Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Απο τα λεγομενα των συμφορουμιτων, το normal παραειναι ευκολο.. οποτε hard.. ή very hard αν το θες λιγο πιο ζορικο. Προσωπικα μολις παραλαβω, με βλεπω για very hard κλασσικα οπως ολα τα games, για να δω ποια καταφερνουν να με βγαλουν εξω απο τα ρουχα μου.. 1
vfragos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Απο τα λεγομενα των συμφορουμιτων, το normal παραειναι ευκολο.. οποτε hard.. ή very hard αν το θες λιγο πιο ζορικο. Προσωπικα μολις παραλαβω, με βλεπω για very hard κλασσικα οπως ολα τα games, για να δω ποια καταφερνουν να με βγαλουν εξω απο τα ρουχα μου.. Ωραίος, θα δοκιμάσω very hard και βλέπουμε. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλη τύχη και καλή απολαυση φιλε μου. Ενημερωση για οσους αναμενουν παραλαβες απο Κωτσοβολο, μολις τωρα αλλαξε η κατασταση στην παραγγελια μου, απο "Υπο εκτέλεση" στο πολυποθητο "Εχει αποσταλεί". Και τωρα μπορουμε να πουμε επιτελους ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! :wub: 5
Anuminas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτά να τα βλέπουν μερικοί pc "gamers" (το gamers σε εισαγωγικά) και να είναι πιο σοβαροί από το "console peasants" , και δεν έχω κανένα "μπρίκι" για pc με gtx 1070 g1 είμαι και εγώ. Και δυστυχώς φαίνεται να είναι κολλητικό, η "ασθένεια" έχει περάσει και στις κονσόλες σαν νοοτροπία... On topic μόλις το πήρα και εγώ από Κωτσόβολο στα 53€, ευτυχώς που το είδα εδώ, να 'στε καλά! μια πολυ μικρή παρένθεση,μη λέτε για σύννεφα και ατμοσφαιρες και ουρανους γιατι οι starcitizen-άδες κάτι τέτοια διαβάζουν και γελάνε ναι οτι καλύτερο για ps4, αλλά μέχρι εκει. αυτά τα βλέπουμε σε μια GTX 1080 https://www.youtube.com/watch?v=pdCFTF8j7yI&t=442s και δεν ειμαι κανα graphic whore Τorment παιζω, αλλα η αληθεια να λέγεται.
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ειναι λογω του ενθουσιασμου! Δεν πειραζει.. Δεν βλεπουμε συχνα τοσο καλοδουλεμενες δουλειες γι αυτο υπαρχει τοσος ενθουσιασμος.. Απ'οτι βλεπω ομως εχει αρχισει να ανεβαινει πολυ ο πηχης ανταγωνιστικα αναμεσα στις εταιρειες αναπτυξης και θα βλεπουμε ολοενα και πιο συχνα δυνατα games και στις κονσολες.. Εγω ειμαι ουδετερος btw.. ανηκω και στις 2 κατηγοριες, pc + console.. 2
Spartan117 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 μια πολυ μικρή παρένθεση,μη λέτε για σύννεφα και ατμοσφαιρες και ουρανους γιατι οι starcitizen-άδες κάτι τέτοια διαβάζουν και γελάνε Καλά μέχρι να βγει το SC θα έχουν βγει και αλλα 2-3 PS και το Horizon θα είναι εφταλογια οποτε περιμένουμε και βλέπουμε. Μην νομίζεις και εγώ πιθανότατα 1080ti θα έχω τον επόμενο μηνα, απλά τεχνολογικά το Horizon είναι μπροστά από πολλά games και στο PC και στο Ps4. Μην ξεχνάς το SC δουλεύει πάνω σε μια μονταρισμένη Cry Engine 3 με ότι συνεπάγεται αυτό (έτσι εξηγείται και το τραγικό CPU perf + ότι ακόμα temporal ΑΑ δεν έχουν βάλει iirc). 3
vfragos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 μια πολυ μικρή παρένθεση,μη λέτε για σύννεφα και ατμοσφαιρες και ουρανους γιατι οι starcitizen-άδες κάτι τέτοια διαβάζουν και γελάνε ναι οτι καλύτερο για ps4, αλλά μέχρι εκει. αυτά τα βλέπουμε σε μια GTX 1080 https://www.youtube.com/watch?v=pdCFTF8j7yI&t=442s και δεν ειμαι κανα graphic whore Τorment παιζω, αλλα η αληθεια να λέγεται. Καλά κάτσε να κυκλοφορήσει και να καταφέρουμε να το παίξουμε κάποτε και το ξαναβλέπουμε. Το παιχνίδι το έχω αγορασμένο, πότε θα μπορέσουμε να το παίξουμε όμως ολοκληρωμένο δεν ξέρουμε ακόμα, από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Καλά μέχρι να βγει το SC θα έχουν βγει και αλλα 2-3 PS και το Horizon θα είναι εφταλογια οποτε περιμένουμε και βλέπουμε. Μην νομίζεις και εγώ πιθανότατα 1080ti θα έχω τον επόμενο