Spartan117 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Φίλος μου λέει κάθε 2 λεπτά θα γυρνάω την κάμερα για να βλέπω το τοπίο. Είναι ότι πιο τεχνικά άρτιο έχω δει στο Ps4 και σίγουρα το πιο εντυπωσιακό open world παιχνίδι ever. Είναι κυριολεκτικά μάγοι εκεί στην Guerrilla και πιστεύω η ND έχασε τον θρόνο που είχε για κάποια χρονια σε αυτό τον τομέα στα PS exclusive. Πετάει εφέ τύπου ray marched volumetric fog (που στο Watch Dogs 2 στο PC κοστίζει 30 frames μονη της η λύση της Nvidia σε μια gtx 1080) για πλακα, και έχει LOD να βλέπεις της μηχανές και τους NPC χιλιόμετρα ολόκληρα... Και μέσα σε όλα πετάει και τέτοια λεπτομέρεια στο πρόσωπο βασικού χαρακτήρα, που άμα κανεις zoom στον Geralt, Marcus κτλ θα γελάσεις. A, και να μην ξεχνάμε τα σύννεφα και και και... Και είναι και γαμάτο παιχνίδι με αψεγάδιαστο gameplay. Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Έχει κάποια αρνητικά, και θα γράψω περισσότερα αφού το τερματίσω. Αλλα συνολικά, για πρώτο attempt σε third person open world περίμενα πολύ, μα πολύ λιγότερα από την Guerrilla. Και στον οπτικό τομέα αλλα και στο gameplay, story κτλ. 13
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τι σύννεφα είναι αυτά ; Πωωω, επιτέλους ένα πραγματικό βήμα μπροστά από τα σύννεφα του Crysis 1..Αντί να τα βλέπουμε στο PC αυτά με τις πανάκριβες GPU, τα βλέπουμε στο ''μπρίκι'' της Sony.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εδω πιο αναλυτικα για τα συννεφα. 2 χρονια πριν. https://www.youtube.com/watch?v=bAQpGu29GX4 http://killzone.dl.playstation.net/killzone/horizonzerodawn/presentations/Siggraph15_Schneider_Real-Time_Volumetric_Cloudscapes_of_Horizon_Zero_Dawn.pdf Εχουν ριξει τρομερη δουλεια στο ξεζουμισμα. Και γενικα το μοντελο της Aloy ειναι οντως too much για open world.
biris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έχοντας ανοίξει ένα όχι και τόσο μεγάλο μέρος του χάρτη αλλά έχοντας τον γεμίσει με πολλά αντικείμενα και στα αχαρτογράφητα ακόμη μέρη του (secret places και σημάδια όπως metal flowers, ancient vessels κλπ που αγόρασα απο merchant) παρατήρησα καθυστερήσεις όταν ανοίγει ο χάρτης. Σχηματίζεται σταδιακά. Επίσης ξεκίνησα να έχω frame drops σε ανοιχτό πεδίο όταν σχηματίζεται ο ορίζοντας κλπ. Το κάνει και σε εσας? (κονσόλα: PS4 Pro)
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Είχε κανείς καμιά εξέλιξη με την παραγγελία του;
vste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχοντας ανοίξει ένα όχι και τόσο μεγάλο μέρος του χάρτη αλλά έχοντας τον γεμίσει με πολλά αντικείμενα και στα αχαρτογράφητα ακόμη μέρη του (secret places και σημάδια όπως metal flowers, ancient vessels κλπ που αγόρασα απο merchant) παρατήρησα καθυστερήσεις όταν ανοίγει ο χάρτης. Σχηματίζεται σταδιακά. Επίσης ξεκίνησα να έχω frame drops σε ανοιχτό πεδίο όταν σχηματίζεται ο ορίζοντας κλπ. Το κάνει και σε εσας? (κονσόλα: PS4 Pro) Κανε ενα Database Rebuild να δεις αν φτιαχνει.
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Είναι ότι πιο τεχνικά άρτιο έχω δει στο Ps4 και σίγουρα το πιο εντυπωσιακό open world παιχνίδι ever. Είναι κυριολεκτικά μάγοι εκεί στην Guerrilla και πιστεύω η ND έχασε τον θρόνο που είχε για κάποια χρονια σε αυτό τον τομέα στα PS exclusive. Πετάει εφέ τύπου ray marched volumetric fog (που στο Watch Dogs 2 στο PC κοστίζει 30 frames μονη της η λύση της Nvidia σε μια gtx 1080) για πλακα, και έχει LOD να βλέπεις της μηχανές και τους NPC χιλιόμετρα ολόκληρα... Και μέσα σε όλα πετάει και τέτοια λεπτομέρεια στο πρόσωπο βασικού χαρακτήρα, που άμα κανεις zoom στον Geralt, Marcus κτλ θα γελάσεις. A, και να μην ξεχνάμε τα σύννεφα και και και... Και είναι και γαμάτο παιχνίδι με αψεγάδιαστο gameplay. Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Έχει κάποια αρνητικά, και θα γράψω περισσότερα αφού το τερματίσω. Αλλα συνολικά, για πρώτο attempt σε third person open world περίμενα πολύ, μα πολύ λιγότερα από την Guerrilla. Και στον οπτικό τομέα αλλα και στο gameplay, story κτλ. Πανω σε αυτο περι ND φυλαγε λιγο τα ρουχα σου γιατι ειμαστε στην αναμονη για TLOU 2 και παιζει να μας ριξουν τα σαγονια στο πατωμα.. Βεβαια στην Guerrilla εχουν ενα προβαδισμα λογω του οτι τα καταφεραν ολα αυτα σε open world.. εν μερη εχεις δικιο αλλα σχετικα με το προβαδισμα καποιων χρονων εναντι του ανταγωνισμου κραταω πισινες.. Είχε κανείς καμιά εξέλιξη με την παραγγελία του; Μολις checkαρα.. τα ιδια ακομα.. υπο εκτέλεση. Παραγγελια εγω εκανα Πεμπτη 13:45.. Τουλαχιστον ας μας ριξουν ακυρο να μην τρωμε τα λυσακα μας.. τι μας βασανιζουν ετσι..
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοπον γυρισα και εγω χτες κατα τις 19:00 και παρολο που ημουν κομματια το εβαλα και επαιξα ενα 4ωρο . Τα γραφικα για κονσολα και οχι μονο ειναι χασιμο, υπερανω κριτικης και το story πολυ δυνατο . Σημερα μετα την δουλεια θα το ξεζουμισω ! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από Fotis13 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κατι που παρατηρησα σημερα και σιγουρα δεν υπηρχε μεχρι χθες γιατι το κοιταζα.. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170287-sony-horizon-zero-dawn-collector%60s-edition Στην Collectors εμφανισε την επιλογη "Σηκωνει παζαρι" και αν πατησετε ακομα και εξαντλημενο που ειναι κατεβαινει η τιμη μεχρι τα 98.. Περιεργο ομως γιατι η προωθητικη τελειωνει σημερα υποτιθεται και επισης ειναι εξαντλημενο ακομα..
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ρώτησα στο fb του Κωτσόβολου τελικά. Μου είπαν θα παραλάβω από Τετάρτη έως τέλος της εβδομάδας. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οπα, μην τα πετας ετσι αυτα ρε ανθρωπε και ακομα δεν εχω τελειωσει τον καφε.. Δηλαδη περιμενουν παραλαβη για να μας δρομολογησουν? Δεν τρωμε ακυρο? Μπομπα!
vfragos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τι σύννεφα είναι αυτά ; Πωωω, επιτέλους ένα πραγματικό βήμα μπροστά από τα σύννεφα του Crysis 1..Αντί να τα βλέπουμε στο PC αυτά με τις πανάκριβες GPU, τα βλέπουμε στο ''μπρίκι'' της Sony.. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί pc "gamers" (το gamers σε εισαγωγικά) και να είναι πιο σοβαροί από το "console peasants" , και δεν έχω κανένα "μπρίκι" για pc με gtx 1070 g1 είμαι και εγώ. Και δυστυχώς φαίνεται να είναι κολλητικό, η "ασθένεια" έχει περάσει και στις κονσόλες σαν νοοτροπία... On topic μόλις το πήρα και εγώ από Κωτσόβολο στα 53€, ευτυχώς που το είδα εδώ, να 'στε καλά! 1
vfragos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σε τι επίπεδο δυσκολίας προτείνεται να το ξεκινήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα