Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μαζι με το uncharted 4 που εχω παιξει τα τελευταια 2 χρονια. Οποιος δεν το εχει και θελει να μπει στη διαδικασια για να το κερδισει  μπορεί να μπει στη κληρωση εδω :

https://www.youtube.com/watch?v=dxHNy3FNwHw

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα τσακάλια.

Εμένα 5 η ώρα μου ρθε μνμ από Dixons με tracking number. Εμένα το στέλνουν από Ηράκλειο Κρήτης (Κρήτη μένω), και αυριο παραλαμβάνω. Απ'οτι φαίνεται επαληθεύεται αυτό που είπα, ότι δεν είχαμε ενημέρωση απο την Παρασκευή λόγω του ότι ψαχναν αποθέματα σε καταστήματα ώστε να μας δρομολογήσουν τις παραγγελίες, όσοι προλάβαμε την προσφορά, ώστε να μην μας ρίξουν άκυρο λόγω αυξημένης ζήτησης. Ένα μπράβο από μένα στον Κωτσόβολο γιατί δεν κρέμασε κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

αν και είμαι πιο πολύ του PC περίπου 4 ωρεσ στο παιχνίδι μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό, ειδικά στον τεχνικό τομέα. Σε 4k output που το παίζω με HDR μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει με HDR . Σωστό color και tone mapping χωρίς αλλαγές σε color palletes ,gamma και color space όπως στο RE7 η αλλά θέματα όπως υπέρ κορεσμος κλπ που υπάρχουν σε κάποια άλλα παιχνιδάκια. Το μόνο θέμα που συνάντησα είναι κάποια lighting bugs σε συγκεκριμένα TOD .

Δημοσ.

εφτασε και η νυχτα ,,, Πρεπει να σκοτωνεις μεγαλα ζωα τελικα  να μπορεις να παρεις καλα οπλα αλλιως δεν εχεις καμια ελπιδα για κροκοδειλους και αλλα 

post-401948-0-44407800-1488837942_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ένα μικρό αλλά σημαντικό tip που εγώ το είχα προσέξει στις πρώτες ώρες παιχνιδιού. Στο crafting μπορείτε και ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε upgrade το resource inventory σας. Θα κάνει το παιχνίδι άπειρα πιο ευχάριστο σε συνδιασμό με το item που δίνει free teleports.

Δημοσ.

Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μαζι με το uncharted 4 που εχω παιξει τα τελευταια 2 χρονια.

Τι έχεις ν'απαντήσεις στο φίλο, εσύ που έχεις παίξεις το παιχνίδι;

Παιδια και εγω ps4 pro εχω αλλα μονο σε μενα φαινετε μονοτονο το horizon?Οπλα δεν εχει μονο τοξο,αντιπαλους μονο τους ιδιους απλα αλλαζει το μεγεθος,περιοχες..το skyrim φανταζει 1000 χρονια μπροστα που καθε 100 μετρα εβρισκες και κατι το διαφορετικο.

Δεν τρολαρω και αν κανω λαθος..ευχαριστως...

Δημοσ.

Τι έχεις ν'απαντήσεις στο φίλο, εσύ που έχεις παίξεις το παιχνίδι;

Ο φιλος που λες και εσυ στο αλλο θεμα/ειδηση σχολιασε αρα ποιος ο λογος να γραψουμε το οτιδηποτε αφου ουτως ή αλλως δεν θα το κοιταξει?

Επισης μαρεσει που συγκρινει το Skyrim με το horizon.ΤΙ περιμενε απο ποικιλια παλι να δει και εδω?

Goblin,trolls,orcs,δρακους,γιγαντες και μαγους/κλεφτες?

Ποικιλια στα οπλα μαλλον θα ηθελε τυπου tomb raider με πιστολια,αυτοματα,καραμπινες και οχι μονο....

Ειναι κριμα πραγματικα να εχουμε μπροστα μας ενα τετοιο παιχνιδι και διαβαζουμε τα ακυρα του καθενος.

Αν το παιχνιδι αυτο(θεματολογια,gameplay,open world κλπ)δεν τον τραβανε/αρεσουν(σεβαστο) μπορει να το προσπερασει και να τελειωνει το θεμα απο το να γραφει οτι να ναι σχολια/δικαιολογιες/παραπονα.

Ο αλλος συμφορουμιτης μαρεσει που εβγαλε και το πορισμα

''τετοια γραφικα κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν στα games 4 χρονια τωρα, κατα τα αλλα το game δεν εχει κανα τρομερο gameplay...για κανα 30ευρω καλο ειναι...''

http://www.insomnia.gr/topic/638673-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-horizon-zero-dawn-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ps4-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87/page-2

Λες και το θεμα προγραμματισμου ειναι γελοιο,ειδικα σε τετοιο μεγεθος παιχνιδιων. Καλα για τα περι 30ευρω(δηλαδη μειωμενης τιμης σε εκπτωση)πραγματικα ασχολιαστο.

