keropi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ενοικιαση απο τα seven και πολυ του ειναι,αν δεν κανεις πλακα.50ευρω για αυτη την πατατα ουτε για αστειο,οσο μεγαλος λατρης του manga και να εισαι. άμα σου πω τώρα ότι τα games της Omega Force μου αρέσουν και έχω σχεδόν τα πάντα από Dynasty/Orochi/Samurai Warriors, Trinity, Fist of the North Star ; 1
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν βλεπουμε νουμερα ομως.. λογικα στον μηνα πανω θα τα αναφερουν? http://gr.ign.com/horizon-zero-dawn/39556/news/to-horizon-zero-dawn-espase-rekor-poleseon
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν βλεπουμε νουμερα ομως.. λογικα στον μηνα πανω θα τα αναφερουν? http://gr.ign.com/horizon-zero-dawn/39556/news/to-horizon-zero-dawn-espase-rekor-poleseon Ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για να ξερουμε νουμερα και κατι μου λεει οτι θα τα μαθουμε οταν επιβεβαιωθει το τουλαχιστον 1εκ. πωλησεων.
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα ενταξει πολυ λογικο μου ακουγεται παντως.. εχει πεσει παρα πολυ marketing γυρω απο το Horizon εξω.. Εντυσαν κτηρια, λεωφορεια, σταθμους κτλ κτλ με γιγαντοαφισες.. Επειδη προσφατα αρχισα να ασχολουμε με το Console section, με το Uncharted 4 δεν ειχαν ριξει τοσο marketing?
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα ενταξει πολυ λογικο μου ακουγεται παντως.. εχει πεσει παρα πολυ marketing γυρω απο το Horizon εξω.. Εντυσαν κτηρια, λεωφορεια, σταθμους κτλ κτλ με γιγαντοαφισες.. Επειδη προσφατα αρχισα να ασχολουμε με το Console section, με το Uncharted 4 δεν ειχαν ριξει τοσο marketing? Το uncharted περυσι επαιζε μπαλα μονο του στα exclusive σε γενικες γραμμες και μονοπωλουσε το ενδιαφερον κυριως λογω του οπτικου τομεα(και των reviews)που πηρε. http://www.vgchartz.com/yearly/2016/Global/ Επισης μην ξεχναμε οτι ολα τα ps4 1tb bundle ειχαν και εχουν το Uncharted 4 δωρο αρα ναι πηρε πολυ τα πανω του και απο την περιοδο προσφορων και εκπτωσεων. Στο Horizon ηταν λιγο πιο αυστηροι μπορω να πω μιας και για το συνολο του παιχνιδιου νομιζω οτι τον αδικουν στο metacritic σε σχεση με αλλα παιχνιδια. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ποιος ο λογος ρε φιλε να βγαλουν τα αποθημενα τους στο metacritic.. λογω Guerilla? Επειδη δεν ειχε καλα αποτελεσματα στο παρελθον και δεν την ειχαν στα ΑΑΑ studio προσπαθουν να βρουν ψεγαδια? Καλο χρυσο το Uncharted αλλα εδω εχουμε μια αψογα εκτελεσμενη open world παραγωγης..
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ξαναλέω, πήγα στον Karst και δεν είδα να μπορώ να του δώσω τα special items. Θα ξαναδοκιμάσω μόλις πάω σπίτι όταν σχολάσω από τη δουλειά.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ποιος ο λογος ρε φιλε να βγαλουν τα αποθημενα τους στο metacritic.. λογω Guerilla? Επειδη δεν ειχε καλα αποτελεσματα στο παρελθον και δεν την ειχαν στα ΑΑΑ studio προσπαθουν να βρουν ψεγαδια? Καλο χρυσο το Uncharted αλλα εδω εχουμε μια αψογα εκτελεσμενη open world παραγωγης.. Δες τα τελευταια reviews κατω κατω και θα καταλαβεις.Ειναι και ο λογος που το παιχνιδι παραμενει κατω απο το 90. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/horizon-zero-dawn/critic-reviews Το χειροτερο ολων ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κοσμος ο οποιος διαβαζοντας αυτα τα review μπορει να το προσπερασει το παιχνιδι(οπως φενεται απο μερικα σχολια στο site με την χειροτερη βαθμολογια απο κατω). Ακομα και απο Ελληνικο site απορεις με αυτους που κανουν τα review ποσο στεκουν αυτα στα οποια κολλανε http://www.gameover.gr/reviews/35340-horizon-zero-dawn-review Ξαναλέω, πήγα στον Karst και δεν είδα να μπορώ να του δώσω τα special items. Θα ξαναδοκιμάσω μόλις πάω σπίτι όταν σχολάσω από τη δουλειά. Δες μηπως εχει σχεση με αυτο αν εχεις κατεβασει τα dlc κανονικα και δεν εμφανιζονται https://www.gamefaqs.com/boards/168644-horizon-zero-dawn/75051829
vag.patrick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 καλα ο συγκεκριμενος reviewer ειναι πολυ απαιτητικος εκει που θελει....ειναι απο τους , οπως τους λεω εγω "κουλτουραριδες reviewers" , οποιοι ειναι παντα φιλοσοφημενοι και με πλουσιο λεξιλογιο προσπαθουν να σε πεισουν οτι εκαναν το τελειο review...Μονο στην Ελλαδα αυτα.. Στα του παιχνιδιου , το παιχνιδι ειναι μεχρι εκει που ειμαι αρκετα καλο...Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το παραπονο για το facial expression που εχουν οι χαρακτηρες....Στο witcher 3 ετσι δεν ειναι? Εδω στο ME-Andromeda που ειδα ενα βιντεο τα ιδια χαλια ειναι.... Μηπβς καλομαθαμε απο την Naghuty Dog???? 2
