scrolls; Έχω κάνει λάθος το genre; Τί συμβαίνει εδώ;
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για πόσο θα συνεχιστεί η άκυρη συζήτηση για τρίτους που συγκρίνουν σενάρια μεταξύ horizon/w3; Για να καταλάβω δηλαδή, το horizon το παίρνει κάποιος σαν το επόμενο fallout/masseffect/elder scrolls; Έχω κάνει λάθος το genre; Τί συμβαίνει εδώ; Ρωτα τον συμφορουμιτη παραπανω να σου απαντησει. Κριμα που δεν γραφτηκε και εδω για τα αθλια 30fps του horizon να γελαγαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα