Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα αναμονη

Τι διαολο.. θα πρεπε να παραλαβεις σημερα εσυ.. παλι μλκιζονται στην γενικη?

Δημοσ.

Τι διαολο.. θα πρεπε να παραλαβεις σημερα εσυ.. παλι μλκιζονται στην γενικη?

Πριν 1 λεπτο παρελαβα αλλα ναι αργησε παρα πολυ να μου ερθει.Σκεψου οτι απο την Παρασκευη μου το εμφανιζε οτι εφυγε απο Παιανια και μου ηρθε σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

πφ, το 'παιζα μάν-κ-ας που ανέβηκα level και έχω κάνει και κάτι ωραία κόλπα στα οπλάκια μου για να τρυπάνε πανοπλίες, φωθιές κτλ, σκότωνα εκεί τρείς τρείς τους κορ-κοδίλους και λέω ναι, και γαμώ -κατάφερα και μετά από ένα ΕΠΟΣ μάχης, εφάμιλλο του πχ να σκοτώσω τον ιπτάμενο κολοσσό στο shadow of colossus να φάω και τον τυραννόσαυρο (όπου στο σπίτι ζητοκραυγάζαμε σα παιδάκια :P ), σκάω ξάφνου φάτσα πρώτη φορά με αυτό το πράμα που τρυπάει τη γή αλα dune και σκάει απέξω απ'το έδαφος και σε κυνηγάει υπογείως και με έχει κάνει his little bitch sο far, τόσο πολύ που μου έρχεται να ξαπλώσω στο πάτωμα και να βάλω τα κλάμματα :P

σο-ου φαρ το παιχνίδι είναι ένα έπος και μισό...τα μικροθεματάκια στα γραφικά ώρες ώρες και το λίγο άψυχο animation στα βίντεοζ δε με έχουν πτοήσει ακόμα, όσο υπάρχει αυτό το πανέμορφο και απολύτως εύχρηστο -ακόμα και σε έναν νουμπά σα και μένα :P που όμως έχει δώσει πολύ πόνο στα souls και εκτιμά διαφορετικά το ξεχωριστό gameplay- για όλους gameplay υπάρχει εκεί και σε καθε νέο εχθρό εξελίσσεται διαρκώς... μέχρι ενός σημείου αγνοούσα πλήρως την λειτουργία άλλων όπλων πλην τόξου και ξαφνικά με τους corruptors που με ψιλογαμούσαν :P λέω μωρέ μπας να δώ και αυτό με τα σκοινιά τί λέει... ε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΚΑΥΛΑ :P από το να ξαπλώσεις αυτή τη μαλακία στο έδαφος και να το γεμίσεις βέλη και melee attacks, ανήμπορη να χοροπηδά από δώ και κεί και να πετά κοτρώνες και φωθιές... και αυτό είναι αστείο σχεδόν, μπροστά σε το τί μπορείς να κάνεις -και αναγκάζεσαι δλδ- σε πραγματικά δυνατούς εχθρούς...

και γώ στο hard τόχω και προς το παρόν είναι μια χαρά, δύσκολο και competitive...

να πώ ότι λιγουλάκι βαριέμαι να κάνω μερικά side missions επειδή δεν είναι ότι δεν έχουν ενδιαφέρον, απλά δεν αγγίζουν πολύ το κεντρικό στόρυ + το σίγουρο αγκάθι so far είναι οι ανθρώπινοι αντίπαλοι όπου ήθελαν καλύτερη δουλειά στο iq και τη γενικότερη συμπεριφορά... δεν είναι ότι είναι και τόσο πολλοί για να με χαλάνε τόσο αλλά ναι, υστερούν σημαντικότατα σε σχέση με τα ρομπότ και τις συμπεριφορές τους...μου θυμίζουν γνκ το mad max αν τόχει παίξει κάποιος, σε συμπεριφορά-κινήσεις κτλ (ενα κλικ καλύτεροι εδώ) που ναι μεν κάνουν τα dodge τους, αποφεύγουν βέλη, έρχονται προς τα πάνω σου, κρύβονται πίσω από αντικείμενα, αλλά πολλές φορές απλά σα να περιμένουν να την φάνε + η συμπεριφορά τους στη θέα ενός πτώματος δεν είναι και η καλύτερη (αν και εκεί πάλι είναι κριτήριο το MGS5 που είναι απλησίαστο)...

όπως και νάχει, η κεντρική ιστορία εξελίσσεται και γαμώ + με έχει ιντριγκάρει αρκετά + η Meridian είναι από τις πιο όμορφες videogame cities που νομίζω έχω επισκευτεί ποτέ + το gameplay με τα ρομποτς so far still delivers as hell...

κρίμα που δεν έχω ps4pro να δώ και γώ τα παραπάνω γραφικά αλλά χαλάλι του... άντε παραλάβετε και οι υπόλοιποι να αρχίσουμε τις καγκουριές και βίντεα gameplay :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι εχετε παραγγηλει, limited;

Εγω και αλλα 3-4 ατομα ακομα που γραφουμε πιο πισω ειναι για την Limited edition ναι.Η κανονικη ουτως ή αλλως υπαρχει διαθεσιμη για παραλαβη απο καταστημα ενω η Limited ηταν μονο για online παραγγελια.

Δημοσ.

Πριν 1 λεπτο παρελαβα αλλα ναι αργησε παρα πολυ να μου ερθει.Σκεψου οτι απο την Παρασκευη μου το εμφανιζε οτι εφυγε απο Παιανια και μου ηρθε σημερα.

Κι εσυ μενεις και Αθηνα σωστα? Ε τα τζιμανια της Γενικης θα μλκιστηκαν παλι καλα λεω.. Εκτος και αν ισχυει και αυτο που λενε σε μας εδω Κρητη, δεν κανουμε παραδοσεις το Σαββατο αν θελετε ελατε να το παραλαβετε. Και το θεμα ειναι οτι δεν σε ειδοποιουν καν οτι εχεις δεμα εστω να πας εσυ ο ιδιος, μονο σε ειδοποιουν την Δευτερα που θα στο φερουν οτι εχεις δεμα, ενω αυτοι το εχουν στο γραφειο τους απο το Σαββατο.

Τεσπα και πολυ τους σχολιασα.. Αντε επιτελους, πες μας εντυπωσεις το βραδι..

Ναι εμεις προλαβαμε την προσφορα της Limited στα 60,40 αλλα ειμασταν στην αναμονη τοσες μερες χωρις ενημερωση και φοβομασταν μη φαμε κανα ακυρο επειδη υπηρχε μεγαλη ζητηση και εξαντληθηκαν την ιδια μερα.

Στους υπολοιπους που περιμεναν για παραλαβη checkαρατε την κατασταση παραγγελιας? Αλλαξε σε ολους?

Δημοσ.

Μια χαρα ξηγηθηκε ο Κωτσοβολος δεν βλεπω να εριξε ακυρο πουθενα.. σωστη διαχειριση αποθεματων-παραγγελιων. Και γενικοτερα μας εκανε μαγκες με την προσφορα της Limited σε τιμη απλης.

Δημοσ.

Κι εσυ μενεις και Αθηνα σωστα?

Ναι Αθηνα μενω αλλα θα σου αναφερω ενα πραγμα. Εβαλα σημειωση οταν εκανα παραγγελια για παραδοση μονο τις πρωινες ωρες,και οπως ειδες 1:30 το μεσημερι δεν το λες και πρωι :P

Επισης ουτε sms ηρθε πριν την παραδοση(ή εστω τηλεφωνο επιβεβαιωσης) να ξερω να ειμαι σπιτι ή οχι. Αρα λιγο προσοχη σε αυτο το κομματι.

Δημοσ.

Ναι Αθηνα μενω αλλα θα σου αναφερω ενα πραγμα. Εβαλα σημειωση οταν εκανα παραγγελια για παραδοση μονο τις πρωινες ωρες,και οπως ειδες 1:30 το μεσημερι δεν το λες και πρωι :P

Επισης ουτε sms ηρθε πριν την παραδοση(ή εστω τηλεφωνο επιβεβαιωσης) να ξερω να ειμαι σπιτι ή οχι. Αρα λιγο προσοχη σε αυτο το κομματι.

Οσες φορες μου εχουν φερει βαρια πραγματα (tv, home cinema κτλ) μεσω μεταφορικης μισθωμενης απο τον Κωτσοβολο παντα μου 'ρχεται μνμ στο κινητο μεσω Dixons, για ακριβες 3ωρο παραδοσης, και παιρνουν και τηλεφωνο 1-2 ωρες πριν.. Απο την Γενικη τελευταια δεν βλεπω ουτε μνματα σε σχεση με παλιοτερα, και επειδη με 'χουν μαθει οι delivery της Γενικης ουτε τηλεφωνο δεν παιρνουν.. καφενειο.

Καλα και γω οσες φορες εχω γραψει σε οποιαδηποτε παραγγελια παραδοση πρωινες ωρες στο μαγαζι παντα 1-3 η ωρα τα παραλαμβανω.. Ουσιαστικα το πρωινες ωρες γι'αυτους ειναι 9-5 οσο και το ωραριο τους.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

μια πολυ μικρή παρένθεση,

Περαστικα και παλι ΒΒ. :D

:P :P

θα περασω να στα πω και στο GO καποια στιγμη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...