Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλάβει ότι μάλλον εγώ θα πάω να παραλάβω από κάποιο υποκατάστημα της γενικής μιας και δεν παίζει να με βρουν σπίτι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλαξε σε ''Έχει αποσταλεί'' η κατάσταση αλλά ούτε εμένα πρόκειται να με βρουν σπίτι, καθώς δουλεύω. Αν στέλνουν από Αθήνα, φαντάζομαι αύριο θα είναι εδώ και ελπίζω να με πάρουν τηλέφωνο για να έρθω σπίτι να το πάρω. Ξέρουμε ποια εταιρεία αναλαμβάνει τις μεταφορές τους ;

Δημοσ.

Άλλαξε σε ''Έχει αποσταλεί'' η κατάσταση αλλά ούτε εμένα πρόκειται να με βρουν σπίτι, καθώς δουλεύω. Αν στέλνουν από Αθήνα, φαντάζομαι αύριο θα είναι εδώ και ελπίζω να με πάρουν τηλέφωνο για να έρθω σπίτι να το πάρω. Ξέρουμε ποια εταιρεία αναλαμβάνει τις μεταφορές τους ;

Γενική Ταχυδρομική.

Δημοσ.

εγω εψησα τον αδερφο μου να παρουμε ρεφενε την limited την εβαλα και 3 δοσεις στην πιστωτικη και θα πληρωνω 14 τον μηνα ευτυχως υπηρχε διαθεσιμη στο κοτσοβολο

Δημοσ.

Μιλούσαμε για τα γραφικά και ξεχάστηκα... Πάω να σκάσω μυτη έξω από το embrace και μου σκάει αυτό στην μάπα, άντε γεια με έστειλε, κάτι γρατζουνιές του έκανα και πέθανα κατευθείαν :D

horizonzerodawn_20170y6kcb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αφηνω και αυτο hχχp://thisgengaming.com/2017/03/06/horizon-zero-dawn-players-notice-incredible-detail-with-aloys-eyes-reflecting-her-surroundings/

δεν το εχω παρατηρησει ο ιδιος αλλα αναφερουν οτι τα ματιας της ΑLOY αντανακλουν το περιβαλλοντα χωρο που βρισκεσαι

Δημοσ.

αφηνω και αυτο hχχp://thisgengaming.com/2017/03/06/horizon-zero-dawn-players-notice-incredible-detail-with-aloys-eyes-reflecting-her-surroundings/

δεν το εχω παρατηρησει ο ιδιος αλλα αναφερουν οτι τα ματιας της ΑLOY αντανακλουν το περιβαλλοντα χωρο που βρισκεσαι

Ισχύει, στο B3D πόσταρα αυτά:

1lrjzr.jpg

2ciktu.jpg

369kul.jpg

42pk71.jpg

4k .png

Cubemap reflection είναι στα ματια και αλλάζει ανάλογα με το που είσαι.
  • Like 2
Δημοσ.

Για όνομα του θεού δεν υπάρχει jaggie/lowres ούτε στην σκιά στα μούτρα, μπράβο τους, προσωπικά είχα να εκπλαγώ με graphs από εποχές TLOU σε PS3.

Ίσως Uncharted 4? Όπως και να το κάνουμε το U4 είχε και αυτό τις καινοτομίες του.

Επόμενη στάση TLoU2. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλαν μήνυμα με κωδικό αποστολής από Γενική Ταχυδρομική να δω που βρίσκεται το παιχνίδι. Από Θεσσαλονίκη έρχεται..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...