• Like 4
Δημοσ.

Ο φιλος που λες και εσυ στο αλλο θεμα/ειδηση σχολιασε αρα ποιος ο λογος να γραψουμε το οτιδηποτε αφου ουτως ή αλλως δεν θα το κοιταξει?

Επισης μαρεσει που συγκρινει το Skyrim με το horizon.ΤΙ περιμενε απο ποικιλια παλι να δει και εδω?

Goblin,trolls,orcs,δρακους,γιγαντες και μαγους/κλεφτες?

Ποικιλια στα οπλα μαλλον θα ηθελε τυπου tomb raider με πιστολια,αυτοματα,καραμπινες και οχι μονο....

Ειναι κριμα πραγματικα να εχουμε μπροστα μας ενα τετοιο παιχνιδι και διαβαζουμε τα ακυρα του καθενος.

Αν το παιχνιδι αυτο(θεματολογια,gameplay,open world κλπ)δεν τον τραβανε/αρεσουν(σεβαστο) μπορει να το προσπερασει και να τελειωνει το θεμα απο το να γραφει οτι να ναι σχολια/δικαιολογιες/παραπονα.

Ο αλλος συμφορουμιτης μαρεσει που εβγαλε και το πορισμα

''τετοια γραφικα κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν στα games 4 χρονια τωρα, κατα τα αλλα το game δεν εχει κανα τρομερο gameplay...για κανα 30ευρω καλο ειναι...''

http://www.insomnia.gr/topic/638673-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-horizon-zero-dawn-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ps4-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87/page-2

Λες και το θεμα προγραμματισμου ειναι γελοιο,ειδικα σε τετοιο μεγεθος παιχνιδιων. Καλα για τα περι 30ευρω(δηλαδη μειωμενης τιμης σε εκπτωση)πραγματικα ασχολιαστο.

Βασικά το software development-engineering σε αυτά τα επίπεδα το θεωρώ δυσκολότερη υπόθεση από το hardware engineering, προσωπική εκτίμηση.

Δημοσ.

Μααα εχει ενα ΣΚΑΣΜΟ οπλα! Το εγραψα και στο θεμα. Απο βομβες, μεχρι ηλεκτροφορα καλωδια και πολυβολα. Και να μην μιλησω για τον ελεγχο των ρομποτ..

Πως στα κομματια γραφονται τετοια συμερασματα;

• Like 1
Δημοσ.

Μααα εχει ενα ΣΚΑΣΜΟ οπλα! Το εγραψα και στο θεμα. Απο βομβες, μεχρι ηλεκτροφορα καλωδια και πολυβολα. Και να μην μιλησω για τον ελεγχο των ρομποτ..

Πως στα κομματια γραφονται τετοια συμερασματα;

Το ειδε σε καποιο youtube video,stream ή επαιξε σε καποιο καταστημα λιγο και βγηκε το συμπερασμα κλασσικα. Εδω μου βαζει διπλα το Skyrim με το Horizon απο πλευρας ποικιλιας εχθρων :D

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι εχει 24 ειδη εχθρων και ειδικα οταν συναντας πρωτη φορα τους stalker(camouflage) μεσα στο δασος ειναι λες κ εισαι στην ταινια predator...επισης εχει 7 ειδη οπλων κ καθε οπλο διαθετει 3 ειδη πυρομαχικων κ τελος 11 ειδη πανοπλιας συν οτι σου δινει με το story. ειμαι σχεδον στο τελειωμα κ το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο σε ολα τα επιπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι εχει 24 ειδη εχθρων και ειδικα οταν συναντας πρωτη φορα τους stalker(camouflage) μεσα στο δασος ειναι λες κ εισαι στην ταινια predator...επισης εχει 7 ειδη οπλων κ καθε οπλο διαθετει 3 ειδη πυρομαχικων κ τελος 11 ειδη πανοπλιας συν οτι σου δινει με το story. ειμαι σχεδον στο τελειωμα κ το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο σε ολα τα επιπεδα.

Εγώ το πάω αργά, παίζω side quests και θελήματα, τα τελειώνω και μετά συνεχίζω main stories, έχω βρει απίστευτα πράματα, την πανοπλία την έχεις πάρει? Επίσης κυνηγάω με τις ώρες, τι level έχεις φτάσει??

Δημοσ.

Εγώ το πάω αργά, παίζω side quests και θελήματα, τα τελειώνω και μετά συνεχίζω main stories, έχω βρει απίστευτα πράματα, την πανοπλία την έχεις πάρει? Επίσης κυνηγάω με τις ώρες, τι level έχεις φτάσει??

Εχω κανει ολα τα side quests μαζι με τα θεληματα κ μ εχουν μεινει 2 main quests. εχω φτασει lvl 38 στο hard και εχω παρει την πανοπλια(ετσι κι αλλιως προς το τελος σε αφηνει να ολοκληρωσεις το quest). Τωρα μαζευω ολα τα collectables για πλατινα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...