Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

I know dat feeling!

Μλκες ειναι η πρωτη limited που παιρνω και ειναι πραγματικα ερωτας τo steelbook και τα εικαστικα.. Θελω limited bloodborne και mortal kombat xl.. και ειδικα bloodborne! Πολλα ζηταω?

Επεξ/σία από Skr1ll3x
Δημοσ.

πφ σκατά, και δε παράγγειλα την limited από κώτσο επειδή είχε available την κανονική στον κωτσόβολο απέναντι από το σπίτι μου τις προάλλες 50 ευρώ και λέω fuck that, θα το πάρω μετά τη δουλειά καπάκι-ποιός περιμένει τώρα, σιγα την limited :P κτλ

μλκία μου τλκ !

Δημοσ.

Ε για ενα 10αρακι ακομα την αξιζε ανετα! Και γω γι'αυτο την πηρα λογω προσφορα, αλλιως δυσκολο να εδινα 80+

Παντως και την collectors ο Κωτσος την κατεβαζε στα 98 με το παζαρεμα εναντι 129.. not bad για collectors day 1.

Δημοσ.

Το tracking number υποθέτω το λαμβάνω με μήνυμα στο κινητό, σωστά;

Ακριβώς. Τωρα απογευματακι να το περιμενεις.. χθες γυρω στις 5μιση το απογευμα μου στο στειλαν εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αξίζει το παιχνίδι;

50 σελιδες θετικα σχολια μονο στο ινσομνια. Οποτε μαλλον ναι. Αλλα γουστα ειναι αυτα :Ρ

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά αξίζει το παιχνίδι;

Ρωτάς αν αξίζει τι; Τα λεφτά που θα δώσεις; Τον χρόνο που θα σπαταλήσεις; Έναντι του FIFA'17; Του Knack; Θέσε τις προτεραιότητές σου στο gaming. Είναι AAA exclusive για PS4 (που λογικά το αγόρασες για ΑΑΑ exclusives). Διάβασε και μερικά reviews και αποφάσισε αν σου αρέσει το concept. Λογικά είναι άμεση αγορά αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Αυτο το fox skin για να παρω το unlimited  fast travel  με αιτηση πεφτει?

Εχω φαει καμμια 20αρια αλεπουδες και φως δεν εχω δει...

Δημοσ.

Αυτο το fox skin για να παρω το unlimited  fast travel  με αιτηση πεφτει?

Εχω φαει καμμια 20αρια αλεπουδες και φως δεν εχω δει...

ειναι τελειως random! που να δεις οταν θα χρειαστεις υλικα απο mobs για αγορες οπλων κτλ! θα φτυσεις αιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...