μηνα, απλά τεχνολογικά το Horizon είναι μπροστά από πολλά games και στο PC και στο Ps4. Μην ξεχνάς το SC δουλεύει πάνω σε μια μονταρισμένη Cry Engine 3 με ότι συνεπάγεται αυτό. Τελευταία που είχα δοκιμάσει αυτή την ρημάδα Alpha (πάνε μήνες ομολογώ) είχε τα χάλια της σερνότανε... Ειναι λογω του ενθουσιασμου! Δεν πειραζει.. Δεν βλεπουμε συχνα τοσο καλοδουλεμενες δουλειες γι αυτο υπαρχει τοσος ενθουσιασμος.. Απ'οτι βλεπω ομως εχει αρχισει να ανεβαινει πολυ ο πηχης ανταγωνιστικα αναμεσα στις εταιρειες αναπτυξης και θα βλεπουμε ολοενα και πιο συχνα δυνατα games και στις κονσολες.. Εγω ειμαι ουδετερος btw.. ανηκω και στις 2 κατηγοριες, pc + console.. Φυσικά και ουδέτερος καλά κάνεις, gamers είμαστε, ότι καλό το θέλουμε και το επικροτούμε.
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 το Horizon θα είναι εφταλογια οποτε περιμένουμε και βλέπουμε. 7λογια? Σοβαρα τωρα?
Spartan117 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πανω σε αυτο περι ND φυλαγε λιγο τα ρουχα σου γιατι ειμαστε στην αναμονη για TLOU 2 και παιζει να μας ριξουν τα σαγονια στο πατωμα.. Βεβαια στην Guerrilla εχουν ενα προβαδισμα λογω του οτι τα καταφεραν ολα αυτα σε open world.. εν μερη εχεις δικιο αλλα σχετικα με το προβαδισμα καποιων χρονων εναντι του ανταγωνισμου κραταω πισινες.. Πάνω σε αυτό, εγώ δεν κρίνω με το πιθανό TLOU 2 που θα βγει αλλα με το Uncharted 4 που έχουμε στα χερια μας, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι τεχνολογικά πάντα το Horizon είναι πιο εντυπωσιακό (χωρίς να συνυπολογίσεις το open world στοιχειο). Έχουν αρκετά κοινά σημεία πάντως, στο ότι κάνουν κάποιες μαγκιές με shaders για να βλέπεις τις υφές και όχι με υπερογκώδη textures: Το δέρμα εδώ πχ: Το βλέπεις σε σύγκριση με τα φρύδια που είναι texture τι διαφορα υπάρχει σε λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ή εδω πχ: Το ότι μπορείς να κανεις τόσο zoom στο δερμάτινο και να διατηρήσεις τέτοια λεπτομέρεια γίνονται με κάποια κόλπα σε shaders (όπως κάνουν στο Uncharted 4) και όχι με high-res textures. Αυτά για το τεχνικό κομμάτι (μην γεμίζει και το thread wall of text και εικόνες για κάτι που θα δείτε και μονοι σας ) 7λογια? Σοβαρα τωρα? Μια πλακα να μην κάνουμε; Ακόμα και στο PC community είναι ανέκδοτο το release date του SC 7
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πάνω σε αυτό, εγώ δεν κρίνω με το πιθανό TLOU 2 που θα βγει αλλα με το Uncharted 4 που έχουμε στα χερια μας, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι τεχνολογικά πάντα το Horizon είναι πιο εντυπωσιακό (χωρίς να συνυπολογίσεις το open world στοιχειο). Έχουν αρκετά κοινά σημεία πάντως, στο ότι κάνουν κάποιες μαγκιές με shaders για να βλέπεις τις υφές και όχι με υπερογκώδη textures: Το δέρμα εδώ πχ: Το ότι μπορείς να κανεις τόσο zoom στο δερμάτινο και να διατηρήσεις τέτοια λεπτομέρεια γίνονται με κάποια κόλπα σε shaders (όπως κάνουν στο Uncharted 4) και όχι με high-res textures. Αυτά για το τεχνικό κομμάτι (μην γεμίζει και το thread wall of text και εικόνες για κάτι που θα δείτε και μονοι σας ) Μια πλακα να μην κάνουμε; Ακόμα και στο PC community είναι ανέκδοτο το release date του SC Ωραια η αναλυση και η προσεγγιση σου, απλα το ανεφερα επειδη ειπες για την Guerrilla οτι εκανε στην ακρη την ND για χρονια, οταν την ιδια στιγμη εχουμε στα σκαρια το TLOU2.. βεβαια απο την αλλη περιμενουμε και το Death Stranding του Kojima καααποια στιγμη με Guerrilla engine οπου και εκει θα γινει ο χαμος απ'οτι φαινεται απο gfx, μιας και ο Kojimaς εχει τρελες απαιτησεις, και απ'οτι φαινεται θα ειναι μεγαλο exclusive της Sony το συγκεκριμενο οπως και το Horizon. Αυτο για την 7λογια δεν το καταλαβα οτι ηταν sarcasm με συγχωρεις.. τωρα που το ξαναδιαβασα καταλαβα πως το εννοουσες.
Spartan117 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ίσως δεν με κατάλαβες καλά, είπα ότι η Guerrilla κατέχει τώρα τον θρόνο που είχε η ND εδώ και κάποια χρονια (μετά το Uncharted2, TLOU, Uncharted 4 κτλ) στον χώρο των first party της Sony σαν το πιο τεχνολογικά άρτιο studio. Τεχνολογικά πάντα, δεν βάζουμε μέσα το art direction. 2
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ίσως δεν με κατάλαβες καλά, είπα ότι η Guerrilla κατέχει τώρα τον θρόνο που είχε η ND εδώ και κάποια χρονια (μετά το Uncharted2, TLOU, Uncharted 4 κτλ) στον χώρο των first party της Sony σαν το πιο τεχνολογικά άρτιο studio. Τεχνολογικά πάντα, δεν βάζουμε μέσα το art direction. Ναι βρε αυτο λεω το ιδιο καταλαβα.. και πανω σε αυτο απαντησα, οτι να μην βιαστουμε να εκθρονισουμε την ND γιατι μας εχει στα οπα οπα για το TLOU 2, και μπορει να κανει κανα μπαμ περιεργο.. βεβαια πλεον δεν ξερω τι παραπανω μπορουμε να περιμενουμε απο αυτα που εχει δειξει η Guerrilla.. σιγουρα καλυτερα facial expressions.. ακομα και το 1ο TLOU ειχε καλυτερα απο αυτα του Horizon.. ειδωμεν..
nekrik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 μια πολυ μικρή παρένθεση,μη λέτε για σύννεφα και ατμοσφαιρες και ουρανους γιατι οι starcitizen-άδες κάτι τέτοια διαβάζουν και γελάνε ναι οτι καλύτερο για ps4, αλλά μέχρι εκει. αυτά τα βλέπουμε σε μια GTX 1080 https://www.youtube.com/watch?v=pdCFTF8j7yI&t=442s και δεν ειμαι κανα graphic whore Τorment παιζω, αλλα η αληθεια να λέγεται. Ετσι! Η αληθεια ειναι οτι το Horizon υπαρχει και η τεχνολογια cloud simulation του απίστευτη! Το SC απο την άλλη 1ον) Όταν βγει! Βλέπουμε 2ον) Σε ποσο downgraded κατασταση βγει τωρα που αλλαξαν σε Lumberyard Engine (modified Cryengine)? 3ον) Πως θα τρέχει ? 4ον) και τελευταιο το Procedurally genrated planets απλά δεν λεει τίποτα ειδαμε και το NoMans Sky. Στα τωρινά builds εγω βλεπω οτι γινεται χρηση τοσο του volumetric cloud model της Cryengine αλλά και των 2d layered textures, ομως μεχρι εκεί! Τα light properties οπως transmittance,diffusion, refraction και αλλα ειναι ακομα τουλαχιστων για γέλια!!!!
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Υπαρχει ειδικο θεμα για το SC νομιζω,μην το παμε off topic 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Υπαρχει ειδικο θεμα για το SC νομιζω,μην το παμε off topic Εσυ πρεπει να γινεις mod.. αδικησε! Παρελαβες ή ακομα αγορι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα