Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οποιο witcher 3  (δεν το αναφερω ευκολα αυτο που θα γραψω γιατι θα πεσουν να με φανε) , το εκθειαζουν για το σεναριο , που ειναι ηδη ετοιμο ζεστο και σε περιμενει σε βιβλια.... Προσοχη εννοειται δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη δουλεια του τιτλου , αλλα πρεπει να λεγονται και αυτα....Τελος , ναι απο user το ακουσα και διαβασα και δεν το δεχτηκα ως αρνητικο η αξιο αναφορας , ωστε να μπει σαν αρνητικο στον τιτλο , καθως η μαζα τετοιων παιχνιδιων εχουν ragdoll-κατασταση στα NPC's...Στο δια ταυτα το ξεκινησατε εσεις η οχι ακομα?

Ειμαι στο 18% περιπου εγω του παιχνιδιου αλλα περιμενω να το τελειωσω πρωτα για να γραψω μια ολοκληρωμενη απαντηση για το παιχνιδι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το οποιο witcher 3  (δεν το αναφερω ευκολα αυτο που θα γραψω γιατι θα πεσουν να με φανε) , το εκθειαζουν για το σεναριο , που ειναι ηδη ετοιμο ζεστο και σε περιμενει σε βιβλια.... Προσοχη εννοειται δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη δουλεια του τιτλου , αλλα πρεπει να λεγονται και αυτα....Τελος , ναι απο user το ακουσα και διαβασα και δεν το δεχτηκα ως αρνητικο η αξιο αναφορας , ωστε να μπει σαν αρνητικο στον τιτλο , καθως η μαζα τετοιων παιχνιδιων εχουν ragdoll-κατασταση στα NPC's...Στο δια ταυτα το ξεκινησατε εσεις η οχι ακομα?

Που ποσο μαλλον μεγαλοι reviewer θα πρεπε να το γνωριζουν αυτο οτι η CDRP ειχε ηδη εναν ετοιμο ηρωα με μια προιστορια και πανω σε αυτο πατησε και εξελιξε τον τιτλο της.. και πολυ καλα εκανε φυσικα.. Αλλα η συγκριση περι σεναριων ειναι τουλαχιστον κακη και ειδικα τονιζω απο μεγαλους reviewer.. Ατοπη συγκριση εντελως..

Ειμαι στο 18% περιπου εγω του παιχνιδιου αλλα περιμενω να το τελειωσω πρωτα για να γραψω μια ολοκληρωμενη απαντηση για το παιχνιδι.

Καλα θα μας τρελανεις? Ποσο επαιξες?

Εγω με το ζορι επαιξα ενα 2ωρακι και αυτο αμφιβαλλω αν ειναι το 1% της ιστοριας και 'συ σε 1 μερα εβγαλες το 1/5?.. :P

Εχουμε 2ημερο απεργια αρχης γενομενης απο αυριο οποτε βλεπω να πεφτω με τα μουτρα..

Δημοσ.

Βρε σεις αντε και συγκρινεις ενα παιχνιδι με ενα αλλο. Και το αλλο παιχνιδι βγαινει καλύτερο. Υποκειμενικα περισσοτερο εννοειται.

Τι σημαινει αυτο; Οτι παυει το παιχνιδι που συνεκρινες να ειναι αξιολογο;

Σε καθε θεμα η ιδια ιστορια. "Δεν μου αρεσει τοσο το Χ οσο το Ψ παιχνιδι". Οκ σεβαστο. Ενα παιχνιδι ανα ειδος μπορει να ειναι το κορυφαιο.

Αλλα αν παιζαμε μονο το Νο 1 παιχνιδι απο καθε κατηγορια θα επρεπε ειτε να παιζαμε 5 παιχνιδια ολα κιολα, ειτε καθε νεο παιχνιδι στην κατηγορια να βγαινει μονο οταν ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα..

Τρελα πραγματα δηλαδη που μονο σε φορουμ τα βλεπεις να συζητιουνται.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά ειμαι στο 20 % περίπου στο hard αλλα το πάω με πολύ ηρεμία κάνω τα side quests σχεδόν ολα , οσο ποιο πολύ κρατήσει τοσο το καλύτερο μεχρι το επόμενο παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και επιδέχεται κριτικής η ιστορία ενός παιχνιδιού γιατί στη τελική σε ένα παιχνίδι μεγάλης διάρκειας είναι αυτό που θα σε δέσει ή όχι με το χαρακτήρα.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς να συγκρίνεις την ιστορία του Χ παιχνιού με το Witcher που ναι μεν ήταν έπος σαν εμπειρία αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν σαν μια ταινία με μερικά διαλείμματα gameplay που προσωπικά ήθελα να φεύγουν γρήγορα γιατί τα βαριόμουν και ήθελα να δω το επόμενο cutscene/διάλογο.

Είναι πούστικη κριτική. Για αφαίρεσε από το Witcher τελείως την ιστορία να δούμε λίγο τι ακριβώς μένει. Κάνε μετά το ίδιο ακριβώς στο Horizon.

Και γω θα ήθελα lore/story επιπέδου Witcher στο Horizon αλλά αν είχε ΚΑΙ αυτό τότε δε ξέρω τι ακριβώς θα του έλειπε από το να πάρει 10/10. Χωρίς όλα τα παραπάνω να σημαίνουν ότι η ιστορία δε με κρατάει τουλάχιστον στο πρώτο 15-20% που βρίσκομαι.

Δημοσ.

Καλα θα μας τρελανεις? Ποσο επαιξες?

Εγω με το ζορι επαιξα ενα 2ωρακι και αυτο αμφιβαλλω αν ειναι το 1% της ιστοριας και 'συ σε 1 μερα εβγαλες το 1/5?.. :P

Εχουμε 2ημερο απεργια αρχης γενομενης απο αυριο οποτε βλεπω να πεφτω με τα μουτρα..

1)Το παιζω στο normal αρα τσουλαει πιο γρηγορα απο οτι σε hard/very hard.

2)Το επαιξα φυσικα και την Δευτερα και εχτες και σημερα λιγο.Επισης μην φανταστεις οτι επειδη λεω σχεδον 20% θα ειναι τιποτα 15ωρες. Γυρω στις 8ωρες ειμαι προς το παρον και ναι μου μονοπωλει το ενδιαφερον το παιχνιδι σε ολο τον ελευθερο χρονο.

Δημοσ.

πηρα τη limited απο γαλλικο αμαζονιο  :P αλλα με τοσα παιχνιδια που εχω ξεκινησει μαλλον παει μετα το πασχα

• Like 1
Δημοσ.

πηρα τη limited απο γαλλικο αμαζονιο  :P αλλα με τοσα παιχνιδια που εχω ξεκινησει μαλλον παει μετα το πασχα

Μισο λεπτο γιατι θα τρελαθω με τις τιμες που βλεπω.

Ποσο την αγορασες την Limited γιατι το Γαλλικο amazon την εμφανιζει στα 115ευρω!

Δημοσ.

πηρα τη limited απο γαλλικο αμαζονιο :P αλλα με τοσα παιχνιδια που εχω ξεκινησει μαλλον παει μετα το πασχα

Πάρτο από εδώ να πούμε. :P (εκτός και αν δεν μένεις Ελλάδα, εκεί πάω πάσο)

https://www.skroutz.gr/s/10930026/Horizon-Zero-Dawn-Limited-Edition-PS4.html

Δημοσ.

Πηρες και εσυ παιχνιδαρες, παιξε bloodborbe imho πρωτα, το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας μεχρι σημερα

• Like 1
Δημοσ.

Το περιμενω αυριο μαζι με bloodborne και Νioh.

Τι θα πρωτοπαιξω ενα θεος ξερει.

Παραιτησου απο δουλεια, σπουδες, γκόμενα, οικογενεια, real lιfe γενικοτερα.. αλλιως δεν τα βγαζεις περα με ολα αυτα που εβαλες μαζι..

Σκεφτομαι για hard η very hard.στο very hard το εχει παιξει κανεις να μας πει αν παλευεται?

Εγω το βαλα στο very hard αλλα ακομα δεν το χω προχωρησει αρκετα για να σου πω ακριβως αν παλευεται ή οχι.

Το OST του παιχνιδιού πάντως είναι φανταστικό. Όποτε το βάζω, πρώτα το ακούω και μετά πατάω ''Continue'' :P

https://www.youtube.com/watch?v=ngCtEUamdnc

Κι γω μια απο τα ιδια... απιστευτο το κομματι πραγματικα! Μετα το Wιtcher 3 που ειχα φαει κολλημα με το ost, αυτο με χαλαρωσε στο φουλ.. αψογο και παρα πολυ χαλαρωτικο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...