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δες τα τελευταια reviews κατω κατω και θα καταλαβεις.Ειναι και ο λογος που το παιχνιδι παραμενει κατω απο το 90. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/horizon-zero-dawn/critic-reviews Το χειροτερο ολων ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κοσμος ο οποιος διαβαζοντας αυτα τα review μπορει να το προσπερασει το παιχνιδι(οπως φενεται απο μερικα σχολια στο site με την χειροτερη βαθμολογια απο κατω). Ακομα και απο Ελληνικο site απορεις με αυτους που κανουν τα review ποσο στεκουν αυτα στα οποια κολλανε http://www.gameover.gr/reviews/35340-horizon-zero-dawn-review Δες μηπως εχει σχεση με αυτο αν εχεις κατεβασει τα dlc κανονικα και δεν εμφανιζονται https://www.gamefaqs.com/boards/168644-horizon-zero-dawn/75051829 "The other reason Horizon: Zero Dawn still holds some allure to me after so many blandly satisfactory hours is that it is unquestionably the most woke game released by a major studio in years, a “core gamer” game in which women and mothers are revered as righteous warrior goddesses and in which almost every single dude is either a maundering sad boy or an emasculated angry boy or simply a concerned bystander boy, waiting for your help." Αυτος πολυ ποιητικα το πηγε το θεμα.. Διαβαζω και εναν αλλο που με βαση το Witcher το Horizon ειναι πολυ λιγο μπροστα του, και οτι η Guerilla πασχει απο σεναριο.. Επαληθευτηκαν επισης τα λογια μου περι κακης προιστοριας της Guerilla.. πολλα ξενα gaming ειδησεογραφικα site βρηκαν πατημα πανω στο κακο παρελθον της Guerilla για να πεταξουν το δηλητηριο τους.. Κακως πολυ κακως..
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 καλα ο συγκεκριμενος reviewer ειναι πολυ απαιτητικος εκει που θελει....ειναι απο τους , οπως τους λεω εγω "κουλτουραριδες reviewers" , οποιοι ειναι παντα φιλοσοφημενοι και με πλουσιο λεξιλογιο προσπαθουν να σε πεισουν οτι εκαναν το τελειο review...Μονο στην Ελλαδα αυτα.. Στα του παιχνιδιου , το παιχνιδι ειναι μεχρι εκει που ειμαι αρκετα καλο...Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το παραπονο για το facial expression που εχουν οι χαρακτηρες....Στο witcher 3 ετσι δεν ειναι? Εδω στο ME-Andromeda που ειδα ενα βιντεο τα ιδια χαλια ειναι.... Μηπβς καλομαθαμε απο την Naghuty Dog???? Για τα facial expression ειπωθηκε το εξης.Οτι σε κεντρικους κυριως χαρακτηρες ειναι αριστο και χαρμα οφθαλμων,σε λιγοτερο σημαντικους ειναι οκ και σε 3ους(πχ σε errand quest)ειναι μετριο. Βεβαια σε καμια περιπτωση κατι για να γινει ντορος.
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 καλα ο συγκεκριμενος reviewer ειναι πολυ απαιτητικος εκει που θελει....ειναι απο τους , οπως τους λεω εγω "κουλτουραριδες reviewers" , οποιοι ειναι παντα φιλοσοφημενοι και με πλουσιο λεξιλογιο προσπαθουν να σε πεισουν οτι εκαναν το τελειο review...Μονο στην Ελλαδα αυτα.. Στα του παιχνιδιου , το παιχνιδι ειναι μεχρι εκει που ειμαι αρκετα καλο...Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το παραπονο για το facial expression που εχουν οι χαρακτηρες....Στο witcher 3 ετσι δεν ειναι? Εδω στο ME-Andromeda που ειδα ενα βιντεο τα ιδια χαλια ειναι.... Μηπβς καλομαθαμε απο την Naghuty Dog???? Και το περιεργο ειναι οτι οι περισσοτεροι σχολιαζουν το σεναριο του παιχνιδιου σε σχεση με το Witcher 3.. αν πουμε δηλαδη οτι υπαρχει ενα ελαττωματακι στα facial expressions, μονο οι users το εχουν αναφερει και κανενα μεγαλο reviewing site.. Καλα οτι η ND μας καλομαθε ισχυει.. αλλα δεν ειναι κατι το οποιο θα επηρεασει την κριτικη μας γι'αυτο το συνολικο χαρμα οφθαλμων.
vag.patrick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 το οποιο witcher 3 (δεν το αναφερω ευκολα αυτο που θα γραψω γιατι θα πεσουν να με φανε) , το εκθειαζουν για το σεναριο , που ειναι ηδη ετοιμο ζεστο και σε περιμενει σε βιβλια.... Προσοχη εννοειται δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη δουλεια του τιτλου , αλλα πρεπει να λεγονται και αυτα....Τελος , ναι απο user το ακουσα και διαβασα και δεν το δεχτηκα ως αρνητικο η αξιο αναφορας , ωστε να μπει σαν αρνητικο στον τιτλο , καθως η μαζα τετοιων παιχνιδιων εχουν ragdoll-κατασταση στα NPC's...Στο δια ταυτα το ξεκινησατε εσεις η οχι ακομα? 1
keropi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ^ αυτό και αν είναι άκυρο να συγκρίνεις με το W3 το σενάριο, λες και το Horizon είναι Elder Scrolls / Mass Effect ... whatever
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Έχει δανειστεί στοιχεία από πολλά παιχνίδια και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Από 'κει και πέρα τι ψάχνετε δεν καταλαβαίνω..Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό νέο IP, κάτι καινούργιο επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα