Skr1ll3x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) I know dat feeling! Μλκες ειναι η πρωτη limited που παιρνω και ειναι πραγματικα ερωτας τo steelbook και τα εικαστικα.. Θελω limited bloodborne και mortal kombat xl.. και ειδικα bloodborne! Πολλα ζηταω? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από Skr1ll3x
snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 πφ σκατά, και δε παράγγειλα την limited από κώτσο επειδή είχε available την κανονική στον κωτσόβολο απέναντι από το σπίτι μου τις προάλλες 50 ευρώ και λέω fuck that, θα το πάρω μετά τη δουλειά καπάκι-ποιός περιμένει τώρα, σιγα την limited κτλ μλκία μου τλκ !
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ε για ενα 10αρακι ακομα την αξιζε ανετα! Και γω γι'αυτο την πηρα λογω προσφορα, αλλιως δυσκολο να εδινα 80+ Παντως και την collectors ο Κωτσος την κατεβαζε στα 98 με το παζαρεμα εναντι 129.. not bad για collectors day 1.
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το tracking number υποθέτω το λαμβάνω με μήνυμα στο κινητό, σωστά;
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το tracking number υποθέτω το λαμβάνω με μήνυμα στο κινητό, σωστά; Ακριβώς. Τωρα απογευματακι να το περιμενεις.. χθες γυρω στις 5μιση το απογευμα μου στο στειλαν εμενα. 1
Noobios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδιά αξίζει το παιχνίδι; 50 σελιδες θετικα σχολια μονο στο ινσομνια. Οποτε μαλλον ναι. Αλλα γουστα ειναι αυτα :Ρ 4
jokul7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδιά αξίζει το παιχνίδι; Ρωτάς αν αξίζει τι; Τα λεφτά που θα δώσεις; Τον χρόνο που θα σπαταλήσεις; Έναντι του FIFA'17; Του Knack; Θέσε τις προτεραιότητές σου στο gaming. Είναι AAA exclusive για PS4 (που λογικά το αγόρασες για ΑΑΑ exclusives). Διάβασε και μερικά reviews και αποφάσισε αν σου αρέσει το concept. Λογικά είναι άμεση αγορά αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αυτο το fox skin για να παρω το unlimited fast travel με αιτηση πεφτει? Εχω φαει καμμια 20αρια αλεπουδες και φως δεν εχω δει...
HolyMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αυτο το fox skin για να παρω το unlimited fast travel με αιτηση πεφτει? Εχω φαει καμμια 20αρια αλεπουδες και φως δεν εχω δει... ειναι τελειως random! που να δεις οταν θα χρειαστεις υλικα απο mobs για αγορες οπλων κτλ! θα φτυσεις αιμα.
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μου ήρθε και το tracking number, από Θεσσαλονίκη έρχεται. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα εγώ κανονικά, όλα κομπλέ. Τώρα πρέπει να βρεθεί χρόνος για κάψιμο 4
HolyMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα εγώ κανονικά, όλα κομπλέ. Τώρα πρέπει να βρεθεί χρόνος για κάψιμο καλο λιωσιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα